Colectia de toamna-iarna 2005(196)
Raspunsuri - Pagina 7
Noki_Lara spune:
Bau si seara! Am scapat cu bine de franceza!
Addya, ma bucur ca ai mai intrat pe la noi. Io-s de aceeasi parere medica cu Madau: esti nebuna! Asta daca iti imaginezi verzi si uscate - de rau, normal, despre fii-tu. Mie una-mi place mult de el. Fii-tu e cum ar zice Sarah: "mare figura".Pozele cu el mi-au placut mult: a crescut si s-a frumusizat.IAr filmuletele de la nunti...ehehe...am si io o pasiune ascunsa: nuntile....
Pitic- wooow, ce mare e deja fetita ta!
Mandy- io am o cura beton, efect garantat si pe termen lung, cu conditia de ne-PORCEALA de dupa. 2 saptamani sau minim o saptamana ai voie doar legume-fructe si orez. ATAT. In orice fel, orice mod: fierte, coapte, plajite - inclusiv cu ulei, salata- tot asa, e voie si cu ulei, crude etc. Cum vrei tu. Doar ca inainte de a papa alimentul respectiv te intrebi: "e fruct sau leguma?". Daca da, e voie! Inclusiv cartofi-inclusiv prajiti, varza calita, banane, struguri etc...Daca nu etsi o carnivora inraita si nici obsedata de dulciuri - ca mine....- e suuuper ok de tinut. Si in afara de astea...apa plata la greu.
Ma duc sa trag un joc pe PC. Ca-n tineretze, deh.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Ha ha ha..cica "ranjesc candid"...Cami, s-o stapanesti sanatoasa pe "ochenata-sefa"! Se face din ce in ce mai bandita.
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
catutza spune:
mamaa ce de lume noua! bine a-ti revenit
Addya , vazut pozele, e un scump Razvan, am vazut videoclipurile , te asteptam mai des pe la noi
Noki , felicitari pt examen! ce fata studioasa avem , ce te joci?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by mandyksch
Salutare.
Simina, Dordia, mie mi se pare ca mananc mai putin acum in ultima perioada, e posibil sa mananc lucruri cu multe calorii? Cioco si inghetat nu prea mananc...cred ca cel mai bine e sa imi notez exact ce mananc, sa vad de unde vin kilele astea in plus.
Fetelor, eu cu bb2 ma intrebam daca nu cumva toata starea asta nu mi se trage de la stresul si starea depresiva pe care o experimentez. Nu cred ca bb2 poate fi solutia reala la depresie si stres. Nu stiu defapt ce vreau si ce imi doresc. Am o stare f confuza, accentuata si de faptul ca -asa cum zice si Noki- pe oriunde ma intorc dau de cate o gravi.Coralia, si la tine acelasi sentiment?
Soanso, eu iti recomand sa mergeti cu avionul. Este rapid si mai comod. Eu insa nu as merge cu siguranta, pt ca eu am o frica teribila de avioane.
Cami, mersi de incurajari...da stiu ca bb2 nu e solutie la stari depresive...cred ca le poate inrautati. Ce mai face nora mea?
Mihaela, bravo pt iesirea la distractie...nici nu mai stiu de cand nu am fost cu sotul undeva singuri.Chiar ca mi-e dor si mie de o distractie pe cinste.
Mandy, tocmai ca nici eu nu aveam pofta de mincare aproape deloc cind ma ingrasasem! Dar deloc! De abia mincam cit sa supravietuiesc. Si nimic hiper-caloric. Dar asta se intimpla inainte de a veni in US, cu ingrasatul. Apoi am venit aici, apoi a venit mezina si uite asa, dupa o vreme incepe mamica ei sa mai si slabeascaaaaa..... de cind maninca.
Noki_Lara spune:
Catutza, nimik de strategie/3D evoluat etc..banalul joc de pe vremea cand era bunica fata numit "Worms Wolrd Party". Cu 2 echipe adverse de viermi care de cotomagesc prin diverse metode.
Greu, nene....
Varsta Sarah
catutza spune:
Noki , nu stiu jocul , dar suna interesant, eu am luat-o razna cu ZUMA in ultimele zile, cum prind liber cateva minute cum sar sa joc o bila.
Siminaf , felicitari pentru slabit!!!!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Noki_Lara spune:
Gata, am batut gasca de viermi, amu fug la nani. Somn usor colectiei!
Varsta Sarah
dordia2000 spune:
Corap ms mult de urari...esti o dulce! Ce mai fac piticii? Mai povesteste de trasnaile lor...sa vad ce ma asteapta.
Pitic ce suuuper...chiar nu stiam ca si pe Tudor al tau il cheama si Dumitru...Te poop si sa-ti traiasca comorile! Si felicitari pt progresele Flaviei!
Ce vant de bb2 bate prin colectie...sunt tare curioasa care va fi prima care sa nasca....peste "n" sapt.
Adina esti de coma...si imi e asa dor de voi...si de Madau...si de Ank....si de parc...dar imi iau eu masina...si numai scapati de mine!!!Pozele...sunt superbe!
Cami e o dulce DAria...o adevarata domnisoara!
GAta ca ma duc la nani!!! Noapte buna Colectie!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
meems spune:
Asa, deci "curatenia de primavara" a listei a scos fetele din "umbra" si le-a facut sa posteze
Addya, imi era dor de mesajele tale. Dragut foc Razvan al tau, exact asa cum mi-l amintesc. Nu te necaji prea tare ca nici noi nu am scapat de pampers - joi vine maica-mea la mine pt. o saptamana si ma gandeam s-o fac responsabila cu dez-pampersarea nepoatei
Pitic, felicitari pentru casa.
Ioana, LMA soacrei.
Cami, ca intotdeauna... foarte expresiva mezina!
Cuscra, pe unde umbli? Iar nu aveti electricitate? Sau de ce nu mai dai nici un semn de viata?
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Catutza, nimik de strategie/3D evoluat etc..banalul joc de pe vremea cand era bunica fata numit "Worms Wolrd Party". Cu 2 echipe adverse de viermi care de cotomagesc prin diverse metode.
Greu, nene....
Eu mor dupa jocul ala cu vermi! Acum vreo 8 sau 9 ani il jucam intr-o veselie. Imi plac mult si sunetele din joc. Il ai? Poti sa mi-l pui si mie pe vreun site din ala de hosting? Te rooooog! Taaaare m-as distra cu copiii. Sau fara.
Edit ca acum vazui: Catutza, multzam de felicitari, dar mai am de dat jos vreo 6-7 kile pina sa ajung la cite aveam cind am plecat din Romania. Si atunci eram dupa perioada de stress in care pusesem pe mine ca.. vacutza (ca sa nu zic direct).