Copilarosii martie-aprilie 2004 - era noua :)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

WAWWWWWWWWWWWWW! LAURA! SUPERBE POZE; SUPERBI COPII! ce ma bucur ca ai reusit sa ne arati comorile tale; te felicit inca odata pt copiii tai; sunt f frumosi si tare, tare draguti impreuna. Sa aibe sanatate si noroc in viata!
Mi-ai facut ziua cu pozele astea!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

vai tu Laura ce copilasi frumosi ai facut Daria s-a facut o domnisoara in toata regula, iar Luca e o minunatie de copilas! Sa va aduca numai bucurii
Sa stapaniti sanatosi apartamentul

Mariana, ma bucur ca stare ta de spirit e una buna! ] poze cu feciorii tai nu ne mai arati?

Ela, cum e Cristinuta?? Sanatate multa! ce cauti tu in Olanda??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Salutare, feteleeee!
Par odihnita, nu? Aiurea, doar ca am mai schimbat aerul nitel. A fost o delegatie oficiala, la care m-am trezit trimisa fara sa cunosc pe nimeni din grupul care mergea. Eu zic ca m-am descurcat onorabil, numai ca programul pe care l-am avut a fost facut de dimineata pana seara tarziu. Abia intr-o noapte am reusit sa vad orasul, ca ne-a dus atasatul de la ambasada. Am mai avut o jumatate de ora sambata, in care am putut cumpara niste suveniruri si apoi fuga la aeroport.
Pacat ca acasa Cristina a facut febra mare, dar se pare ca nu a fost decat un gat f rosu, rezolvat - din pacate - cu injectii in fundulet. Si mai pacat e ca a luat si Alexandru, numai ca el este doar pe siropele, sper sa nu fie nevoie de mai mult.
Asa ca iar a trebuit sa iau 3 zile de concediu medical si sa stau acasa cu ei.
Si acuma:
Lavi - nu cumva e ziulica celei mai mici printese? Sa va traiasca, sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta, sa va bucurati de ea. Cum merge treaba, sunteti gata? Maine vine si la noi un tip sa vada ce ne poate face in bucatarie.
In rest, mergem usurel inainte, caci au mai fost niste intreruperi din cauza de treburi personale la mesteri. Si noi suntem in mare lipsa de timp si nu putem sta sa-i impulsionam toata ziua. Eh, mult a fost, putin mai este.
Mariana - imi pare rau ca se mai lungeste treaba, dar lasa, ca totul va fi bine. Super ca ai asa un grup de "remontare"! Ce mai face Stanca? Copiii ce fac, inteleg ceva din ce se intampla?
Laura - cred ca pozele voastre eu le oi vedea de la birou, caci acasa dureaza 1000 de ani sa vad vreo poza. Poate ma incumet si eu sa mai descarc unele mai noi.
Clau - voi cum sunteti? Cum stai cu kg?
Mickyyy - totul ok?
...De urat as mai ura, dar ma duc sa culc copilul mai mare, caci vad ca tati sta cu ochii lipiti de tv si nimic nu mai conteaza
Va imbratisez pe toate-toate si sa auzim de bine!

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

LA MULTI ANI, THEA ! Sa fii sanatoasa si norocoasa !
Lavi, sa te bucuri de printesele tale ! Cum stati cu mutatul ?

Multumesc iubitelor de urari si complimente. Si noi am dat ieri comanda la mobila...azi vom avea un pret si vom lua decizia finala.
Ela, sper sa se faca repede bine copilasii tai.

Ahhh, revin. Ma cheama sefu.

Mergi la inceput

Salutari din insoritul Arad

Ce ma bucur cand deschid subiectul si vad ca am ce citi!

Ela, multa sanatate copiilor! Offf saracuta Cristina, injectii? Mi-amintesc cand a luat si Raul si doamne cata jale si cat de greu ne-a fost. E adevarat, era si mult mai mic.

Laura, deja ati dat comanda la mobila? ce faina e perioada asta, sau cel putin mie mi-a placut

Eu cica sunt acasa sa invat ca luni am examen la scoala de soferi. Am emotii mai mari decat atunci cand am dat licenta Foarte greu se ia carnetu acum si ca sa puna capac la toate s-au introdus si intrebari de mecanica pe care nu le gasesti nici macar pe net Dumnezeu cu mila, ce-o fi o fi!
Acum Claudiu e la RAR cu masina si daca as lua si eu carnetu ar fi prea frumos

Raulica al meu e mare cascador. E innebunit dupa trotineta cu care binenteles mergem doar in viteza si daca se poate luam totul pe sus, chiar si tocurile de la usa. Marti seara a luat un toc de usa cu piciorul si de atunci schiopata. Nu-i umflat, e putin vanat, dar chestia e ca de atunci schioapata. Am zis sa-l mai las pana luni sa vad cum umbla si daca nu-mi place il duc la o radiografie. Initial am crezut ca doar se preface, ca se joaca cu noi, dar vad ca chiar si atunci cand e cu copii si se ia cu joaca schioapata. Daca ar fi ceva rupt sau fisurat n-ar fi putut umbla si s-ar fi umflat, mi-e doar sa nu faca vreun hematon sau mai stiu eu ce. Doamne si copilasii astia numa de sotii se tin

La serviciu e nebunia de pe lume, criza asta mondiala a adus multe din marile companii automotive in pragu falimentului iar noi astia putin mai mici avem de tras. Pana acum 2 saptamani aveam prea putini muncitori acum dintr-o data avem prea multi.Nu stiu ce o fi dar situatia nu e prea roza si necazul cel mai mare e ca in Arad cel putin majoritatea firmelor deschise sunt din industria automotivelor. Noi tot speram ca situatia se va remedia si ca nu vom fi nevoiti sa stam pe tusa

Cam atat de la Arad, predau stafeta si n-ar fi rau sa o predau fetelor din Canada, America, Suedia sau, de ce, chiar Franta ca si asa n-au mai ddat pe aci de multaaaaaaaaaaaa vreme!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela76

Ce mai face Stanca? Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Multumesc de intrebare.Nu credeam ca ma mai stie cineva de pe aici.
Acum suntem in asteptarea Mariei, in 19 avem proces si apoi speram sa o aducem acasa.

