Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Angi, te intrebam , pentru ca si sotul meu are astm si are ca tratament ADVAIR care ii merge foarte bine.Ia dimineata si seara.
Apoi, Combivent -inhalatin aerosol (sprayul acela micut)pe-asta il poarta cu el tot timpul.
Si..cand e foarte foarte rau de nu poate respira ...ia cate-o pastiluta de Prednison (mai rar cu astea, caci au ceva efecte secundare).

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

off fetelor .. io-s tare ingrijorata .. de cand ii dau suc de portocala, bitzi face kk in fiecare zi .. dar .. ieri nu a facut si nici azi ... i-am pus supozitor, termometru .. nimic sunt tare ingrijorata!!! aveti idee poate sa faca un blocaj ceva , habar nu am si nici nu stiu .. ati mai patit asa? sa nu faca dupa ce le puneti supozitor, termometru???

ea pare ok ... aseara a avtu episodul de urlete dar azi a fost cumintica, a plans doar cand vroia in brate si papa ..

va rog sa-mi spuneti ca sunt tare ingrijorata .. am asa un feeling ca something is not right ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

CREATA LA MULTI ANI FERICITI!!!

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh

Mergi la inceput

Am scris o gramada azi...si ca o neserioasa..n-am zis si eu

LA MULTI ANI !! tuturor clopoteilor nascuti intr-o zi de 16.Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa-i ascultati pe parinti.

LA MULTI ANI!! Micsunea. Iti doresc sanatate, fericire si ani multi si frumosi alaturi de ingerashul tau mic si drag.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Ellenuta, eu nu cred sa fie ceva. De fapt sper sa nu fie ceva.
Si la noi s-a intamplat ca AJ sa nu faca kk chiar si 2 zile jumatate ,dar nici nu l-am stimulat in vreun fel. I-am dat in continuare sa pape... si, eventual ma "jucam" cu piciorusele lui... impinse spre burtica sau jucat bicicleta sau... cand da el din picioruse, stau cumva cu palma ca un fel de contra... si astfel, cand el se impinge in picioruse.... forteaza si mai scapa cate-un crampei de kk .Daca nu e nimic de iesit, da cate-un partz.

Edit: Vroiam sa spun ca... si atunci cand ii verificam temperatura cu termometrul, AJ nu facea dupa aceea kk. Deci pe el termometrul nu-l stimula.

PS: Ma enerveaza la culme reclama asta la Pampers. Ce puii mei... imi blocheaza cumva sageata mousului.... si pierd tot ce scriu, daca apas apoi vreo tasta.
Cat o tine treaba asta pe forum?? Ca mie nu-mi place.

Cretzulina ...HAPPY ANNIVERSARY !!! Sa fiti in continuare fericiti si sa-mbatraniti frumos, alaturi, bucurandu-va de mica printesa.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Honey, nu stiu cum mi-a scapat postarea ta despre Gina...dar se pare ca nu numai mie, mai intreba cineva de ea...eu am avut mult de citit din urma dupa ce am lipsit si se pare ca nu am acoperit chiar tot-tot...dar ma bucur ca sunt bine, si ea si ingerasii. Desi mi-e dor de momentele in care noi tipam dupa capitol nou si ea ne salva :-)

O fata de pe forum (nu se la Odiseea noastra), care sta in SUA, mi-a scris PM ca daca vrem o suna ea pe Gina :-) mi s-a parut asa de dragut! O sa-i scriu ca de fapt aveam vesti, dar le sarisem eu :-)

FETELE, sunt usor ingrijorata deoarece Sofia are destul de des fontanela adancita. Cateodata mai putin, alteori mai mult. In rest, pampersii sunt destul de grei (dar cateodata miros a pipi concentrat!), buzele mai sunt uscate cateodatar, mai ales dupa plans. Ma gandesc - bineinteles - ca nu papa suficient, desi ea e ok in rest, o veselie de copil, si creste asa cum a crescut si pana acum, cu 15-20 grame pe zi. Ce sa ma fac totusi, daca e deshidratata? Ceaiul ala gustos de fenicul de la Milupa nu-l primeste, se stramba de zici ca-i dau matraguna, apa nici atat...au venit caldurile si mi se pare ca ar fi nevoie de ceva lichide cu noi in parc (pentru ca noi iesim dupa ce a mancat si nu mai ramane suficient in tzitzi ca sa ii dau doar de sete, pana la urmatoarea masa). Fetele mai experimentate, cunoasteti vreun truc pt ca bebe sa accepte si alte lichide decat lapte???

