Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (145)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Buna fetelor!

La multi ani Gabitz!

Ana sa-ti traiasca zulufata si,cu intarziere,La multi ani!

Roxana ti-am admirat pozele cu frumosii tai copilasi,dar Andrei ne-a dat pe spate cu ochii lui mari si frumosiVroiam sa te intreb daca e musai sa folosesti mozilla,daca nu,iti recomand opera..eu asta folosesc si-mi place

Prisi multa sanatate Mirunicii!sper sa n-aveti nevoie de chirurg...brrr

Miruna mea aseara a plans vreo 3 ore,abia am linistit-o,demult n-a mai fost asa agitata...are gingiile albe si umflate,tot asteptam sa iasa dintii...Azi iar asa,pana la urma a adormit leganata,la ea in patut.
Azi a reusit sa-si bage amandoua picioarele sub ea si si-a ridicat funduletul,dar cazuse in nas..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani, Gabitz! Sa fii fericita alaturi de puiutii tai si sa ti se implineasca toate dorintele.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Gabitz LA MULTI ANI! si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!

Vad ca ati scris ceva nu gluma asa ca am cam mult de recuperat.
Poate mai tarziu ca acum vrem sa iesim iar pe afara, e prea frumos ca sa stam in casa. In ultimele trei zile tati a stat cu noi acasa asa ca am avut program in fiecare zi, am plimbat gaza si ne-am relaxat si noi.
Aduta este bine. Mananca tot ce-i dau, mai putin branzica care abia daca papa 5 lingurite, mai putin laptic si asta doar seara, pe timpul noptii si pana in ora 10 dimineata daca se trezeste. Per total papa cam 400 ml de laptic pe zi, e bine sau nu nu stiu. Se ridica singurica in picioruse ajutata de patut si ii place foarte mult. De-a busile anu merge, iar daca o pun pe burtica incepe sa se maraie si se da la loc pe spate. SE duce singurica dupa jucariile care prezinta interes si le trage dar nu face mai mult, ar vrea in schimb sa stea doar in picioruse. In fund stam bine si mai noua se ridica din pozitia culcat in fundulet singurica. Si noi suntem cam plangacioase din cauza dintisorilor, avem gingiile umflate si balim la greu, roadem tot ce ne pica in manute, dar nu a iesit nimic. Spune mama si tata si de ieri facem la olita, la inceput a fost mai greu, o tineam pe olita pt ca nu vroia sa stea si ii spuneam ca trebuie sa faca kk sau pipi, a facut un pipi mic ca sa o las in pace, dar azi a facut singurica cand am pus-o si pare ca intelege acum pt ce este olita.
Avem si poze:
http://good-times.webshots.com/photo/2828239510103069517cZeNUB

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

quote:
Originally posted by alinus_25

Urez si eu cu intarziere un La multi Ani calduros, alaturi de urari de sanatate si fericire sarbatoritelor, mami greyeras si mami
tzuc
!!!

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

gabitz

si ci intarziere
tzuc
printzesa frumoasa de mami ana

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna fetele.

Cecilico, vazut un Cristisor dulceeeee de tot, si cum il adormea el pe tati(asa face si Darius cu taica-sau acum),e un scump...cand il vad live???sper ca vara asta da.
In al doilea rand va felicit pe toate mamicile care pe langa treziri nocturne repetate ati trecut si peste faza cu dintisorii, acuma a inceput Darius show-urile, si zau ca va invidiez pe cele care ati trecut peste faza asta si n-ati ajuns la spitalul ala, stiti voi care...ca eu nu mai am multe, azi noapte 2 ore de plans FARA INTRERUPERE dat nurofen, dat cu Calgel, leganat cu randul, 10 minute io, 10 sotu, ma doare coloana de mor, iar unghia recidiveaza, iar coace, nici nu crescuse unghia la loc si a inceput din nou...iar nu ma pot incalta, durere, etc. Off...
Nana stiu ca si tu esti cu ceva problema de genu? ai rezolvat-o?

Slippers, si eu vreau sa-mi iau maieu si chilot, asta din cauza colacelului de la burta si a vergeturilor,

Gabitz La Multi Ani imi pare rau pentru Elizuca. sa treaca mai usor si repede.

Alinush, foarte bine ca ai spus nu premergatorului, eu la inceput spusesem DA, l-am imprumutat de la o prietena, ca am zis eu ca n-a fi bai daca-l pun 10-15 minute pe zi, dar l-am pus in prima zi si gata, nu mi se pare folositor Deloc, da` deloc,cu o mana deschide dulapul, o mana o baga in dulap si cu premergatorul impingea usa, si-a prins mana odata, si am zis gata, prefer sa-l pun in patut in picioare, si daca pica ii pun acolo niste jucarii, la inceput maraie, ca se vede singur, apoi isi descopera el jucariile, picioarele, pe care le roade cu drag si sta linistit acolo. iar cand se plictiseste tragem o jucareala, apoi il mai pun in leagan si e ok.
recomand leaganul ala care se prinde de usa, Darius se distreaza de minune in el.

Sabina(Devyla) da` ce bine se ridica Erika ta....waw.grasu` meu e mult mai lenes, cred ca ii greu fundu`
Si Daroius s-a uitat foarte atent la filmulet, il tineam in brate si chiuia de numa...pai normal, la o asa gagica

Rox, ti-am admirat minunatiile de copii, sunt indragostita de Andrei, ce frumoase plete are el si ce bine merge el de-a busilea. Cred ca e greu cu doi copii dar si tare-tare frumos.
Aia numesti tu dezordine???
Ce bine ca aveti curte, si inca ce frumoasa(daca imi doresc ceva, e sa ne mutam la casa...tare bine ar fi)
Apropo stie cineva daca se poate intra dintr-un CIC in altul?

Greyeras, ti-am vazut-o pe Aduta, are niste bujori foarte frumosi,un zambet strengaresc, frumoasa foc... iti seama leit, e o scumpa, si ce frumoase poze aveti.

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna!!!

Tuturor sarbatoritilor zilelor ce au trecut: bebici, mamici, tatici si bunici deopotriva!

Noi suntem bineeee. Primele silabeee: "ma-maaaa" (baritonal)

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Am cumparat azi spanac (pentru noi) si as vrea sa-i fac si lui bebe o portioara. Cum l-ati facut voi? Nu vreau calit in unt (cum am mai citit pe undeva) nici cu galbenus (nu-l accepta).
Ma gandeam dupa ce-l oparesc sa-l fierb si sa-l pasez cu un cartof, un pic de unt si carnita de pui...Aveti alte solutii mai apetisante si incercate pt bebe?

Isabela de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sa vedeti si voi ce fata plangacioasa am eu:
http://good-times.webshots.com/photo/2406001830101671646xfquAP?vhost=good-times

multi bdebeluhilor bolnaviori,sa se faca bine repede

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Vai ce dulcele sunt fetitele tale Danielle!!!! Cum doarme Jodie pe piciorusul Eboneeei!!!!

Uffff eu tot cu spanacul ala!!! As vrea sa stau mai mult pe DC....de-as avea si timp...

Va pup dulce dulce pe toate! Poate am ceva sanse mai pe seara!

Isabela de

Mergi la inceput