Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (145)
Raspunsuri - Pagina 9
Happiness_4_us spune:
Rodica, eu m-am linistit cu unghiile, acum astept sa creasca. Sa vedem cum se regenereaza, ca sincer arata ca naiba. Mi-e groaza la vara, ca aici sunt tot in cizme
Rox multi si dulci pentru cele 2 comori ale tale. Dragii de ei. Cel mai tare m-au impresionat pozele unde Andrei este in tarc si Alex afara si se ating cu manutele.
Revin ca plange.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!
Happiness_4_us spune:
Carpatinule un dulce, dulce pentru Ioana.E o frumoasa si o dulcica!
P.S. Avem carucioare la fel, numai ca al nostru este gri.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by isabeluta
Vai ce dulcele sunt fetitele tale Danielle!!!! Cum doarme Jodie pe piciorusul Eboneeei!!!!
Uffff eu tot cu spanacul ala!!! As vrea sa stau mai mult pe DC....de-as avea si timp...
Va pup dulce dulce pe toate! Poate am ceva sanse mai pe seara!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
multumesc frumos de apreciere
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
danielle02 spune:
am vazut si eu poze cu trandafirasul cel frumos si dulce de mami carpatina,si erikutza cocheta si dragalasa
cu flacaul cel alintat al ceciliei si carliontzatul roxanei,mami,parca ziceai ca nu sta bine in funduletz,uita-te la el,mai bine de atat nu se poate
am uitat sa va zic,ieri am fost la clinica cu Ebonee ca sa o cantaresc si masor,are 70 cm si 7,520 kg
silueta lu` mami
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
veroboroda spune:
Buna, fetelor!
Mai intai de toate vreau sa spun si eu, cu intraziere si cu scuzele de rigoare "LA MULTI ANI!" pentru bebe Mario de mami Betty si pentru bebe Miruna de mami Ana. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi..
Rox, ma bucur nespus ca Andreiut nu are nici o problema, nici nu ma gandeam ca ar avea. Dar asa cum ai spus si tu, pentru linistea ta,e bine ca ai facut acest control. Acum si eu am niste pitici pe creier, vreau sa-i fac Biancai niste analize de sange. Am vazut eu o emisiune despre bebelusi si despre spitalul Marie- Courie si cica e bine sa le facem analize periodic pentru a fi sigur ca nu au anumite probleme. Bineinteles ca al meu a zis ca sunt dusa cu capul, de ce sa torturez copilul cu analize, daca nu are nimic?
In alta ordine de idei, piticii tai sunt superbi, mai, mai ca m-as gandi si eu sa mai fac unul desi mi-s cam batrana pentru al doilea, mai vedem.
Prisi, imi pare rau pentru Miru, multa sanatate si pupici de la noi.
Greyeras, e superba printesa ta.
Danielle 02, ai o minunatie de fetita.
Am vrut sa mai spun cate ceva, dar nu mai stiu cui si ce....
Daca imi aduc aminte scriu mai tarziu
Mami de bebe BIanca Elena(29.08.2007)
Yaia spune:
Eu mai nou va citesc de pe telefon, ba chiar mesajul anterior l-am scris tot de acolo, dar nu m-a lasat sa vad chiar pozele trandafirasului Ioana, asa ca l-am lasat pe Tudor singurel pe patruica cu jucarii si am venit special la calculator sa vad mandretea! Frumoasa fetita! Si cochetaaaa!
Auzi, mai duamna, da' ce faceai in carapace?
Mai nou Tudor mananca bine spre foarte bine, dar in schimb ma trezeste de vreo 2 zile la 5:30. Asa ca azi il tin pana mai tarziu si nici nu l-am mai culcat pe seara. Sa vedem, poate se indura de mine si doarme si el ca oamenii, pana pe la 7.
Va pup ca sta bietul cam de multisor singur (adica de vreo 15-20 de minute).
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Hello hello. Gata vizita, a fosr super. Ne-am simtit excelent, a fost si o zi tare frumoasa, desi putin cam cald. Vecinii nostri cam toti erau prin piscina , mai exact bagasera copiii, desi sunt sigura ca era rece gheata.
Copiii au fost cumintei si s-au jucat frumos. Premiul pentru cel mai cuminte copil i-a revenit lui Mihnea, care de altfel a fost si sarbatoritul zilei. Nu numai ca e frumusel, dar e combinatia ideala intre vioiciune si cumintenie. A dormit, a mancat, s-a jucat. Oricum nu ma pot plange nici de Andrei, care a facut si el acelasi lucru, dar a fost nevoie sa fie lasat de capul lui sa faca toate prostiile si sa misune pe oriunde. Initial a fost cam necajit, ma gandeam ca imi face vreun circ de la dinti, dar baiatul voia papa si cred ca saliva la mirosul de gratar. Apoi nu am mai avut probleme cu el. Copiii mai mari mai nazdravani, evident.
Sa va zic un secret: Teo a slabit uimitor si arata super. Motiv pentru care am tot incercat sa o imbii cu chestii ingrasatoare.
Cam asta de la noi. Acusica vad care e pulsul pe aici.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Cecilia, deja ii intra in ochi parul, insa pentru ca e ondulat ii fac un fel de bucla si sta mai sus. Dar sa stii ca a calca pe jucarii peste tot si a te impiedica de ele eu zic ca e dezordine.
Danuta, multumim. Andrei are ochi tare blanzi. Nu e musai sa folosesc Mozilla, am si Explorer de la Windows dar imi tot face figuri. Opera nu am, cred ca pot instala. Mozilla este foarte bun ca sa imi accesez mailul de birou, cu Explorer nu mai puteam.
Rodica, . E frumos sa ai doi copii, dupa o vreme te obisnuiesti si nici nu se mai pare greu. Parca asa a fost dintotdeauna. Si mie imi place curtea, desi e tare micuta. Credeam ca Alex va fi tare fericita si se va juca mereu afara, dar de cand ne-am mutat nu prea a stat pe afara, numai daca ma joc eu cu ea. Si azi a tot cerut in casa.
Greyeras, ce scumpa e Aduta, o floricica intre flori. Vad ca ii plac si florile si iarba. Si Andrei a cam cosit-o azi.
Danielle,
Nana, si voua. Sa stii ca se joaca de multe ori asa prin plasa. Mai au si gesturi tandre, dar se intampla ca Alex sa il mai impinga sau sa planga sa il iau de la jucariile ei.
Vero, ce e drept, analizele de sange sunt mai invazive decat un simplu control la neurolog. Ma rog, nu cred ca am folosit corect cuvantul, dar ideea era ca e mai mare chinul ptr puiut. Noi am facut si analize de sange cu ocazia otitei de acum 2 saptamani si daca tot l-au intepat i-am facut toate analizele uzuale (chiar am uitat sa vad daca sunt gata si testele alergice). Insa l-au chinuit, i-au spart o vena, a trebuit intepat din nou, a avut si inca mai are putin vanatai la ambele maini. Daca nu ai motive de suspiciune nu stiu daca e nevoie de analize, dar daca simti tu ca e ceva in neregula le poti face, cred ca si eu i le-as fi facut.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
adriana30 spune:
buna,
noi astazi am fost la tara si ne-am simtit bine. gabriel a adormit de 2 ore si nu cred ca se mai trezeste. eu tot astept, poate, poate, ca trebuia sa facem baita . dar nu cred ca mai sunt sanse. l-a epuizat ziua asta.
peste 2 sapt incep lucrul. am citit mesajele din urma si m-am regasit in situatia mamicilor care trebuie sa se imparta intre copil si serviciu. este f greu si parca se rupe o parte din mine. ma gandesc numai la faptul ca la varsta asta, evolueaza f repede si o sa pierd f multe momente frumoase, care nu fac nici cat toti banii din lume, dar alta solutie nu am.
nu ma rog decat ca gabriel sa nu-mi simta lipsa si sa se acomodeze. am vb si cu medicul de fam , care spunea ca ei se acomodeaza usor daca persoana care ii ingrijeste este blanda si se poarta frumos. mi-a spus ca mai greu imi va fi mie. dar atat cat il voi sti pe el in siguranta, voi sta si eu mai linistita. am totusi o consolare in faptul ca sotul lucreaza pe schimburi si va mai fi el acasa dimineata, iar bona nu va trebui sa vina chiar de la prima ora.
am vazut pozele cu bebelusi si mamici. sunt toti f frumosi, iar voi sunteti toate puternice si curajoase. am pus si noi cateva poze pe contul comun.
Adriana si Gabriel (28.09.2007)
cecilia L spune:
Rodica, sigur ne vedem live pe la sfarsitul lui iunie inceputul lui iulie, atunci am programat sa venim la Baia Mare( ma rog nu o sa stam in Baia Mare, parintii mei s-au retras la tara, dar sunt fratii mei acolo si o sa vin la cumparaturi)am de gand sa stau 3-4 saptamani....asa ca timp suficient.
Roxana, jucarii sunt cred la toti prin casa, Cristi are o placere deosebita sa le arunce, degeaba le strang eu, primul lucru rastoarna cutia( trebuie sa cumpar una mai sanatoasa)apoi se joaca, iar in momentul in care s-a plictisit de o jucarie o arunca departe, mai ales cuburile.....deci si la noi e mare dezordine, mai mare decat la tine ca e spatiul mai mic.....daca nu ar face piticii dezordine noi ce am face toata ziua...hihi
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi