Colectia de toamna-iarna 2005(196)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

INA iti tin pumni!!prin ce ati trecut!!!
Despre lista disparutelor (din garda veche) sunt de acord.(nu pot promite ca o sa intru frecvent....cit imi permit sefii Multumim celor de-au mai intrebat de noi!
Suntem sanatosi cu totii, Tudor s-a ingrasat (e un adevarat barbatoi)3 kg in 4 luni (de cind i-am depistat si tratat geardia), Flavia merge de vreo 3 saptamani tinuta de minute si cu premergatorul, nu ia in greutate foarte bine dar...eu ma chinui sa scap de cele 20 de kg capatate in ultimii 3 ani(fara succese pina acum).Am cumparat o casuta la tara unde avem pomi, capsuni , flori si o data la 2 zile mergem acolo si stam pina seara.A doua zi spala, calca, fa mincare pt 2 zile s-a dus timpul liber...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Salutare.
Noi ieri pana la urma am fost la iarba verde la niste prieteni in Ocna. Doar dupa-masa dupa somnul lui Kriszti. A fost vreme super faina, am facut gratare, pe Kriszti nu l-am putut desparti de iepurii pe care ii au prietenii nostri, nici de cainele lor .

Soanso, mersi de reteta de cura de slabire, dar eu nu cred ca as putea sa o tin, mi se pare f drastica. Lunea e de-a dreptul imposibila...doar apa plata.. Simina, Dordia, mie mi se pare ca mananc mai putin acum in ultima perioada, e posibil sa mananc lucruri cu multe calorii? Cioco si inghetat nu prea mananc...cred ca cel mai bine e sa imi notez exact ce mananc, sa vad de unde vin kilele astea in plus.

Fetelor, eu cu bb2 ma intrebam daca nu cumva toata starea asta nu mi se trage de la stresul si starea depresiva pe care o experimentez. Nu cred ca bb2 poate fi solutia reala la depresie si stres. Nu stiu defapt ce vreau si ce imi doresc. Am o stare f confuza, accentuata si de faptul ca -asa cum zice si Noki- pe oriunde ma intorc dau de cate o gravi.Coralia, si la tine acelasi sentiment?

Soanso, eu iti recomand sa mergeti cu avionul. Este rapid si mai comod. Eu insa nu as merge cu siguranta, pt ca eu am o frica teribila de avioane.
Cami, mersi de incurajari...da stiu ca bb2 nu e solutie la stari depresive...cred ca le poate inrautati. Ce mai face nora mea?
Mihaela, bravo pt iesirea la distractie...nici nu mai stiu de cand nu am fost cu sotul undeva singuri.Chiar ca mi-e dor si mie de o distractie pe cinste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Corap, deci ati rezolvat la Vienna, tare mi-a placut si mie acolo. Cum rezista piticii la vizite? Au rabdare?
Pitic, ce fain ca v-ati luat casa cred ca e super fain sa poti sta toata ziua afara. Si eu ieri, cand eram in vizita la prietenii nostri, ma gandeam cu jind la o casa cu curte si gardina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ina draga, groaznica intamplare, insa Cineva acolo sus va iubeste pe toti 4 si uite ca nu s-a intamplat nimic mai grav. si

Mandy... depresia n-o lasa asa ca se adanceste.

Revin, ca ma cer fetele si... cratitele.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

FUGA,FUGUTZA...am gasit un calc on line in hotel si am intrat sa va spun ca trainingul meu s-a scurtat cu o zi deci plec miercuri,so' maine e ULTIMA STRIGARE... NU SE INTALNESTE NIMENI CU MINE?

Va pup pe toate, fug sa fac un dus si sa ma culc...is rupta.
Miha

MIHA SI IULIA BUBULINA (22.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MIHA draga taaare mult as fi vrut sa ne intalnim. eu stau (cred) cel mai aproape de hotelul unde esti cazata si ma gandeam ca poate ne-om vedea sa te iau in parculet la supravegheat copii - asta ca tot te-ai oferit.
dar eu am probleme cu copiii: Alex are o bronsita si laringita, Vlad doar muceste si tuseste.
asa ca, daca-ti face placere, te invit la mine. ca afara nu avem voie pana nu ne punem pe picioare.
dar doar daca poti trece cu vederea dezordinea si murdarirea de la mine. o sa incerc sa fac curat cat de cat maine.

astept raspuns.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Miha din pacate, eu nu stiu niciodata cat stau la birou asa ca nu pot promite nimic. Ti-am luat nr de mobil si daca pot veni te sun.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

mdaaaaaaaaaaaaaaaaa, deci ne-ati dat disparuti.
gresit, gresit, de 3 ori gresit, am fost aici tot timpul numai k am stat in umbra.
eu nu stau prea grozav cu moralul, de aceea nici n-am mai scris o perioada, nu va inchipuiti cine stie ce, numai k m-a dezamagit rau familia care m-au lasat balta cand a fost vorba de stat cu copilu, deci adio job, pana la urma nu-i o tragedie, oricum eram in bransa cu NBC (adik nunti-botezuri-cumetrii), am pus mana sa invat si mai mult decat stiam adobe, am inceput sa fac si mai mult teren, banu iese binisor DAR... inca ma mai lupt cu diverse frustari, neimpliniri, criza de 40 de ani etc etc... Nu ma intrebati de ce nu iau bona, nu vreau, vad si adu prea multe in parc, nu am pe nimeni de incredere, singura persoana pe care o cunosc ca bona si careia i-as incredinta copilul cu ochii inchisi, o stiu de 8 ani, are probleme de sanatate si nu mai ia in ingrijitre decat scolari. asa ca...
In plus peste toata bimboza asta a mea, mi s-a pus pata pe creier ca mi se tot pare ca fimiu nu e la nivelul copiilor vostrii si cand mai citesc cate o postare ca cea a taniei cu che si campionatul, sau alta cu vai ce bine e fara pampers ma apuca un amoc de n-am aer. Mai rau miam facut singura citind pe la "vorbirea-un joc in doi" etc etc.
Madau zice ca-s nebuna. Bine, ea in stie pe jupan Gugu in toata splendoarea, noi ne vedem des, stam si aproape...

Deci, jupan Gugu e cam asa:
"asta e mai agitat ca fi-mea, uite, a mea a stat 5 min la masa sa bea suc" - citat din Noki
"vaaai, ce dragutz vorbeste, parca e Donald Ratzoiul"- aici am citat-o pe Dordia, cu cateva zile inainte sa nasca.
"nu vezi k al tau e cuminte? pai Miruna...." citat Madau cand noi stateam la o sueta si Miruna s-a uns din cap pana in picioare cu crema de corp a lui fimiu
In rezumat: 92 cm si 13 kh de energie atomica, nu mai doarme la pranz decat daca vrea papucul lui, ceea ce se intampla rarisim, vorbeste mult dar numai cateva cuvinte clare, numara unu-doi-zece, arareori e pomenit si trei, in parc se da de toboganele cele mai mari-inalte-intortocheate, pe roata si pe toate tampeniile de copii mari, e mare iubitor de natura, mai nou a inceput sa consume si frunze pe care le culege cu volupate din parc, era sa haleasca si o omida dar m-am prins la vreme, e recunoscut in parc ca cel mai mare mancator de fructe al IOR-ului, are un soi de radar, daca da o mamica fructe la un copil se infiinteaza urgent cu ciocul cascat si normal, capata la greu...
Aaaa, si sa nu uit, de vreo saptamana ne luptam cu statul in casa numai in chiloti. Bun, minunat, face pipi la oala. Dar tot in sifonier se kk. Adica se baga in sifonierul familiei unde are spatiu amenajat de joaca inca de anul trecut si acolo produce.Daca n-are sifonier...afara il vad ca dispare in vreun tufis, sub tobogan etc etc. Si colac peste pupaza, a descoperit apa fiarta si scarpinatul pe cur. Se scarpina cu voluptate maxima si daca il las se zgarie la sange. Pe buci, si n-are bube. Deci, ii place, e neam de purcel.

sper sa aiba cineva rabdare sa citeasca placinta mea si va invit la www.flickr.com/photos/22479526@N05/" target="_blank">POZE GUGU

si pt cine are placere sa vada ce fac: www.vimeo.com/filmarinunti" target="_blank">videoclipuri nunta

Poop u All!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Addya, faci o treaba grozava! Mi-au placut mult clipurile tale!
Despre Gugu, ce sa zic, no comment... drgalas fooc ! Pozele cu coronita de florii pe cap sunt super! (pozele sunt fff reusite, ce aoparat ai?... asta, asa, off topic)

Mandy draga, multumi de intrebare, nora ta e ok, chiar bine as putea spune ! Isi dezvolta personalitatea mai mult in fiecare zi... azi pana sa iesim afara a incput sa tipe ca o "doare soseata!" , ca "nu ii ajungeau pantalonii pana la sosete!". Iata si cateva POZE
-am si noi pe Kriszti cu mult drag, ca ne e tare dooor de ochisorii lui frumosi!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput