Colectia de toamna-iarna 2005(196)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
deci : am sunat-o pe Miha2006 si a ramas sa ne vedem in seara asta la 19, in parcul TITAN, intrarea de la metrou
cine mai pofteste, cine mai doreste....
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
Vine si CristinaMH , ea va ajunge pe la 18...chiar nu mai vine nimeni, macar fetele din zona
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxisialexia/roxisialexia.jpg)
roxisialexia spune:
bic,noki,cornelia, catalina, cami sunteti niste dragute ca va ganditi la noi, va multumesc din suflet.
eu m-am suparat ca nu m-a bagat nimeni in seama cu intrebarea despre decalotat(de ce, cand si cum), pentru mine este o enigma ce si cum trebuie sa fac( nu radeti de mine)
Noi suntem bine, ne descurcam binisor, asta pentru ca alexia sta pe la mama destul de mult unde este foarte rasfatata de toata lumea. ea se simte foarte bine acolo si cand ajunge acasa incepe sa urle si asa o tine pana se culca, aseara am intrebat-o daca ma iubeste si mi-a spus ca nu..ea o iubeste pe bunicuta dupa cum mi-a spus.
matei vrea numai in brate si nu pot sa am grija si de ea, sa ma joc cu ea, de multe ori il las sa planga pentru ca altfel nu am cum sa ma ocup si de alexia.(cora, nu sta mama in wrap )
Sunt obosita psihic, sunt intr-o continua miscare..ba sterilzez ba spal rufe, prepar bibe, il schimb..suge..etc. am ajuns sa gandesc in ore de somn( ale piticului of course) ca sa mai pot face un dus sau sa mananc, macar daca s-ar vedea asta la silueta insa avand in vedere ca pe mine alaptatul ma umfla..... seara ii spal pe amandoi singura, alexia nu vrea sa doarma decat langa mine si din cauza ca nu pot sa o disciplinez ma simt foarte frustrata.Pipi la olita poate doar la majorat ca nu da nici un semn de simtire, o las in chilotei si dupa ce uda( gresie, parchet...) spune candid ca a facut pipi
Slava domnului ca suntem sanatosi ca asta este cel mai important.
Ma uitam dimineata la ei cum dorm( sunt in aceeasi camera si nu sunt deranjati unul de altul) si tare mi s-a umplut sufletul de bucurie si mi-au dat lacrimile....am doi copii minunati.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Roxi, iti impartasesc din vasta mea experienta in ale decalotarii - daca tot te-ai suparat - iei obectu' si tragi de pielicica in jos. Cat, cum, cand, cat de tare si cat de des...nu stiu.
Cum? Nu te-ai lamurit?
Io zic ca din postarea ta, mai ales partea finala, razbate totusi vant de speranta si optimism, ceea ce e minunat!
Stai, ca amu-mi pica fisa...maine faceti o luna. Wooooooowwwwwww.....la mai mare!
Mitzo...ce faci acolo? Iar pui tzara la cale? (la propriu)
Dupa cum vedeti...am un chef debordant de toceala...
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Tot io.
Sa vedeti faza tare: taman azi, de ziua Andei, la mine in fatza serviciului se aude o melodie cantata la infinit, electronica, stilul beculetelor de Craciun, cu "happy birthday".
Lucru minunat in prima parte a zilei dar devenit de-a dreptul insuportabil acum, deja la pranz.
Aaaaa...si din cand in cand se opreste melodia. Si atunci, de fiecare data, sper in naivitatea mea ca s-a terminat. Apoi iar o ia de la capat, peste cateva minute....
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
![](images/user_woman.png)
ioana_77 spune:
La Multi Ani, Anda! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de poetul tau!!
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
tot aprilie 2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Si eu, si eu.....
Azi am avut o adevarata zi de marti , am plecat spre IKEA cu ganduri mari de shopping, toate bune si frumoase, la Doamna Ghica plec senina de la semafor, de pe banda 2 sa merg inainte si ce ziceti ca vad cu coada ochiului un nebun cu o dubita venind in mare viteza pe banda 1, si hop top face stanga, peste mine fetelor, noroc ca am avut unde sa trag de volan ca altfel praf ma facea...m-am dat jos la el, l-am facut albie de porci...tot el era cu gura mare...mi-a luat doar oglinda putin, in rest nici o dauna...intr-un final dupa ce l-am mai injurat de 2 ori si-a cerut scuze si am plecat. Plec mai departe...trec de Mobexpert si vad in fata o imensitate de coada de masini..am stat vreo 1 ora si abia am ajuns in dreptul Vodafone (fetele din Buc stiu ce zic, distanta e foarte mica)...mi-am dat seama ca n-am nici o sansa sa mai ajung in ritmul asta asa ca m-am intors spre casa
. Ajung frumusel la intersectie la Morarilor, pieton pe trecere, opresc regulamentar si aud in spatele meu un scartait de frana, ma uit in oglinda si-l vad pe unul cu ditai camionul cum se opreste milimetric in spatele meu. Rasuflu usurata, si direct acasa am venit...mi-a ajuns pe ziua de azi, mai aveam niste drumuri de facut dar la cat de bine mi-a mers n-mi mai trebuie
Ma duc sa citesc din urma si revinMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxisialexia/roxisialexia.jpg)
roxisialexia spune:
noki, saru mana doamna pentru raspunsul dvs.
nu poti sa ii torni ceva in cap idiotului cu melodia? ce vinde?
ce mai face saralina?
Noki_Lara spune:
Pentru fetele din provincie: intre Mobexpert si Vodafone sunt maaxim 300-400 de metri.
Stiam de la Adila ca e full drumul, cica si DN1 a fost un haos generalizat, ca s-ar fi rasturnat nu stiu ce cisterna....
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Roxi, nu stiu care a fost sursa muzicii, zic a fost ca de cand v-am povestit si vioua, vad ca a tacut. Am iesit pe ditai geamul sa fac investigatii, dar in afara de ceva grup de protestatari din fatza Min. Turismului parca sau al Finantelor??? nu mai era nimik suspect.
Saralina face bine doar ca evident ca post-vaccin si-a pierdut amarata de pofta de mancare pe care o avea...asa ca in meniu ar fi bine sa se gaseasca in opinia ei, numai cartofi prajiti si borcanase cu paste de la Nestle. Moderna fii-mea, deh...
Varsta Sarah