AMR 22 de zile.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Salutare!
In primul rand, LA MULTI ANI, MALINA!!!! - sa fii sanatoasa si fericita inca 1000 de ani de acum incolo!
Stanca - bine ai revenit! Sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine si sa o aveti pe Mariuca cat mai repede
Mariana - noutati de la tine?
Clau - of, nazdravanul de Raul... Zice ca il doare locul unde s-a lovit? Eu tin minte ca m-am lovit la un deget de la picior odata si vreo luna mi-a fost greu sa calc normal, ca ma tot durea, desi nu parea sa aiba nimic. Poate ii trece repede, totusi. Ieri ai avut examenul sau era vorba de lunea viitoare? Cum e sa-l dai pe calculator?
Laura - tot la serviciu? ce fac cei mici, cum e casa?

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Cu ceva intarziere , La multi ani Malina .

In sfarsit, concediuuuuuu.... de cand il asteptam...teoretic de luni sunt in concediu, dar practic.... luni am fost la birou sa mai rezolv una alta, ieri doar pe drumuri ca a venit mama in bucuresti sa se opereze si-a trebuit s-o recuperez de la gara, sa merg cu ea la spital si-am stat pana s-a internat, azi m-a sunat ca e posibil s-o opereze, asa ca s-ar putea sa mai am de alergat inca vreo cateva zile.
Insa tot se simte concediul :).
Am asa un sentiment ciudat....mai ales ca am inteles ca sunt sanse mari sa iau 85% din salariu in CIC mai nou (legea ar fi deja votata, dar fiind an electoral, nu mai cred pana nu vad) caz in care voi sta acasa sigur 2 ani, si dupa astia 2 ani nu cred sa mai revin la vechiul loc de munca.....
M-am uitat pe pozele Laurei , superbe, si pozele si protagonistii. Dar deja mi se face parul maciuca....gandindu-ma ca in mai putin de 1 luna voi tine si eu din nou in brate un bebe atat de mic....
Mai ma lupt si cu niste dureri ciudate de "burta" (impropriu spus burta, undeva sub coaste), ma duc azi sa fac o ecografie sa vad de la ce pot fi (nu sunt de la sarcina, din pacate sau din fericire, doctorita zice ca poate fi orice, incepand cu un nerv "strangulat" si terminand cu vreo piatra la ceva organe interne care si-au schimbat mai nou pozitia). Daca n-ar fi durerile astea, nici n-as zice ca's gravida, in rest ma simt super bine :).
Inca vreo cateva zile si intru in ultima luna, am 35 de saptamani jumatate deocamdata, si probabil pe la 38-39 o sa nasc, fiind cezariana nu cred sa ma lase pana in ultima saptamnana......

Hai ca scriu haotic....sar de la o idee la alta....de fapt asta e si starea mea actuala.....relativ debusolata, dezorganizata, casa arata ca un front de lupta, tre sa m-apuc sa fac curat si nu stiu de unde sa-ncep....menajera tot n-am gasit (insa nici nu m-am spetit cautand), bona nu mai am din august, copii au luat-o razna :), avem show in fiecare seara, au adunat atatea zile de pedeapsa ca sincer pana li se termina perioada FARA (adica fara duclciuri, fara poveste, fara TV sau calculator) cred ca o sa si uite ce's alea! Sunt depasita de situatie....si ma gandesc cu groaza ca in viitorul foarte apropiat in loc de 2 mici tirani, voi avea 3!
Evident, la gradi am niste ingerasi, doar cand ajung acasa se transforma in dracusori, si fac si cu randul , macar de-ar fi amandoua obraznice in acelasi timp, da' de unde! N-am mai avut o zi linistita (de fapt o seara) de....nici minte nu mai tin!!

Hai ca am fugit...am mancarea pe foc...si n-am niciun chef sa ma apuc de ea.....poate acum daca stau acasa o sa intru mai des.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

La multi ani MALINA ! Sa fii fericita si sanatoasa ! CE faceti ?

Mickyyy, doi ani acasa ? La cumt e stiu eu nu cred ca rezisti atat de mult. Si la noi e "galagie" seara....dar o sa treaca. Ma linistesc gandindu-ma la perioada ce va sa vina: adolescenta. Sanatate mamei tale.

Clau, nu ne spui nimic despre examen ? A trecut raceala ?

Ela si noi suntem pe injectii. Din pacate Luca , la un banal exudat nazal a fost descoperit nu stiu ce bazdaganie ....cica luata din maternitate....si acum e pe Gentamicina.

Offf, trebuie sa plec...vb maine. V apup

Mergi la inceput

scurt ca n-am timp nicis a respir...luni am dat examenul pe care l-am picat cu succes. M-am pierdut ca proasta in fata monitorului si toate intrebarile simple le-am gresit iar alea grele si alea de mecanica le-am facut. No, asta e, sper ca data viitoare sa nu ma mai pierd

va las ca e mare nebunie pe aci

Mergi la inceput