Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)
Raspunsuri - Pagina 14
Miky-ea spune:
elilov3,multa multa sanatate!Astept vesti bune!
Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
Miky-ea spune:
maryb,iti multumesc din suflet pt raspuns...m-am mai linistit....

Graviduta in 3 luni
toriceli spune:
Catalina , asa e in principiu nu se baga unii peste altii mai ales in materie reproductiva si cu atit mai putin un medic fara cunostinte avansate in domeniu. De altfel si la sarcinile problematice se pune accent pe indicatiile medicului care a initiat tratamentul. Sincer eu as merge macar pe 2 gelule pe zi. Si pentru o mai mare siguranta le-as lua oral. Incearca totusi o programare la Tutunaru. Ma ghindesc ca spunindu-i ca este o urgenta e posibil sa accepte un consult. Altfel cum se mai prezinta scurgerile ?
Elilov incearca sa ai mare grija cu pisoiul. Este adevarat conteaza daca ai imunizare la toxoplasma dar chiar si asa eu as fi foarte precauta.
Am uitat sa spun : pretul la 4D Voluson Medlife dr. Steriu am observat ca este 300 lei pentru eco morfofetala trim.II. In ipoteza ca preturile de pe site sunt actuale. http://www.medlife.ro/index.php?show=hyperclinica&s=91&pret=193
Toriceli
17+
Otiliav spune:
Multumesc de raspunsuri. Am gasit si pe siteul Medicover ca au adus si ei un ecograf Volusun care ofera o calitate mult mai buna. Deci este vorba de ecograf.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
11+ BB2
diana21 spune:
Catalina, ia legatura cu fetele de la FIV sa te recomande de urgenta unui dr. cu experienta pe domeniul asta. Eu stiu despre Denisa Protopopescu de la Municipal ca ar fi foarte, foarte buna pe FIV-uri. Pe dr. asta o gasesti la Municipal dimineata si la Medsana parca...
Nu stiu cat utrogestan sa-ti pui, in functie de cat ai pus ultima oara, alaltaieri. Daca atunci ti-ai pus sase, eu zic sa continui asa in cele trei zile pana ajungi la dr. ta. Asta in caz ca nu ajungi azi la dr. Eu, sa fiu in locul tau, as suna la Medsana si le-as ruga din sufltet pe fetele de la receptie sa te primeasca pt ca e o urgenta. Sau m-as duce acolo. Eu asa am facut cand mi-a zis Nayel, la sase sapt si ceva, ca am sarcina cu ou clar. M-am dus la Medlife si m-am rugat de pediatra fetitei sa ma bage de urgenta la un eco. Asa am ajuns eu prima data la Steriu
!
Otilia, si eu cred ca e vorba de marci de ecografe. Oricum, daca suni la Medlife si spui ca vrei programare la Pelinescu pt eco morfo de 20 de sapt, stiu ele ce sa faca si la ce sa te programeze.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti
mamiseli_11 spune:
quote:
Originally posted by catalina2307
Mai am o problema daca ma puteti ajuta. Ieri am terminat de luat utrogestanul si azi am inceput sa am o scurgere maroniu deschis. Ma puteti ajuta cu vre-o informatie? Este normal?Sau este vre-o legatura?10+ cu 2 louloudakia
![]()
Va iubeste mama
Eu cand am terminat utrogestanul nu am avut nici o scurgere.
Mihaela
14+Gargarita lui mami
Pozele mele
catalina2307 spune:
Toriceli nu te supara dar mie Tutunaru nu imi inspira multa incredere. Iar din cate stiu din punctul dansului de vedere utrogestanul este frectie la picior de lemn, cu sau fara el fiind acelasi lucru. Dansul s-a apucat de FIV de mult prea putin timp ca sa-i putem spune experienta.O fi un ginecolog bun, nu stiu, dar eu nu as incerca sa fac un FIV in clinica nou deschisa de dansul.(problema este ca daca nu esti monitorizata cu atentie si-ti gresesc stimularile poti ramane fara ovare).
Hai ca am divagat de la sb.
Nu este abundenta, deocamdata isi schimba culoarea precum cameleonul(a devenit galbuie) si am decis sa iau doua utroestan ca nu o fi nimic rau in asta.
Pup si
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
BraveGirl spune:
Neatza!
Si eu am dureri abdominale. Mai ales peste noapte. Azi noapte m-am trezit la 5 cu dureri, am fost la toaleta si apoi nu am mai putut sa adorm pana la 7. Cand am reusit sa adorm am visat ca bebe nu are loc in burta si a inceput sa dea din manute si picioruse si toata lumea se uita la mine...
==========
Corina
11+
My baby
Albumul meu
elilov3 spune:
miky-ea multumesc mult de urari sa te auda D-zeu![]()
toriceli eu am si la igg si la igm negativ la toxo, credema ca saracul pisoi nu intelege de ce nu il mai mangai, de ce nu il mai bag in seama fug de el ca de ...dreqku. imi pare rau pt el, dar e mai bine asa. Isi face nevoile afar din pricina asta el e in regim de hotel vine mananca, bea apa, doarme pe scaunul lui si iese afara srau la parter (isi mai pune sotul capul cu el il ia il spala de 3-4 ori cu sapun saracul ce miauna si unul si altul
)
Ma dispera reclama asta la pampers imi vine nush ce sa fac 
14+ cu 
Miky-ea spune:
O sa radeti de mine ...dar eram atat de stresata la un moment dat incat am crezut ca am apendicita...si eram ingrozita,mi-era teama sa ma gandesc la asta

Graviduta in 3 luni