Copilarosii martie-aprilie 2004 - era noua :)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ioiiiiiiiiiiiii Ela, dar cum arat eu? eu sunt o mica balnutza Fund mare am, burtica am, picioare zdravene am , aripioarele nici ele nu lipsesc...ce am mic sunt....urechile si nasu Nu ma mai laudati atata ca nu's manechin si chiar am de unde da cele 15 kg...atunci da chiar ma fac manechin in miniatura...ca am doar 1,56 m inaltime

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Raul si Danonino:) avem concurs ! Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

ihi, fix o balenutza asa mi-ar placea sa fiu

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

WAAAAAAAAAAAAAAW!

LAURA! Felicitari pt noua ta minune ; sa va traiasca si sa fie sanatos; ma bucur tare pt voi ca sunteti bine; abia astept sa aud toate alea de bine de la tine

Ela, Clau, voi chiar exagerati cu grasimile! jur; atunci ce sa mai zic eu?
Dar vreau sa ma laud un pic: vara asta, cum n-am avut copii si pe acasa n-am mancat, am slabit 6 kg; mai am 2 in plus si-s la greutatea pe care am avut-o cand am ramas insarcinata cu Stefan; asta nu inseamna ca-s manechin ; as mai avea de unde da jos, slava Domnului!

Va cu drag pe toate; va doresc un vichend reusit, cu dragoste si pace; maine ma duc la nunta si imi vin copiii; duminica sunt toata ziua a lor. asa ca, de pe frontul meu, vin semne abia luni.
Paaaaaaaaaaaaaaa.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mariana hai cu pozele sa te vedem ca eu nu te cred

si daca tot sunt pusa pe ascultat muzica (in casti, la maxim) sa va pun si voua o dedicatie...piesa mea preferata...Mr. Big - TO BE WITH YOU

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Raul si Danonino:) avem concurs ! Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Mai Clau...n-am mai ascultat melodia asta din liceu, nici nu-mi mai aduceam aminte de Mister Big.....de la mine pt asa aminintiri

Laura pupa-l mama de dolofanel, sa fie un Bb mancacios si sanatos. Daria e bucuroasa? Ca steph toata ziua ma bate la cap, si mai nou nici hainutele mici nu vrea sa le mai dea, ca le pastram pt bb mic

Ela, nu a schimbat gradi, a trecut doar la grupa mare, si incepe sa o incante idea ca la anul incepe scoala. Am inscris-o la scoala de muzica la pian e tare fericita

Mariana si pupici la blondutii tai. Totul va fii bine, si eu am fost mamica singura 10 luni, stiu cum este, sa-tzi dea Dumnezeu putere si sanatate. Ma bucur mult si pt masinutza ta

Micky cate luni are bobica din burtica?

Vad ca raman codasa cu un singur Bb, tre sa ne apucam si noi de treaba, dar la fel ca si Clau am de dat jos niste Kg, pt Pana la Craciun m-as bucura daca le-as da jos pe cele acumulate de cand i-au Diane 35.....uf, si apoi sa tind mai departe...din pacate din cauza colonului, Montigniac nu ma mai face si nu am gasit alt stil de viata care sa-mi convina

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Abia azi am reusit sa-mi fac timp sa mai intru pe forum, si vad pe-aici o gramada de noutati.

Laura, felicitari , sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucuri. Pacat ca nu ati reusit sa finalizati cu apartamentul, dar suint sigura ca veti gasi un altul.
Mariana, bine-ai revenit, ne era dor de tine. Pacat ca nu toate vestile sunt bune, dar sunt sigura ca vei trece cu bine peste asta. Si nu e exclus sa-ti urmez in viitorul apropiat, desi la mine nu e asa de complicat (nefiind casatoriti legal). Nici eu n-am fost tocmai vorbareata pe-aici, desi am trecut pe aici mai des ca tine. Poate candva voi avea dispozitia sa va povestesc si eu ultimul an din viata mea , care numai roz n-a fost!
Lavi, Ela, spor la amenajat si construit.
Pucku, bine-ai revenit. E bine ca singura voastra problema la gradi e prietenul pierdut , noi am reinceput acum pe 15 la gradinita de stat, si dupa primele 2 zile inca nu pot sa spun ca e totul ok. Avem parte de plansete dimineata, ieri mi-a plans Malina, azi Daria, sper ca maine sa nu mai planga niciuna, pentru ca aseara au fost amandoua incantate si-au zis ca vor din nou la gradi. Si cireasa de pe tort a fost aseara, cand Daria mi-a vomat de numa-numa, si am descoperit ca e si deranjata la stomac. Nu cred sa fie totusi de la gradi, ar fi prea repede, oricum dupa ce-a vomat s-a linistit total.

In rest, eu's bine, ma apropii de 30 de saptamani. Dupa calculele mele DPN-ul e pe 1 decembrie, doctorul care vrea cu orice pret sa se ia dupa UM imi zice ca ar trebui sa nasc pe 5-6 decembrie , insa oricum voi naste la sfarsitul lui noiembrie, va fi cezariana din pacate, nu vreau sa-mi asum riscurile unei nasteri normale, mai ales ca am si ceva placenta praevia (desi la ultimul control s-a mai ridicat putin, nu mai era chiar pe col ci la 1cm distanta).

Cam astea's noutatile pe la noi.
Pupici, si ne mai auzim!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

salutare fetele!

No si io care ma gandeam ca nu-i asa bai daca nu trec prin forum ca oricum nu am de recuperat....si ce vad?! Se scrie pe rupte!!!

Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! asa sa ne tie naravul!!

Acu sa fiu scurta ca tre sa dispar de acasa pana dorme thea (merem sa cumparam "vocsea" pt casa interior)

Laura felicitari.....sa fiti sanatosi.PUpam si noi baietelul cel frumos si somnoros.Tie iti dorim o cat mai rapida revenire si.....logo ca asteptam pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mariana te pupam si noi de la departari si la fel cum au spus si fetele, te consider o tipa super puternica.....asa ca o sa treci repejor peste tot greul.pupam si noi osenii cei frumosi (ps:am aici niste prietni buni care vin din Viseu....sunt niste oameni super....deja iubesc MM si mai mult ca inainte ...suntei de fel deschisi , calzi si puternici)

Mickyyy cea curajoasa te salutam si noi si....imi pare rau sa aud ca nici la voi nu e totul chiar ok. Ai grija de tine si de printesele tale . A propos ai nume? nu-mi mai amintesc daca ne-ai spus.

Pucku ce fain....lectii de pian....mi-ai dat o idee. Da`nu-s prea mici? La ce varsta ar fi cel mai potrivit sa incepi cu asa ceva? Tre sa ma interesez si eu aici

Ela cum mai stati cu renovatul? Am promis niste poze cu planul nost de bucatarie ...insa dupa cum vezi nu am apucat. (zilele astea poate)

Clau si eu zic la fel....unde tre tu sa dai jos?! in fine! oricum cred ca niciuna nu suntem multumite cu greutatea....si eu vreau inca vreo 5 jos....de nu le-oi da acu la mutat...poate dupa, sa mai incep o cura ceva

am fugit

VA pup si o zi faina (aici ploua si e frig....ca toamna tarziu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata. Cat doarme flacaul am si eu timp de forum

Mickyy si Mariana imi pare rau ca aveti probleme, dar stiu ca va descurcati...sunteti femei puternice si indiferent de deciziile luate o sa va fie bine. Noi va suntem alaturi. Va pup baietii dulci si fetele cele frumoase.

Clau, spun si eu ca Lavi, niciodata nu suntem multumite de greutatea noastra...asa ca: da-i bataie cu dieta si mai ales iti urez succes. Si eu de-abia astept sa trec la dieta; mi-am triat hainele zilel acestea si mi s-a facut dor de costumele mele ...si mai ales de mine cand incapeam in ele . Imi pare rau de problemele cu coloana...sper sa gasiti o rezolvare ca sa va apucati de treaba pt fratioara lui Raul.

Lavi, din fericire se pare ca am rezolvat cu mutarea....saptamana viitoare o sa va pot da amanunte mai multe...si vestile bune sper

Pucku, suna foarte bine lectii de pian....mi-ar placea si mie....

Ela, sa-mi spui cum te descurci cu doi copii...serviciu si mutare/renovare.....in curand asta o sa mi se intample si mie....Sef de santier voi fi

Ma intrebati cum a primit Daria pe fratior...foarte bine...nici un semn de gelozie, poate doar un pic de prea multa afectiune , din dragoste il cam zdruncina....In rest...doar plansetele de dimineata: "mami si Luca de ce stau acasa si eu nuuuuuu????"

S-a trezit bb....gata cu distractia...va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara, dragele mele.

Va multumesc pt gandurile bune si suport; sunteti minunate. Stiti ca pe 18 am avut prima infatisare; a trecut cu bine, am rezolvat repede; sotu` invinuit nu a comentat nimic la acuze, nici nu a depus intampinare, nici nu isi aduce martori; in consecinta eu scap doar cu 1 martor (mama); urmatorul termen e pe 16 oct. si cred ca ala va fi ultimul. Sa stiti ca ma simt f bine, usurata, linistita (perioada dificila a trecut). Pe 18 mi-am cumparat un inel din aur dand la schimb verigheta si inelul de logodna .

Corina, stiu ca si tu ai fost mama singura; erai proaspat separata cand am disparut eu din zona; ma bucur ca situatia s-a schimbat; nu ma pot abtine sa nu intreb: cum s-a rezolvat? daca e prea indiscreta intrebarea, te rog sa ma scuzi.

Laura, am observat ca ti-ai sters toate pozele din zona; te-a apucat vreo spaima? dar pe email nu ne dai cate o poza, totusi sa va vedem in formatie de 4??? please .

Mickyyy, draga mea; ce-mi spui tu acolo?! nu-mi vine sa cred ca aveti si voi probleme ! doamne, cate te-as mai intreba; si totusi, aceasta sarcina nu a mai rezolvat din probleme?

Lavi, cand ai scris ca Thea zice "vocsea", instant m-am gandit: "doamne, dar Thea de la ce varsta vorbeste?"; apoi m-am uitat la data nasterii si m-am socat; imediat sunt 2 ani de cand a venit si Thea pe lume... incredibil ce mai trece timpul; parca ieri erai o graviduta frumoasa, plina de energie, plimbareata cu bicicleta!
Vara asta ati fost in tara? ati mai trecut prin Maramu`?

Clau, n-am poze de cand sunt trasa prin inel . Evident ca m-am delectat cu mr. Big; si mi-am dat un scan la memorie!
Hai sa te provoc si eu cu o piesa ce-mi place ffff si am redescoperit-o recent: Snap - welcome to tomorrow.

tuturor; sa aveti o duminica tihnita!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata.
Mariana, n-am poze...adica am, dar nu-s descarcate....acasa am o rasnita de calculator...adica ceva "antic si de demult" care se misca foarte greu, dar trebuie sa trag o fuga la munca si promit sa le descarc acolo . O sa ma vedeti .....sa-mi spuneti ce cura de slabire am voie cand alaptez

Cum ajung la calculator cum se trezeste bebe.....Pa, sa aveti o zi buna

Mergi la inceput