Copilarosii martie-aprilie 2004 - era noua :)
Raspunsuri - Pagina 14
Claudelu spune:
pe unde umblati fetelor? m-ati lasat singurica?
No azi am avut examen si l-am luat, de fapt am luat sala ca orasu il dam peste o saptamana. hopul cel mare si greu a trecut! Mai putin si ma plimb cu masinutza mea
LauraFlo spune:
Felicitari Clau ! Saptamana viitoare sa ne dai vestea cea buna !
Noi am disparut pt ca am umblat prin doctori. De la ultima mea postare am avut parte de doua serii de internari in spitalul d el agalati, unde i s-a descoperit lui Luca o problema la inima: persistenta de canal arterial si suspect de DSV (gaura in muschiul inimii). Evident ca am luat calea Bucurestiului ; ni s-a pus un alt diagnostic, stenoza pulmonara (nu i se deschide decat 75% valva ce la sa sangele sa iasa catre plamani); un diagnostic mai usor. Acum incercam sa ajungem la un alt medic ( probabil la Tg Mures) .....faptul ca avem doua diagnostice e putin debusolant pt noi, dar inclinam sa-l credem pe doctorul de la bucuresti.
trebuie sa inchei...va pup si promit sa dau de veste cat de curand.
Claudelu spune:
offfff si eu care credeam ca vad poze cu Luca, vazand postarea Laurei.
Laura, draga mea, fiti tari si increzatori! Luca va fi bine
Te asteptam cu vesti cat mai bune
Ela76 spune:
Buna dimineata!
Clau - felicitari pentru examen si bafta in continuare!
Laura - imi pare nespus de rau ca umblati pe la doctori. Cand o sa ai timp mai mult, sa ne povestesti ce simptome v-au facut sa alergati pe la doctori. Of, of, of, micutul Luca! Sper si eu ca in final sa se constate ca totul e in regula! Sa fiti tari si sa treceti cu bine peste toate.
Noi suntem in mare agitatie si la serviciu, si acasa. Am o serie de cursuri in timpul serviciului, alta serie dupa si azi ar trebui sa mai ajung si la master. Acasa suntem in plin transfer de lucruri, asa ca abia imi mai gasesc haine cu care sa merg la birou. Piticii simt si ei toata agitatia si se supara de fiecare data cand iesim pe usa. Abia astept sa ne mai linistim.
Laviiiiii, cum a fost de ziua ta? Ati petrecut in casa noua? Sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri toata viata alaturi de toti cei dragi!
Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Hop si eu, mai bag din cand in cand cate-un ochi pe forum.
Laura, muuulta muuulta sanatate lui Luca, si doamne-ajuta sa nu fie vorba de nimic grav, sa-si revina cat mai repede!
Clau, felicitari pentru sala, asteptam si retsul vestilor bune
Noi am intrat pe ultima suta de metri, saptamana 38 . Daca nu-mi face vreo surpriza, probabil saptamana viitoare o sa nasc (lunea viitore merg la control si stabilim data cezarienei, desi parca tot ma mananca undeva sa incerc sa nasc normal ).
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
deam spune:
Pot sa intru si eu in club? Mamica de gemeni (baieti) nascuti pe 3 aprilie 2004.
Multumesc.
Claudelu spune:
Deam, sigur ca poti, dar din pacate din marea lista care o vezi pe prima pagina am mai ramas vreo 5
Sa-ti traiasca gemeni [ Sa ne spui mai multe despre ei si despre tine
Ela,spor la mutat
Mickyyy, mai putin, mai pputin si vine bebe 3. Abia astept sa ne spui ce ati decis si cand. Doamne ce te admir
Laura, cand ai timp si putere intra sa ne spui cum si ce au mai zis medicii de Luca. Ma rog la Dumnezeu sa fiti bine
Lavi, tu pe unde umbli?
Mariana, iar ne-ai parasit?? sper ca esti roza, da?
bebe2004 spune:
Salutare de la mare!
Laura, sper ca sunteti bine si aveti vesti bune. Sanatate multa. Nu-mi vine sa cred, dar am speranta.
Mickyyy nastere usoara. Cat optimism ai..., sa ne dai si noua.
Clau felicitari pt examen. Bafta in continuare.
Deam suntem putine, dar merita sa te alaturi noua.
Eu am mai lipsit ce-i drept, dar am avut tot timpul treburi. am trecut peste vreo 3 nunti, acum renovam putin prin casa. Am zis ca fac doar sufrageria, dar am ajuns sa zugravim in toata casa.
La gradi incep pregatirile de serbarea de Craciun. Am dat cate 100 lei pt cadouri copii si doamnele educatoare. Poate imi dati si mie idei de cadouri pt doamne (ca eu strang banii si tot eu cred ca tb sa si cumpar).
Si tot legat de gradi, al meu copil n-a mai racit anul asta. poate s-a mai calit, Doamne ajuta, pana acum e super bine la gradi cea noua.
Cam atat despre noi. Sa aveti o zi minunata si spor in tot ceea ce faceti.
LauraFlo spune:
Neata. M-au chemat la serviciu pt cateva zile asa ca am timp de postat ...
Manifestarile ...n-au fost....a avut o viroza cred cu ceva temperatura care nu scadea ...si asa am ajuns la ugente . Stand in spital pediatrei i s-a parut ca aude ceva anormal la stetoscop si asa ne-au trimis la cardiologie. Luca e bine, ia in greutate, mananca , doarme....doctorii spun ca asta e cel mmai bun semn. Diagnosticele, chiar daca diferite sunt "usoare" (zic medicii) , dar am aranjat sa mergem la Tg Mures in prima saptamana din decembrie si probabil ca atunci vom sti cu siguranta. Cu stenoza pulmonara se traieste normal toata viata (doar ca n-o sa putem sa-l facem fotbalist )
Ah trebuie sa inchei...Mickyyy tinem pumnii, Lavi toate cele bune si d ela mine....Clau , ai dat examenul? Va pup.