Copilarosii martie-aprilie 2004 - era noua :)
Raspunsuri - Pagina 11
Claudelu spune:
ioiiiiiii cu siguranta trebuie sa-mi rezerv un loc la Balaceanca Aveam impresia ca suntem in august
Mickyyy
Multa sanatate si mult noroc atat tie cat si sotului tau
LaviB spune:
salve fetele!
Hai ca daca tot ne-a strigat asa tare Ela....venim si noi la apel.
Ela draga mea vezi ca trimit ceva pe privat (bucataria promisa - floricelele sunt pt tine )
Fericita de tine mai ai o luna pana la impachetat.....noi de ne ajuta Domnu`pana luna viit trebe sa fim deja mutati. Spun trebe pt ca am demisionat deja locuinta in care stam acu in chirie si de la 1 noiembrie vin alti chiriasi.
Initial pe langa bagat in cutii, suntem si noi in acelasi stadiu ca voi, pus faiante gresii, pictat peretii, parchet, laminat etc.Toate astea inclusiv pusul la punct al locuintei actuale (de obicei aici asa se predau locuintele, zugravite curat in alb, geamuri, calorifere spalate etc), trebuiesc facute in luna ce vine maine.
Mickyyy si de la noi pupici pe burtici si cu intarziere la multi ani!!!
Toate bune si fericire , alaturi de toti cei dragi tie
Clau....te mai miri cu cine seamana Raulica al tau??? PUpam doi aradeni glumeti
Mariana voi ce mai faceti? cum va mai mere? cum e cu masinutza ai noua?
V-am pupat, a venit papi mai repedde azi si fugim sa comandam chiuveta pt Wc-ul de servici
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
LauraFlo spune:
La multi ani Mickyyy ! Sa fii sanatoasa si fericita ! Frumoasele tale sa-ti aduca doar bucurii !
Laura e bine ( pupici ca-mi purtati de grija ), lapte are, bebe creste, toate bune...cu somnul stam mai prost ( eu nu pot dormi ziua si deci n-am cum recupera noptile) si ...cu timpul. Nu stiu cum pe vremea cand eram pana seara la serviciu cum reuseam sa le fac pe toate, acum....toata ziua trebaluiesc si tot nu se vede...mama spune ca am sindromul femeii care sta acasa, adica acum am timp sa le vad pe toate ( faianta o sterg mai des, usile...sifonierele trebuie organizate din nou...stiu sunt dusa cu capul) . Bine ca nu stau mult acasa ca ma inchidea sotu la Balaceanca vorba lui Clau, pt ca evident ma iau de ei: Pune aia la loc ! Eu am frecat azi !
In rest ne plimbam de doua ori pe zi....ma lupt cu cele 6 kg pe care le mai am de dat jos.....As manca numai ciocolata, inghetata si biscuitei toata ziua !
Si cam atat ca scartie bebeul! Va pup si multumesc de cafele...!
mariana tache spune:
Buna seara, dragele mele!
Tare bine imi face cand intru la subiectul nostru si gasesc asa buna dispozitie si placere de a discuta ca intre fete!
Din pacate, cand sunt in stare proasta nu am putere sa deschid forumul; daca as face-o poate m-ar ajuta; zilele trecute am fost neagra, albastra... ce mai, la pamant; de aia am absentat; m-am gandit la voi de multe ori, as fi vrut sa va pove cate una alta, dar n-am avut putere; asa ca am stat cuminte pana mi-a trecut; acum sunt relativ ok.
Unul dintre motivele disperarii mele a fost lipsa masinii; in 23.09. mi-a expirat autorizatia provizorie de circulatie si nu am reusit s-o prelungesc desi am fost in audienta la nenea politzotu`; programarea la RAR o aveam abia pe 16.10; si simteam ca fac cu nervii la gandul ca sta masina in fata blocului, iar eu ma dau cu autobuzul; pana la urma, dupa lungi cercetari , am reusit sa fac RAR-ul saptamana asta, luni; miercuri mi-am luat actele; si maine voi lua numerele de la politie.
So, Lavi, masina isi reintra in drepturi de maine ; urmeaza sa o duc si in service pt a schimba consumabilele care se schimba de obicei cand cumperi o masina second; dar asta nu-i stres; am service exact langa birou; dimineata las masina acolo si cand plec acasa o ridic.
Lavi, Ela, ce fain ca va mutati! e dificil pana le pui pe toate la punct, dar satisfactia e enorma; cand imi amintesc cum eram cu durerile facerii dupa mine, iar eu alergam de nebuna dupa gresie si faianta, ma apuca rasul!
Mickyyy, LA MULTI ANI si din partea mea! Sa ai sanatate si putere de munca pentru a-ti creste fetele asa cum iti doresti; sa ai nastere usoara si bebe sanatos! sa fii iubita si fericita; pace in casa!
