Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Buna fetele! Am venit si noi acasa de la plimbare sa papam de pranz si pitica a adormit. Asa ca astept sa se trezeasca si sa papam.
Azi am imbracat-o pe Antonia cu pantalonasi subtiri si tricou cu maneca scurta, iar in picioare sosetute.

Mie doctora mi-a spus sa ii dau carnita de la 6 luni si apoi la ceva timp oul si branzica. Voi ce fel de pui le dati? Cumparat de la magazin sau de la tara? Ca nu stiu ce sa fac.

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana

ADINA,ANK,despre asta era vorba...
Fetele "foarte diversificate",la ce varsta ati introdus carnita,branzica si oul???

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

branzica la 5 luni, carnita la 5 luni si 2 sapt-puiul, uiramat sapt manzatul, iar dupa 6 luni bag si out.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuli-ana

Fetelor,va multumesc din suflet pt raspunsuri!!!
Noi inca nu avem 5 luni,insa am introdus fara probleme morcov,pastarnac,telina,dovlecel si broccoli...La fructe mar,piersica,banana(cam rar,trebuie sa am grija la greutate),para(tot rar,ne deranjam repede la burtica).Doctorita imi sugera ca as putea sa-i bag carnita saptamana viitoare,apoi peste alte 2 saptamani branzica si apoi oul.Daria e o fomista...Dupa 45 de grame de piure de legume si 90 de ml de lapte,inca plange ca-i este foame...

da-i mai mult piure legume, noi am ajuns la 180-200, iar din a doua zi a papat 100, in timp ce fructe manca 40-50.

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

eu iau pui mai batran de la tara, carnea tanara are toxine, dc as lua din comert as lua gaina, nu pui care e crescut cu concentrate.

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta!!
In cazul meu cand raul va avea un an si o luna se va naste bebe 2.Se poate sa intre de data asta si sotul in conc de crestere a copilului? Dar asta fara sa incetez indemnizatia mea. Ma gandeam ca si asa sotul meu face taxi si el isi poate continua apoi munca ...

Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ank83

am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta!!
In cazul meu cand raul va avea un an si o luna se va naste bebe 2.Se poate sa intre de data asta si sotul in conc de crestere a copilului? Dar asta fara sa incetez indemnizatia mea. Ma gandeam ca si asa sotul meu face taxi si el isi poate continua apoi munca ...

Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito

nu se poate; continui tu pana va face bb2 2 ani

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutam mamicile si bebeii frumosi!

am o intrebare la voi: stiti cumva daca poti face electrostimulare sau impachetari in termocuveta daca alaptezi?

mersi de raspunsuri!

pupici!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

VOTATI-NE! MULTUMIM!

http://www. nou-nascuti. ro/album_nn.html?action=show&pid=2946

stergeti spatiile de dupa 'www.' si de dupa 'nou-nascuti.'

ERIC

Eric la 5 luni

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

ELLIS,multumesc de raspuns!Ma gandeam ca saptamana viitoare sa-i introduc si carnea(pasare de casa) si atunci scot laptele pe care il dadeam dupa piureul de legume,inlocuind-ul cu supa in care au fiert legumele.Eu cred ca e bine asa...
ELADEA,cel mai bun raspuns ti-l vor da cele de la cabinetul de intretinere corporala la care vrei sa mergi.Stiu ca nu trebuie sa faci electrostimulari si impachetari in timpul menstruatiei,al sarcinii,nu au voie persoanele hipertensive...De alaptat insa habar nu am...poate te lamuresc celelalte fete !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Eu m-am saturat!
Aici ploua in fiecare zi,cum vreau sa scot fata la plimbare,incepe si toarna de zici ca e potopul...Cand va "aud" cum scoateti bebeii si bebelinele la plimbare,ma apuca din nou!La noi nici nu se pune problema picioruselor goale,manecii scurte sau a caputului gol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by adinag

Mihuta, eu i-am luat o marca ieftina, dar buna. De la DM (aveti si voi magazinul?) Babylove - marca proprie, crema SPF 50+ fara parfumuri, parabeni, produse din petrol si alte alea. Si, foarte
important la bb, sa fie pe baza minerala. Adica nu intra asa bine in piele (lasa un strat alb usor pe ea), insa are efect imediat, celelalte trebuie sa fie aplicate cu min. 30 min. inainte de a iesi afara ca sa-si faca efectul de protectie.
Il dau cand stam in soare, cateodata in fiecare zi, daca e o zi urata clar ca nu-l dau. Vara insa, cand soarele arde tare, cred ca trebuie
dati si cand e mai innourat.

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

N-avem DM, noi n-avem nici unele pe aici prin Buzau, doar produse de farmacie. Exact de asta intrebam, eu personal agreez cremele care intra in piele, dar recunosc ca ma dau doar cand merg in vacanta, ca de altfel ma feresc de soare cum pot si pentru fata ma bazez pe crema zi ca are ceva protectie, altceva nu suport. Asa ca nu stiam ce sa fac cu bebele. Trebuie sa o dau in fiecare zi pe zonele expuse ? Mi-e cam frica de pielea ei, ca e atopica si tare repede se irita.

mami de Sophia

Mergi la inceput