Copilarosii martie-aprilie 2004 - era noua :)
Raspunsuri - Pagina 10
bebe2004 spune:
Buna dimineata.
Fetelor.....incep cu:
Felicitari Laura, sa-ti traiasca copilasii.
Bafta fetelor care incep drumuri noi in viata.
Succes celor care se muta in casute noi.
Si spor celor care vor fratioare pentru copilasi.
Eu am facut pauza de forum, dar am citit. A fost vara, mai mult pe afara, plaja, concediu, servici etc.
Acum am inceput gradi, dar la alta gradinita. Am avut o saptamana de cosmar pt ca Alexandru a facut show iar la gradi cea veche. Nu-i placea de una dintre educatoare si aveam mereu ca si anul trecut scandal dimineata acasa si la gradi. Asa ca am decis sa-l mutam la alta gradi, tot in zona noastra,, tot de stat, dar noua si frumoasa, cu mobilier nou, deschisa de curand dintr-o fosta gradi particulara. Normal ca lui fii-miu i-a placut partea estetica si uite asa ne-am mutat. Merge de pe 17 sept si inca se duce de placere. Acum parca imi pare rau ca nu am facut mutarea asta de anul trecut. Eu nu am nimic de reprosat fostelor educatoare, dar cred eu ca ceva s-a intamplat pe acolo, de Alexandru era asa de speriat de gradi. Aici nu imi place mie ca mancarea e in sistem catering, dar asta e, macar sa fie el multumit si sa mearga de placere.
Cam asta e cu noi.
va pup pe toate.
Claudelu spune:
Repede ca sunt fffffff aglomerata...am citit asa in diagonala si am remarcat ceva in mesajul lu Mickyyy...baietel?? pai era vorba de inca o fetita...si-a schimbat sexul?? No atunci sa fie cu noroc
Laura, ma bucur ca va e bine tuturor
Mariana, ma bucur si ptr tine ca ai trecut cu bine si peste acest hop
Lavi, mi-e dor de mesajele tale lungiii Cum stati cu casa?
Ela, pe unde umbli??
Andreea, bine ca ne mai scrii si tu ca eu eram gata gata sa te trec pe lista disparutelor
Corina, sa inteleg ca sotul tau s-a reintors la voi?? oricum, ma bucur ca pana si in mesajele tale se simte ca iti e bine
No v-am pupat pe toate, asa ca acum pot sa ma intorc linistita la hartoage
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Raul si Danonino:) avem concurs ! Multumim
mariana tache spune:
Buna dimineata!
Azi sunt distribuitor de cafeluta .
Asa ca, iata-ma cu oferta si pe la voi; e lavazza, si se poate asezona dupa bunul plac.
Laura, astept cuminte dupa poze .
Clau ; tu unde ai citit de baietelul lui Mickyyy??? ca eu am reluat mesajul si n-am vazut nimic.
Andreea, bine ai revenit (zic eu, cea disparuta in neant ).
sa aveti o zi buna!
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Ela76 spune:
Buna dimineata!
Mariana - multumesc, o cafeluta cu tine o beau oricand! Sa stii ca pe 18 am fost cu gandul la tine, ca sa treci cu bine peste hop. Ma bucur ca nu au fost complicatii. Ce fac baietii, au inceput gradinita?
...
Ah, trebuie sa ma apuc de niste treburi 'urjente'...
Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariana tache . Clau ; tu unde ai citit de baietelul lui Mickyyy??? ca eu am reluat mesajul si n-am vazut nimic. Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05) poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4 Nasterea lui Stefan Nasterea lui Simon Sanatate Maxima!!! |
nu stiu Am recitit mesajul si habar nu am unde am citit eu de baietel
Multumim de cafelutza...buna rau
Ce bine m-am hodinit Am dormit de la 21.30 pana azi dimineata si as mai fi dormit dar no musai sa mai si lucram ceva
V-am spus ca vineri am fost cu Raul in Billa si intr-un carucior erau 2 baietei gemeni si Raulica al meu era tot cu ochii pe ei...la un moment dat zice "mami ai vazut doi baietei ce semana ca fetele mele (fetele lui fiind de fapt prietenele lui care sunt gemene si seamana leit intre ele)" ...dupa o pauza de vreo 2 minute striga al meu in gura mare, dar credeti-ma ca ne-a auzit toti din Billa..."mie barza cand imi aduce un fratior??" TOti din jurul nostru au inceput sa rada...
v-as mai fi povestit dar trebuie sa fug
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Raul si Danonino:) avem concurs ! Multumim
LaviB spune:
Clau e gol bala copilul asta al tau.
am fugit ca am inceput sa bag in cutii una alta de prin casa.poate revin deseara
paaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ela76 spune:
Buna dimineata!
Cine vine la o cafeluta, sa ne trezim bine?
Lavi - deja impachetati? Noi mai avem vreo luna pana la acel moment, cred. Pana acum s-a muncit din greu la schimbarea instalatiilor sanitare si electrice. Acum baile sunt aproape gata si urmeaza sa se treaca la pereti, apoi bucataria cu faianta si gresia, apoi parchetul, apoi usile noi. Mai avem de comandat mobila, de cautat lustre/aplice... Speram totusi, ca astea sa nu dureze o vesnicie, eu sunt optimista.
Fug la treaba, sper sa mai dau o raita pe aici azi!
pe toate
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Neatza si de la noi.
Incet incet vad ca se anima si pe-aici subiectul . Ce-i drept, eu una de cand am inceput gradinita (nu eu, evident ) trec zilnic sa citesc sa vad cum e cu adaptarea altor copii. Pentru ca desi am mai fost la gradi pana acum, era o gradinita particulara, cu program scurt, cu copii putini (10 in grupa), incomparabila cu cea de stat, unde sunt peste 30 in grupa (bine ca nu vin toti zilnic), alta locatie, alte educatoare, alt tip de program, masa, somn, etc.
Vad ca si aici suntem pe drumul cel bun, chit ca am avut parte de plansete si urlete in primele zile, saptamana asta a decurs totul fara incidente. Doar ca pierdem 10 minute pe putin dimineata in fata usii, ca Daria nu vrea sa mearga la gradi daca nu-i promitem ca stam la usa pana termina masa de dimineata. Si-am zis ca e mai bine sa n-o dezamagim si s-o pacalim in primele zile, asa ca pazim usa gradinitei pana termina ei de mancat micul dejum .
O alta noutate ar fi ca nu mai avem bona absolut deloc. Bonei nu-i simt prea tare lipsa, fetele's la gradi ziua, seara le iau eu cand termin munca, e chiar mai bine ca ma obliga sa plec mai repede de la birou (de unde inainte plecam la 6-7 seara, acum la 4.30 maxim rup usa , am profitat de faptul ca's gravida si am cerut program mai scut, pentru ca in mod normal se termina la 5 jumate). Insa simt nevoia unei menajere, sa vad unde naiba gasesc una buna, ca nu cred ca mai rezist mult fara! Azi vine soacra-mea sa m-ajute la curatenie, abia astept...ca n-o mai scot la capat de una singura.
Cat despre problemele familiale, nici nu stiu ce sa zic, au fost multe in ultima vreme, de fapt mint, au fost multe in primavara-vara, acum e relativ liniste si pace, dar ceva e iremediabil stricat, cel putin din punctul meu de vedere. Nu stiu in ce directie o voi lua mai departe, nu stiu ce va fi pe viitor, ce stiu sigur e ca acum nu mai e ce-a fost. Chiar daca la prima vedere pare totul ok si cei care nu stiu probabil nu banuie nimic din problemele noastre. Ar insemna sa ma mint singura, si nu-mi place sa fac asta. In fine, vom vedea ce si cum va fi pe viitor!
Si acum back to work, ca am o gramada de trebi pe la birou .
Aaa...si sa nu uit, marti am fost la control, dupa ecograf DPN-ul ar fi pe 27 noiembrie si as avea 31 de saptamani, deci probabil voi naste undeva spre sfarsitul luni noiembrie, pentru ca din pacate va fi cezariana. Doctorul a zis ca e un risc prea mare si aproape inutil sa incerc sa nasc natural, mai ales ca nici placenta nu tine cu mine (a fost praevia multa vreme, acum s-a mai deplasat putin, nu mai este fix pe col, ci la 2cm distanta, insa situata anterior, ceea ce presupune un risc marit de hemoragie la o nastere naturala, chiar si daca n-as fi avut cezariana inainte). Asa ca daca nu cumva se grabeste bebitza sa vina pe lume, mai am cam 2 luni de asteptare. Si are cam 1,500 momentan , si acum cand butonez acest mesaj e la ora de aerobic, face niste tumbe prin burta de numa-numa!!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Ela76 spune:
Mickyyy - iubita, a fost ziua ta si noi nu ti-am urat LA MULTI ANI!!! (ma mai gandesc daca ii urez si consortului, avand in vedere ca te-a suparat ). Sa fii sanatoasa, sa ai parte de fericire si sa dispara toate necazurile din viata ta! Sarcina usoara in continuare, sa creasca bebelina mare in burtica.
Si noi am fost la un pas de a trece la gradinita de stat, din motive financiare, desigur, dar am considerat ca e destul de atasata de prietenii ei din grupa si de loc, iar cu Alex inca mic am zis ca nu am nicio dispozitie sa 'muncesc' cu adaptarea la alt grup si alt stil de gradi.
Oare Laura ce mai face? Lauraaaa, cum e cu lapticul, ai trecut de perioada de adaptare? bebelinul creste, creste?
Mamicilor, trezirea, ca e marti deja Cum a fost in weekend?
Albumele noastre
Claudelu spune:
Ela, dar ziua lu Mickyyy e in septembrie sau mint io?
Mickyyy, imi pare rau ca aveti probleme in familie