Apropo de mamici experimentate, Roli, te rog pupa din partea mea cele doua perechi de bulanase adorabile! Marc iti seamana leit, dar parca-parca si Andrei i-o ia pe urme...imi place ca ii tii dezbracatei, de cateva zile si eu am trecut-o pe Sofia la tinute cu bulanasele goale, iar azi-noapte sotul meu a fost trimis sa deschida usa de la balconul sufrageriei, mi se parea prea cald in dormitor. Si am dormit asa toata noaptea - ce bine a fost! Nu degeaba se spune ca dormi mai bine pe racoare!

Of am divagat, si m-am si intins...

Azi i-am trimis un SMS Irinoukai dar nu mi-a raspuns...cred ca maine o sun!

Aaaa...Micsunea, nu scrii tu prea des dar sper sa citesti mesajele de azi...La Multi Ani Fericiti, sanatate multa in primul rand si numai clipe frumoase alaturi de micuta Amandine!!!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Of, una buna, una rea... Ieri a fost o zi minunata, maine am o zi de rahat, o sa dau un partial foarte naspa... Iar ma plang si va plictisesc.. Nu am mai citit din urma, sunt o nesimtita, I know, dar de-acum incolo asa o sa fie, o sa imi mai bag numai nitel nasucul pe la voi, caci ziua ma tine bizi beleaua mica iar noaptea e facuta ca sa inveti, pentru unii.. tanam tanam...

Dar uite si o veste buna: am descoperit X-ul de la reclama de la Pampers

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Multumim, multumim, multi inainte si voua!

quote:
Originally posted by ceska777
Creata2008,
wow! 12 ani si sa ti se para ca ieri! Inseamna ca au fost numai momente placute! La multi ani inainte alaturi de Mariuca!
Am vazut pozele zuzelor si clopoteilor in parc! Frumosi foc!

Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ana, Ellenuta, Ramona, Vali, va multumim de urari, sunteti niste scumpe! Muaaaah!

Stancuta, draga mea, Sofia nici nu va accepta acel ceai infiorator. Nici Mariuca nu-l accepta, dar i-l bag pe gat. Am mai spus-o, in timp ce plange de durere, ii bag pe gat niste ceai. Si, ca sa nu se supere pe mine, ii spun ca e pentru binele ei. Si este! De vreo 2 zile ii este mult mai bine, azi si ieri nu a avut niciun episod colicos. Deci, daca crezi ca are nevoie de lichide, eu zic ca poti sa ii bagi linistita pe gat niste ceai. Sau poti incerca alt tip de ceai... dar nu stiu daca exista pentru copii asa mici.

Irinouka e ok, sau cel putin aseara si ea si Rares erau in regula. Am vorbit cu ea la telefon inainte sa plec.

Mitshu, pai sa fie cu bafta la partial. Si sa stiti ca reclama Pampers e roll over, adica se "deschide" doar daca treceti cu mouse-ul peste ea. Atunci se deschide peste ceea ce faceti. Deh, licenta mi-am dat-o pe publicitate online... Dai cu sporu' la invatat!

Eu fug in pat... deoarece am o maaaare problema cu capul si cu alte organe.... Mi-a venit cm-ul (dupa aproape 2 luni) si sunt chiauna.

PS: Dani e super incantat de cadoul de ziua lui!!! Sunt foarte fericita ca am facut o alegere inspirata!!

Paaaaa si somn usor tuturor! Tuturor in afara de Mitshu, evident!

Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ceska,Creata, Grati, Ramona, Stancuta, va multumim mult de aprecieri. Adevarul este ca ma simt tare mandra si fericita cu puiutii mei.

Ellenuta nu o mai stimula cu termomentru sau cu supo decat in cazuri de urgenta, daca nu face 5-6 zile, pt. ca o alaptezi natural si sunt perioade in care ei asimileaza si fac kk mai rar. Sucul de portocale sigur ii va aduce ceva modificari, dar nu se considera constipatie daca nu a facut 1 zi-2. Dar eu as zice sa nu-i dai chiar in fiecare zi ca citricele sunt agresive pt. stomacelul lor la 4 luni. Ti-a recom pediatrul? Un bb alaptat exclusiv la san nu are nevoie de nimic altceva pana la 6 luni.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput