Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Iuliana, eu am introdus carnita la 5 luni si jumatate. Oul il voi introduce pe la 6 luni (prima saptamana ii voi da cate un sfert de galbenus). Am de gand sa-i dau 3 zile piure de legume cu carnita, 2 zile ii voi da piure de legume cu ou si 2 zile piure de legume simplu.

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana

ADINA,ANK,despre asta era vorba...
Fetele "foarte diversificate",la ce varsta ati introdus carnita,branzica si oul???

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Eu nu ma simt "foarte diversificata" dar ma bag in seama: carnita am bagat-o la cateva zile dupa legume, adica la aproape 6 luni, branzica bagam de sapt viitoare iar ou cam peste trei sapt - o luna.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

nici Raul nu primeste papucei afara... ca se tot descalta nonstop oricat de bine ar fi inchisi pantofiorii si ma dispera sa ma tot aplec sa ii culeg de pe jos.
Si noi am stat ieri fara sosete... bineinteles ca a si comentat o babornitza

Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Eu de luni introduc oul, adica la 6 luni fara 4 zile iar la o saptamana ficatul de pui iar la inca o saptamana carnea de vita, iar la inca o saptamana peste alb. Tot in pireu de luni pun si un pic de unt. O sa-i dau o zi pireu cu carne de pui, o zi pireu cu ou, o zi pireu cu carne de vita, o zi pireu cu ficat, o zi pireu cu peste.

Cand ajunge la 7 luni o sa incep sa-i fac diverse feluri: adica pireu de cartofi cu carnita, cartof copt cu ficat, pireu de legume cu peste, spanac cu ou, fasole verde cu carne de vita, conopida cu carne de pui. Si asa mai departe tot felul de combinari

Si supa de carne sau legume, variata.

V-am zapacit.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana

Mie nu-mi raspunde nimeni???

Acum am vazut intrebarea si cum noi suntem f diversificate iti raspund...am inceput cu carnita ,ou si branzica de pe la 4 luni jumate -5...ii dadeam azi carne peste 2-3 zile ou si peste alte 2-3 zile branzica,dar acum avem o zi carne(pui sau vita),una ou,una ficatei de pui.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Fetelor,va multumesc din suflet pt raspunsuri!!!
Noi inca nu avem 5 luni,insa am introdus fara probleme morcov,pastarnac,telina,dovlecel si broccoli...La fructe mar,piersica,banana(cam rar,trebuie sa am grija la greutate),para(tot rar,ne deranjam repede la burtica).Doctorita imi sugera ca as putea sa-i bag carnita saptamana viitoare,apoi peste alte 2 saptamani branzica si apoi oul.Daria e o fomista...Dupa 45 de grame de piure de legume si 90 de ml de lapte,inca plange ca-i este foame...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

No, vezi Ana, de aia n-am stiut, ca nu nu suntem diversificati deloc :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Noi am papat 200 de piure conop[ida cu iaurt si branzica...yam, am beut 40 supica si putin ceai.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by creem

Fetelr, voi ce iaurt le dati la bebei? Eu i-am dat acum tnuva si se scutura si se stramba rau...am renuntat ca incepuse sa planga

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

napolact, sau cu cereale si fructe

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

ADINA,eu intreb pe toata lumea,nu stii ce raspunsuri primesti exact de la cine nu te astepti...
In plus,sunt capiata de cap(cred ca de la CAP provine cuvantul CAPIAT,nu???) ,noi am inceput cu TOATE mai devreme...nu stiu daca e bine,insa noroc ca-mi cunosc fata ...

Mergi la inceput