Copilarosii martie-aprilie 2004 - era noua :)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna dimineata!
Mmm, o cafeluta fierbinte (sau un ceai, ceva, pt. Laura) pentru toata gashka!
Laura - cum a fost noaptea, de cate ori te-a trezit bebelinul? Cand termini cu curatenia la tine, hai si pe la mine, platesc bine! Si eu pateam ceva asemanator, caci nu puteam dormi ziua si gaseam mereu ceva de trebaluit.
Andreea - si mie mi se pare a fi o reactie alergica la ceva, din ce descrii. Of, cred ca v-ati speriat putin. Sanatate si sa nu se mai repete!
Clau - sanatate pt toata casa! Se pare ca sezonul acesta e plin de tuse, ai mei au trecut de ea, deja.
Mickyyy - intr-o zi am avut drum in timpul zilei foarte aproape de serviciul tau (daca mai aveti biroul tot acolo) si cat pe ce sa te vizitez. Numai ca eram in mare viteza si as fi avut timp doar sa dau buna ziua si atat.
Mariana - sper ca de-acum ai scapat de agitatia cu masinuta. Cum te mai simti?

Va pup, ma apuc de treaba!

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Aaaa, v-am prins chiulind! Va trec absenta in catalog?
Lavi - o si de la mine!

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Salutari clujene !

Ati baut cafeluta? daca nu, primiti de la mine; doar ca azi e fara lapte.

Andreea, draga de tine! am ramas fara cuvinte cand am citit despre Alexandru; si daca eu m-am socat teribil, pot sa-mi imaginez prin ce ai trecut tu! cred ca ar fii indicat sa-i faci lui Alex niste teste ca sa depistati la ce e alergic; sa nu mai aveti astfel de surprize!

Clau, sanatate multa! cum mai sunteti?

Ela ; despre voi nu ne pove nimic? ce fac copiii?

Noi nu avem noutati de raportat; copiii sunt bine, cu niste muculeti la purtator, dar nu-i mai iau in seama.
La gradi totul sub control.
Eu cand albastra, neagra, alba, roz inexistent; ciudata perioada!
Ieri m-am bucurat de o treaba; i-am batut apropo lui sefu` despre viitoare renegociere de salar din decembrie si nu a comentat nimic; ba mai mult mi-a dat dreptate.

Fug la treaba, ca sa-mi merit viitoarea marire de salar .
Va cu drag pe toate!
Ce bine ca e vineri!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata si de la mine ! Sunt in vizita la serviciu...vizita prelungita: voi veni cateva zile sa fac balantele si declaratiile; Luca e acasa cu dadaca.

L-am cantarit saptamana trecuta; avem 5.400 kg si 56 cm. Am crescut bine, nu?
Deja ma cauta sefu. Va pup, sa aveti o saptamana excelenta.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Mariana - treci la roz, nu mai testa diverse culori! Super cu marirea de salariu, sa fie cat mai mare! Despre noi, ce sa zic? Cristina e cu gradinita si fitzele de domnisoara. Mai nou, vrea ca in weekend sa ii fac diverse modele cu oja pe unghiute (in timpul saptamanii stie ca nu are voie, din cauza gradinitei). Alex creste si devine tot mai vorbaret - dar pe limba lui, desi uneori ii iese cate un cuvant mai inteligibil. Stie de toate si intelege o gramada de lucruri. Uneori chiar ne surprinde, ca intelege din context. De ieri e un pic cu nasul umed, sper sa nu evolueze.
Din cauza santierului mi se pare ca nu mai am timp suficient sa petrec cu copiii, de aceea astept cu nerabdare sa ne asezam odata si sa ne relaxam.
In plus, de miercuri pana sambata noaptea voi fi plecata intr-o delegatie, sper sa fie pentru mine ocazia de a ma odihni

Laura - multumesc pentru e-mailuri! Pai ce concediu e asta, cu tine la serviciu? Se descurca bona cu bebe? Ati stabilit botezul?

Fetel, va , trebuie sa termin niste treburi de serviciu.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Salutari din Olanda!
Iaca, rusine sa va fie, ca stati ascunse si va ocupati de diverse alte treburi
Am intrat sa vad ce mai faceti. Mai ales m-am gandit la tine, Mariana, ca nu mai stiu sigur, dar parca ziceai ca ai ultima infatisare? Sa fii tare si sa treci cu bine peste toate.
Eu sunt putin ingrijorata din cauza ca fata mea are febra marisoara de aseara si eu nu sunt langa ea. Sotul imi zice ca e posibil chiar sa fie vorba de scarlatina, medicul de la urgenta i-a spus sa urmareasca bine simptomele. Of, sper sa nu fie totusi ceva complicat.
Gata, fug, ca am prins doar cu imprumut un pic de internet.

Albumele noastre

Mergi la inceput

hello!

Ela, multumesc pt gandurile bune; esti o draguta; nu inteleg cum le tii minte pe toate!?!?! esti teribila; e adevarat; ieri am avut infatisare; am sperat sa fie ultima; insa n-a fost sa fie ; al meu sot nu a adus adeverinta de venit, asa dragut a fost; in consecinta am cerut amanarea cauzei si avem termen pe 20.11; sper ca atunci terminam.
Tu ce faci in Olanda???? daca cumva ne-ai spus, eu evident... am uitat!

Restul ferelor, pe unde umblati???

tututor; fug la treaba.

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Wow, Olanda ! Bravo Ela ! Succes la cumparaturi. Colegii mei cand pleca in delegatie asta fac (pe langa munca evident ). Sper sa fie bine Cristina. Suna rau scarlatina.:(

Mariana, imi pare rau pt amanare....Asa-i cu barbatii: uita mereu.

Va anunt cu mare bucurie ca de azi am inceput curatenia in noul apartament . Deci, am vandut, am cumparat....acum speram sa fim mutati pana pe 5 decembrie cand am stabilit botezul lui Luca.

Va pup. Poate am timp sa incarc ceva poze.

Mergi la inceput

Hello!

Laura, felicitari pt casa noua; sa fie intr-un ceas bun; sa o stapaniti sanatosi si sa aveti parte numai de evenimente fericite in noua locatie! Cate camere ati vandut si cate ati cumparat?
Eu inca mai sper ca o sa ne trimiti ceva poze !

Ela, cum sunteti? ai revenit acasa? cum e Cristina?

Fetelor, am depasit cu succes starile albastre si negre; saptamana trecuta m-am incarcat de energie pozitiva ca sa imi ajunga pt tot restul anului; miercuri am avut o intalnire geniala cu fetele noastre de la cluj, joi am iesit cu Stanca la o poveste de am ajuns acasa pe la 1 noaptea, iar sambata am avut chef cu colegii de servici. Ca si precedentele, am avut un chef monstru; ne-am distrat pana la ultima picatura; ieri abia m-am intors de pe o parte pe alta ; abia astept si microrevelioanele (avem 2 ).

Dar voi pe unde va ascundeti? sper ca sunteti bine!
Haideti la o poveste!
tuturor; sa aveti o saptamana de vis!

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

poze in sfarsit am reusit.

Mergi la inceput