Colectia de toamna-iarna 2005(196)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Salut.
Desi nu am ajuns pe lista disparutelor cu state vechi, nu am mai reusit nici eu sa tin pasul cu forumul. Poate pentru ca nu mai am nimic de facut si atunci nu am nici motiv sa tot amin?
Ma rog, am eu de facut, dar nu asa presant ca inainte.

Ina, o Doamne, sa faci mii de cruci si sa-i multumesti alui de sus pentru ce NU s-a intimplat.

Meems, parca am citit mai demult ca ai mai rezolvat cu plinsul Riannei noaptea. Noi inca nu am luat masuri. Noi tot cu ea in pat dormim, alternativ, si in noptile in care doarme cu mine tot se trezeste de citeva ori pina cind ma duc eu sa ma culc definitiv cu ea. Cred ca o sa trec la terapie cind ne intoarcem dintr-o mica vacanta saptamina viitoare. Vad ca pina acum nu te-ai incumetat, dar poate vii intr-o zi pina la noi, mergem la plaja cu fetele, etc. Daca nu lucrezi toate zilele, ar fi cel mai linistit intr-o zi a saptaminii.

Apropos de diete, eu mi-am bagat nasul la Superdiete. As vrea sa ma cam subtiez ca iar nu-mi vad originea de sunci.

Roxi, ce mai faci?

Anda, ti-ai dres nasul?

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

LA MULTI ANI, ANDA!
Iti doresc un izvor infinit de fericire, dragoste si noroc .Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti, te imbratisez cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!!!

Hi hi hi...e ziua mamei de poet!!!! La muuulti ani plini de bucurii, impliniri, veselie si iubire - Doamne ajuta!

Siminaf- nu stiu cum sa fac sa pun pe un site ...eu am un CD cu jocul arhivat. Sunt si PC-uri care nu-l mai accepta, fiind de pe vremea bunicii.

Roxi- noah, asa de fugara aparitie? Micutul Matei ce face? Da' sora-sa?Cum examenele cum te descurci? Ieri a nascut o colega de-a mea, tot baietel, la 37 saptamani.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna dimineata!

Anda LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de puiul tau drag !!! Sa aveti o viata frumoasa si linistita incununata de intamplari dintre cele mai fericite!

Multumim tuturor de aprecierile adresate mezinei cucuiete! E o bandita si jumatate, ce mai ...

Roxi, despre voi ce ne mai zici? Sper ca sunteti bine!

Noki, felicitari pentru reusita la examen! (scuze de intarziere)

Dorim si noi succese mamicilor puse pe dieta! La mine a avut maree succes miscarea, respectiv mersul la sala, combinat cu nemancatul seara!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

PITIC bine ai revenit. nu ne spui nimic despre voi???????? adica doar asa putine vorbe???
poze, ceva?

ADDYA superb fi'tu. tot asa genos a ramas. sper din toata inima sa mai intrai sa ne vb despre voi.

si eu sunt de acord cu nestergerea fetelor de pe lista. pe mine nu ma deranjeaza in niciun fel lista. chiar nu vad de ce ar trebui aerisita. daca ma luminati si pe mine despre motive...

LA MULTI ANI MAMI DE POET, SA FII SANATOASA, FERICITA SI TOT CE-TI DORESTI SA SE IMPLINEASCA

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata colectie.
La Multi Ani doamna cu nasul de superstar, Anda, sa iti dea Dumenzeu noroc, sanatate si iubire, inspiratie la astrograme si putere pentru actiunile umanitare. Te pupam din Lacul Tei, ma rog, in acest moment, din Piata Victoriei.
Haia ca ieri am uitat sa va povestesc ce am mai patit. Cred ca va mai amintiti ca in ziua memorabila in care mi-am rupt posteriorul mi-au fost furate si oglinzile de la masina, oglinzi stantate cu numarul masinii, mare si frumos, deci teoretic neutilizabile de catre alt posesor de masina cu alt numar.....Ok m-am resemnat, am injurat de toti sfintii si am dat 200 de Euro si mi-am luat alte oglinzi, le-am stantat, tot tacamul. Ieri ma duc la benzinarie si il rog pe baiatul de la pompa sa imi spele parbrizul iar eu ma duc sa platesc. Cand ma intorc nenea cu pricina imi spune ca mi-a gasit o oglinda, sa fac infarct, am crezut ca mi le-au luat iara si nu am vazut, sar disperata pe masina, verfic vad ca le am si ma uit la el cu o fata tampa ca nu intelegeam ce vrea. Cand colo, pe la aerisirea masinii, sub capota si stergatoare erau bagate cele doua oglinzi furate acum o saptamana. Baiatul de la pomba bagase mana sa scoata niste frunze si a dat cu mana de oglinzile mele. Cred ca hotii nu au vazut cand le-au scos ca sunt scrise si apoi mi le-au bagat acolo ca sa nu mai stea sa le puna la loc.....Si eu am cautat prin toate tomberoanele din jurul masinii ca m-am gandit ca le-au aruncat cand le-au vazut scrise....oricum au fost baieti rezon ca nu le-au spart sau ca nu le-au aruncat pe strada de langa sau mai stiu eu pe unde. Deci acum am 4 oglinzi. Cine doreste oglinzi i le dau la super oferta si nici nu strig pe strada ca e alt numar pe ele decat cel al masinii.....
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna dimineata!!