Sper ca sunt primite si urarile intarziate, ca vorba unei dragi fete de la Cluj, urarile intarziate sunt mai parguite si cu dulce adresate.
Imi pare rau ca ai trecut prin momente grele, mai ales acum cand ar trebui sa fii linistita la maxim si sa simti ca te inunda dragostea din toate partile; eu iti doresc sa se aseze lucrurile, sa se reinnoade sentimentele bune si sa fiti o familie unita si fericita.
Succes in cautarea menajerei!
Laura, esti mare figura! chiar am ras cand am citit ce ne-ai povestit; las-o mai moale cu curatenia si bucura-te de timpul petrecut acasa, ca imediat te trezesti ca iar mergi la servici; mai bine te-ai relaxa cu altceva (de ex, cu o carte); ma bucur ca sunteti bine; numai asa sa auzim de la voi!
Clau, m-am distrat copios de Raul al tau! are dreptate baiatul!
Fetelor, ce mi-ar place sa ne vedem odata in formatie completa! cred ca o zi am povestii in continuu si tot nu ar fii suficient!
Va cu drag pe toate!
Sper ca maine va chem la o cafea.
Paaaaaaaa!
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Buna dimineata!
M-am straduit sa vin cu cafeluta! Un pic cam tarziu, dar a fost stricat aparatul de cafea .
Poftiti, este pt toata lumea!
Va doresc o zi buna! Spor in toate .
Fug; plec la politie pt masina !
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Buna dimineata!
Vin cu cafeluta aburinda; buna tare!
Am la cine s-o ofer????
Fetelor, unde ati disparut??
Va doresc o saptamana plina de realizari si ... soare!!! (la noi ploua de-ti vine sa plangi!)
tuturor!
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Ela76 spune:
Buna dimineata!
Mmmmm, buna cafeluta, Mariana, multumim! Gata cu masinuta? Ce fac cei doi voinicei ai tai?
Lavi - sa stii ca n-am primit nimic inca. Incearca pe adresa mihaspiridon@yahoo.com Cum stati cu treaba? Noi inaintam, cu pasi micuti, dar inaintam. Sper din tot sufletul sa reusim sa finalizam pana la 1 noiembrie, caci si noi am oferit apartamentul actual spre inchiriere. Oricum, astept cu nerabdare sa se termine agitatia si aglomeratia din casa.
Clau - sa stii ca citisem mesajul de vreo cateva ori si nu pricepeam! Ce mai face spatele tau?
Mickyyy - mai e un picut pana in noiembrie! Sa fii sanatoasa si puternica!
Hei, canadiencelor, ce faceti? Ceva poze de toamna plina de culoare de la voi?
Pa, fetele, o zi buna!
Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
Am trecut sa va salutam doar, sa va multumim de urari , si sa va dorim o saptamana excelenta tuturor :)).
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Claudelu spune:
Neata si de la Arad.
Noi inca suntem in carantina. Clau a facut pneumonie, Raul rosu in gat iar eu, eu nu stiu ce am facut ca n-am avut timp sa merg la medic, dar in orice caz inca tusesc de rup usa, chiar daca am luat 5 zile de antibiotic
Nu ma intrebati cum am reusit sa ne imbolnavim toti odata ca nu stiu
Clau si Raul sunt acasa iar eu pe campu muncii, muncesc cu drag si spor ptr a-l nostru viitor
Si cum va imaginati, daca n-am putut sta acasa, nu pot sta nici pe forum asa ca pupitez cu drag!
bebe2004 spune:
Buna.
Va ofer si eu o cafeluta de dupa pranz.
Clau, sanatate multa.
Eu sunt si acum in stare de soc dupa ziua de ieri. am plecat cu copilul de la gradi si a inceput sa tuseasca in masina rau de tot. Ne-am dus in vizita la mama, iar acolo in 5 min de cand ajunsesem, a facut si febra, s-a umplut de bubite pe tot corpul, tuse, chiar si voma, fata umflata si rosiatica, gura vanata, frisoane.
Am plecat la spitalul de infectioase, dar...cand sa intram la dr nu mai avea absolut nimic si nici nu-i dadusem vreun medicament. Dr a zis ca poate a facut o indigestie si mi-a zis sa-i dau un antialergic.
Chestia e ca nu au mai reaparut simptomele, copilul e bine de parca nu s-a intamplat nimic. Am ajuns noi la concluzia ca s-a asemanat cu un soc anafilactic, o alegie la ceva. Nu ma intrebati la ce, ca nu stiu. El nu alergic la nimic, iar ultima chestie mancata la gradi a fost un mar. Nu-mi explic ce a fost, poate nu era marul spalat bine si avea substante toxice pe el, poate praf din atmosfera...
Cam asta cu noi. Nu mai am timp sa stau acum, dar mai vb.
va pup.