Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Mihuta, nici eu nu agreez cremele, urasc unsoarea asta. Nu ma dau cu nimic pe corp, doar daca-i musai (am mai ales iarna piele tare uscata). Nici in timpul sarcinii nu prea ma dadeam, ca pur si simplu nu-mi place!Crema asta de bb insa nu-i unsuroasa, nu stiu cum sa zic, adicanu-i uleioasa, are o consistenta tare speciala si e ok. Zonele expuse sa stii ca le-as da, ca nu e bine asa la soare. Ce-i aia exact piele atopica? Nu cunosc expresia, scuza-ma!
Apoi, daca ai o crema buna nu cred ca-i face ceva. Incearca totusi! Daca-mi explici ce-i aia piele atopica, pot sa intreb si eu aici la o farmacie (stiu una unde te sfatuiesc fff bine, au personal pregatit si documentat) si-ti spun ce recomanda si ei in cazul asta ptr soare.

Mergi la inceput

Ana, imi pare rau cu vremea voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pielea atopica este pielea reactiva, care are tendinta spre uscare, pierde apa repede si se irita la frecvent. Iritatiile sunt asa, mai adunate, bubite mici care formeaza impreuna pete rosii, mai ridicate.

E mostenita si are legatura directa cu terenul alergic din familie, in cazuri extreme duce la eczema.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
Iuli-ana lasa ca vine vara si la voi, au anuntat o vreme super tot week-endul.
Mihuta nici eu nu am gasit o crema de protectie solara pt bb in tot Giurgiul. Deh, provincia...
Cristina si Lixa baietii iesiti la berica in parc.
Roxule v-ati facut prieteni in Coreea? In parc ies mamici cu bebei? Multumesc pentru aprecieri, stiu ca ne citesti

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

aha... cred ca si jasmina are o usoara tendinta. Intr-o iarna, avea 1,5 ani exact asa a fost, bubite mici rosii etc. Si mi s-a recomandat si mie de la Avene trixera sau cum ii zice, si intr-adevar a ajutat-o atunci. Acum nu mai am, ca am folosit-o si eu la mainile mele uscate si cred ca voi mai cumpara. Mai face pe fata asa ceva, unde are piele cm uscata si mereu cate o bubita. Insa trec si cu bapanthen sau extract de galbenele. Eu insa o dau numai daca se face o suprafata mai mare, nu la orice bubita.
Si Floris are acum o usoara iritatie, dar cred ca e una de contact si personal cred ca e de la parfumuri (adica il ia cineva in brate care a folosit un after shave sau parfum). Ca e numai pe o zona, nu pe tot capul... Dar nu-l dau cu nimic, trece de la sine! Sunt asa niste bubite mici-mici... Dar sigur nu-i de la crema de soare, ca era mai mult pe cap, pe fata mai nimic, iar eu pe fata l-am dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

ADINA,ADRA...sunteti niste dragute
Adina,am avut-o pe mama la mine(de fapt pleaca maine) si i s-a recomandat sa slabeasca,ea fiind diabetica...Am mancat impreuna la fiecare masa,paine mai deloc(doar dimineata),mult ceai(diuretic,verde,nu are importanta felul lui,am baut ce-am avut in casa),supa de legume,placinta cu urda,ceapa verde si marar si...nimic dupa ora 18!Poate cate un mar anemic,ca eu nu pot sa dorm cu burta goala,mai ales ca a ramas asa mare...
Ei,intr-o saptamana am mai pierdut 1,5 kg in ritmul asta...Stii...voiam sa te incurajez oarecum...

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by adinag

Mihuta, eu i-am luat o marca ieftina, dar buna. De la DM (aveti si voi magazinul?) Babylove - marca proprie, crema SPF 50+ fara parfumuri, parabeni, produse din petrol si alte alea. Si, foarte important la bb, sa fie pe baza minerala. Adica nu intra asa bine in piele (lasa un strat alb usor pe ea), insa are efect imediat, celelalte trebuie sa fie aplicate cu min. 30 min. inainte de a iesi afara ca sa-si faca efectul de protectie.
Il dau cand stam in soare, cateodata in fiecare zi, daca e o zi urata clar ca nu-l dau. Vara insa, cand soarele arde tare, cred ca trebuie dati si cand e mai innourat.

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

exact asa e a noastra de la chicco si eu am enervam la culme ca nu intra repede in piele. dar scrie sa o dau cu 20 de min inaintea expunerii.

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

iasmi e asa de agitata cu dintisorul asta nou care iese. am inteles ca e mai "dureros" decat cei 4 (de sus si jos, centrali). nu prea are pofta de mancare dar in schimb are o energie....

gata merg sa fac amiaza cu bubulina!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

fetele din Iasi imi puteti spune unde se afla str.Toma Cozma-centrul medical MEDEX?

Anya-Dumitra si Matei

oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

exact asa e a noastra de la chicco si eu am enervam la culme ca nu intra repede in piele. dar scrie sa o dau cu 20 de min inaintea expunerii.

pe a mea scrie ca are efect imediat...

Mergi la inceput