Sper ca va mai amintiti de noi ...,sintem p'aici ,n-am disparut definitiv :)

Anda ,LA MULTI ANI ,sa traiesti 100 de ani ,sa fii fericita alaturi de poetul tau iubit!
Ina ,ce intimplare urata ,bine ca n-ati patit nimic ,ati avut noroc ,ma bucur tare mult ca sinteti sanatosi!!
Madau ,am citit pe sarite dar am vazut ca s-a rezolvat problema cu tati ,ma bucur nespus de mult ,sa dea Dumnezeu sa nu mai treceti vreodata prin asa ceva si sa fiti impreuna macar de dragul Mirunei ,intr-adevar e tare greu sa cresti fara ambii parinti ,am stat si m-am gandit daca mi s-ar intimpla mie ,ce as explica eu copilului ,unde-i tayti ??...offf ,bine ca s-a terminat ,va pup!
Dordia ,am vazut pozele cu mezinul ,e tare dragutz ,sa-ti traiasca !Cum te descurci cu amandoi???

Asa ,acu' sa va zic de noi :Andreas e bolnav de vreo saptamana ,bine acu' e pe sfarsite ,a avut bronsiolita dar cred ca cea mai naspa faza ca a tusit saracu non stop ,pina varsa ,apoi tuse latratoare ca ma si speriam noaptea de el ,in fine ,i-am dat si antibiotic ,aerosoli ,Ketof ,de la care e f somnolent asa ca de azi renunt la el
Asta noapte ,s-a trezit plingand ca-l doare capu' si picioru' ,era agitat ,nu se potolea deloc asa ca am dat fuga la spital ,cica de la viroza ca d'asta a avut ,adica bronsiolita virala ,puii mei ,i s-a inflamat soldul drept ,cica baietii patesc asa de la viroze ,raceli puternice etc . si schiopata ,asta cand am ajuns acolo am constatat,nu poate sa calce bine pe piciorul drept ,l-a vazut un ortoped si ne-a recomandat sa stea in pat ,va dati seama ,cum sa reusesc sa-l tin???in fine ,ii dau si Nurofen,Diclogesic ,vom vedea ,pina una alta nu se mai trezeste e 10:40 si el nici gand n-are ,cred ca l-a obosit ,,plimbarea'' de azi noapte...

Daca am timp dupa ce se trezeste ,mai recuperez din urma .
Va pup si-mi este dor de voi ,de forum !

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mitzo, io zic sa le pui la pastrare, ca la norocul tau, o sa le bagi iar in productie la urmatoarea tura de hotie.

Madutza- of, bietul Orlando! Pupam baietelul bolnavior si speram sa se repare repede!

Cami- ia detaliaza cu sportul. Cand mai ai timp si de asa ceva? Io vreau s areiau electrostimularea in termocuverta ca aia e sfanta si dureaza si putintel. Numa' ca costa, deh....

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Anda , LA MULTI ANI!!!!! sanatate, fericire si numai bine

Madutza , multa sanatate lui Orlando!

Mihaela , bine ca ai gasit oglinzile! cand ne arati poze de la petrecere? eu abaia astept

Roxana , asa scurt si telegrafic? ce fac copiii, cum mai e Alexia tot geloasa?

pe mine ma tras curentul si ma doare ureche si dantura de nu mai pot

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki draga, eu merg la sala la tae-bo de 2 ori pe saptamana (programul de vara e de la 6 si de la 8 seara, eu ma duc de la 8 si dureaza cca 1 ora). Saptama asta am pauza si nuu mi-e bine deloc! Doar ca "instructoul" nostru a schimbat sala si , implicit tarifele, ceea ce nu-mi prea convine ... om vedea ce-si-cum, ca nu vreau sa ma las!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput