Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (145)
Raspunsuri - Pagina 10
cecilia L spune:
Am uitat sa va spun, ieri Cristi a papat ficatel pt prima data, a papat un cartof potrivit cu un dovlecel amestecate cu un ficatel...nu am putut sa-l opresc, daca era mai mult mai mult papa si asa imi era frica ...prima data si ficat.......dar a fost ok.
Azi i-am pus in piure si spanac( tot prima data) a ras tot, la fel nu i-am dat eu, ce inseamana tot..cam 200-250ml in bolul de la mixer, ca si gramaj sigur este mai mult.......Secretul se pare ca este sarea( putina e drept) si untul( pana acum ii puneam foarte putin, de vreo saptamana ii pun un cubuletde 1cm poate putin mai mult) si mananca cu pofta.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
rodicamaries spune:
Yupiiiii am un iepuras ...
a meritat noapte de nesomn, e inca micut, cred ca azi noapte a erupt, se simte, iar cand imi roade barba, simt ca zgaraie ceva.
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
Erina spune:
Buna seara tuturor!
Multumiri tuturor celor care ne-au complimentat pentru poza cu ingerasul dormind.
Am reusit sa citesc in fiecare zi si sa vad toate pozele.
Ma tem ca imi amintesc numai de ieri si de astazi.
Am vazut-o pe Ioana din Belgia. Ce bebelus frumos si ce mutrite frumoase facea! O cunosteam de inainte de la prima postare a pozei cu carapacea.
Am vazut pe Cristi de Cecilia. Foarte dragalas domnisorul.
Superba Maria de Luy ne-a incintat pur si simplu. E o brunetica superba. Nu cred ca am vazut ochi mai mari si mai frumosi la un bebelus! Multumim pentru linkurile puse pentru Yaia.
Distractie placuta la Ploiesti. Sa va intoarceti cu bine!
Ebonee de Daniele e o dulceata. Am vazut si pozele plingareata. O sa incerc sa ii fac si eu Dariei cind are o problema "serioasa". Cind e plins de alintatura, zimbeste imediat ce vede camera indreptata spre ea.
Prisi imi pare rau sa aud de Miru. Doamne ajuta sa nu fie nevoie de nici o interventie.
Roxana, Andrei e un adevarat cavaler. Ce serios sta el. Imi place mult familia voastra. Alex e foarte frumoasa si talentata.
Am vazut si pozele din Portugalia si celelalte poze cu copiii.
Multumim ca ai impartasit cu noi impresiile de la neurolog. Daria e un pic in urma motric dar dupa explicatiile tale m-a mai linistit.
Greieras am admirat pozele de la iarba verde. Anda e tare frumoasa si rozuta.
Sabina, foarte frumoase pozele din parc cu dulcetica si papanasul. Gheo seamana foarte bine cu Sofia.
Daca imi amintesc bine, Mandarinuza era cu voi!
Nu pot sa nu remarc mamicile foarte frumoase de pe forumul nostru!!!
Super cool!!!
Sabina-san, am vazut filmuletul cu Erika. E dulce foc. Ce mult se misca si e foarte-foarte vorbareata. Felicitari.
Isabeluta, felicitari pentru ma-maaa.
Si Daria ma cheama mama cind plinge sa vin repede linga ea.
Am mai vaut multe domnisoare de-a lungul saptaminii, toate superbe dar sa ne fie iertat ca nu le numesc sa nu fac vreo gafa.
Yaia, i-phonul e tare daca poti posta direct!
felicitari pentru cadoul de la sot.
Eu am primit un Brackberry de Paste, tot de la sot dar abia azi am activat navigarea-e promotie gratis 2 luni.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Erina spune:
Rodica felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo Darius!!!
cecilia L spune:
Rodica felicitari micului morosan si pupici sa treaca repede durerea.
Roxana, e posibil ca Alex sa simta lipsa copiilor din parc si asta sa fie motivul pt care nu mai vrea in curte singura.
Danielle, ce scumpica e frumoasa printesa chiar si cand plange. Cristi a spus sa-i transmiti ca el o iubeste si asa plangand, uite de la el multisa nu mai planga, ca urla el pt amandoi...hihi
poze noi
cecilia L spune:
Sim sau Sabina, o intrebare si de la mine, cat dureaza la pasapoarte pt bebe si ce iti trebuie pt pasaport bebe sau sa-l treci in pasaportul tau??????...inca nu stim ce varianta sa alegem, voi ce varianta ati ales?
poze noi
gabitz78 spune:
seara buna!
rodica - felicitari pentru morosanul dintos!
azi eliza mi-a facut un cadou foarte frumos. mi-a zis mama de cateva ori si a intins manutele la mine s-o iau in brate!m-a topit!!!
va pup si va urez o noapte linistita!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Erina spune:
Intii felicitam sarbatoritii de astazi:Mihnea, Tudor, Nathan, Raul, Maia
Astazi am sarbatorit si 11 ani de casnicie si tot astazi cele 8 lunite pe care le va implini Daria miine.
Today's story:
De dimineta mama m-a imbracat in rochita pentru sedinta foto obisnuita.Am pozat si impreuna intr-o zi asa de speciala pentru mami si tatai. Am fost mai putin vesela decit deobicei pentru ca m-a durut tare gingia.
Tare interesant tortul asta facut de mama. Sunt asa de rapida incit in drum spre chiuveta am reusit sa gust un pic.
Am fost si in parc. A fost foarte cald si desi ar fi trebuit sa ma hidratez, mai mult am ros la cana asta.
Am incercat sa stau in picioruse. Intii cu tati apoi cu mami(tare as fi vrut sa ajung la catel dar e greu!!!
Intorsi acasa m-am jucat cu mileuselul asta de la bichi.
Daria had a little lamb, little lamb.
P.S. Mami crede ca nu stiu, dar astazi imi pregatea o surpriza un pic dureroasa. Cica sa imi faca gauri pentru cercelusi. Norocul meu ca era inchis!
Roxana_G spune:
Rodica, felicitari lui Darius pentru dintisor!
Cecilia, Alex simte lipsa copiilor, a parcului in general. Ea a crescut jucandu-se in parc, pentru ea parcul Circului este cel mai frumos loc, si chiar daca mergem in Herastrau ea tot acolo unde a crescut isi doreste.
Erina, multumim frumos. Culmea e ca Andrei nu e serios, nu stiu de ce pare asain toate pozele, e destul de ranjit. Iar daca vorbim de neurolog, mi-a zis ca exista o plaja larga pentru normalitate, asa ca probabil si tu ca si mine evaluezi pe Daria raportand la o medie statistica, altfel nu ai putea spune ca e intarziata.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/