Fulguleti de nov-dec-06 (174)
Raspunsuri - Pagina 7
ruxandra_sb spune:
Bey, da chiar enervanta e reclama asta cu scutecele lor. Deja cred c-am inchis-o de vreo 10 ori.
Chinico, saru mana pt pont . Nici c-am auzit de virusul asta.. am googelit un pic, da nu picam pe varsaturi; adica la noi doar Matei a varsat o singura data. Si apoi nici nu stiu daca gasesc laborator sa mi-l faca.. si pt rotavirus am cautat ceva; nu se face in mod uzual.
Lacramioara, ma bucur ca te-ai mai linistit. Cum au mai fost zilele astea? Iar cu relaxatul... nu uita ca eu ma referam la un copil de peste 3,5 ani.. e o mare diferenta. Daca as avea un bb de 1,5 ani la cresa, cu siguranta ca n-as putea sta prea relaxata.. macar la inceput.
Aelita mie imi place mult Matias. Oare de ce???
Donia am aterizat inapoi acasa, dupa un scurt periplu prin Nemtia.. din pacate prea departe de a noastra draga Chinico. Matei a anuntat plangand c-a inghitit piatra, tinundu-se cu mana de gat... asta facea mnealui.. degusta piatra in timpul "somnului" de amiaza. Il cred, mai ales ca este inebunit dupa pietre si le aduna de peste tot. Se pare ca nu este prea mare; el zice c-ar fi de marimea unui fistic. Acuma stam si asteptam si-i "perchezitionam" kk. Maine mai vb cu dr si vedem mai departe.
Apropo, am admirat "casuta". Super! Place mult c-are 2 bucatarii si poti folosi una mai de tavaleala. Si curtea/gradina pare babana bine. De abia astept poze cu ea dupa ce-oti gata cu aranjatul si frezatul. Ah, si felicitari pt test!
Ktrinel, frumoaselor . Placut masinuta kaki in care erau plimbati Julia si prietenul. E tare tonica si plina de viata Julia.
Flore, felicitari pt bebelina.
Apucat de vazut poze cu dulcea Ale, da nu le gasesc pe ale gargaritei Sara. Helllloooou m-ajuta shineva?
Dianarus, multi si multa sanatate muschetarilor.
Mamaana sunt minunate. Iar pozele sunt extrem de reusite.. cel putin primele doua de pe canapea zici ca-s facute de mana de profesionist. Ah, si pe unde anume trageti prin ro?
Si multumesc frumos pt PM; nu-s de ce da nu poci raspunde la el.
Doamne ce gurita, ce ochisori, ce obrajori, ce nasuc!!! Nu ma credeti, vedeti aici. Stiam eu ca-i frumoasa rau.. da acu parca m-a izbit si mai si. Eu m-am hotarat si-o avrunesc in avans; e prea frumoasa sa-mi scape. Si cum vreau nepoti frumosi, tre sa m-asigur din timp si de-o nora pe masura.. c-o fi pt unul sau altul; isi alege donsoara.
Ups, si mai aveam alte doua frumuseti in vizor.. Adinuta si Crinuta; ce ti-e si cu prea multele optiuni..
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
ruxandra_sb spune:
Am trcut de jumatatea cap trecut.. ma gandeam sa mai continui, da sa nu intind prea mult coarda. S-a dus iubitu sa gateasca niste floricele.. berica-i in congelator si noi ne ducem sa cascam gura de-om gasi un film bun si mai povesti una, alta.. ca trecura niste zile.
Noapte buna!
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
asiza spune:
Dianarus...nici nu stiu ce sa zic...am ramas speechless...consulta mai multi medici si ai incredere ca totul va fi bine! Va rasari soarele si pe strada voastra!
Madaluta, sunteti MINUNATI!!! Briana e o frumoasa si e atat de curatzica la fatza! ...si tu arati tare bine avand in vedere ca n-a trecut decat o saptamana de la operatie...respectele mele!
Ruxandra, cum asa? A inghitit o pietricica??? Offff...si eu i-am scos lui Denis alataieri o pietricica din guritza (contrar obiceiului lui de a baga pietre in gura), pietricica la care el mesteca de zor...Bine ca am observat la timp, ca a fost atat de rapid incat nu am vazut cand si-a bagat-o in gura, desi am fost acolo cu el...Sper sa nu fie cazul de interventie chirurgicala!
Aelita, imi pare tare bine ca mai aud vesti de la voi!!! Abia astept sa-ti vad si tie juniorul din burtica...eu incep galeria ...mai ai asa putin...abia astept sa vad poze cu Sofia!
Simo, ce mai face David? Cum sunteti?
Shoshika, te pup si pe tine...
Dandusaaaaaa, e cu putzaaaaaa!!!! Bravo, mami!! Ce zice Claudiu?
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
roxanica2006 spune:
RUXANDRA, LA MULTI, MULTI SI FERICITI ANI !!!!!
SA FII SANATOASA, FERICITA, TOT CE-TI DORESTI, DRAGA MEA, SA TI SE IMPLINEASCA!! dar cred ca cel mai frumos dar ar fi sa gasesti o pietricica undeva..
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
Madalutza, sunteti absolut superbi, o familie desavarsita!! Briana e atat de frumoasa, seamana leit cu Darius! Tu esti neschimbata, parca esti o pustioaica!
Retin ca la odisee erai ca mine, iti era frica de nastere, erai nehotarata in privinta modalitatii de nastere, deh, gemeni nehotarati, acum esti cu totul si cu totul altfel, esti o femeie in adevaratul sens al cuvantului, esti puternica, increzatoare, te descurci excelent, nu te plangi deloc! TE ADMIR SINCER !!!
Dandusaaaaaaaaaaaaaaa , felicitari pt. putulica!!!!
Dianarus, te rog io mult sa nu te nelinistesti atat pt. ganglioni, chestia aia cu interventie chirurgicala si analiza de tesut ti-a spus-o un dr??? Si david are un ganglion inflamat la gat, nu stiu exact sa denumesc zona, l-au analizat n dr, l-au palpat, niciunul nu mi-a spus ca ar fi motiv de ingrijorare. De altfel, eu stiam asta de la fratele meu. Ionut a avut asa ganglionii inflamati multa, multa vreme, mama mea a umblat cu el disperata la dr si i s-a spus ca e perfect normal. Chiar retin ca i s-a spus atunci mamei mele ca si eruptia dentara facvorizeaza inflamarea ganglionilor.
Si cand am fost la Cj cu David prof. Nanulescu l-a examinat f.f.f atent, a insistat in zona gatului, a palpat si ganglionul si nu mi-a dat prea multe explicatii, a zis doar ca totul e in regula. David are gangionul de la gat mereu asa proeminent, independent de vreo viroza, raceala, etc. Sincer, inghinal n-am observat nimic, nici n-am controlat atent, nu mi-a trecut prin cap.
Hai, te rog, nu te ingrijora, din cele 4 probleme de sanatate ale lui Marc nu cred ca e vreuna de proportii catastrofale: 1+2. cu ganglionii ti-am scris mai sus. 3. DA o are de mai multa vreme si stii ca sunt perioade cu eruptii urate, ai tu strategia ta de a le tine in frau 4. bronsita asta pacatoasa o veti trata voi cu rabdare si medicatie adecvata, plus mare si soare. eu asa am scapat.
Diana, te imbratisez tare si nu vreu sa te vad descumpanita
David al meu
asiza spune:
LA MULTI ANI, DRAGA NOASTRA RUXANDRA!!!!
Sa ai parte de toata fericirea din lume!!!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
lizzy spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
RUXANDRA, LA MULTI, MULTI SI FERICITI ANI !!!!!
SA FII SANATOASA, FERICITA, TOT CE-TI DORESTI, DRAGA MEA, SA TI SE IMPLINEASCA!! dar cred ca cel mai frumos dar ar fi sa gasesti o pietricica undeva..
David al meu
da-mi voie roxanico...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
lizzy spune:
ruxandra scumpa prietena, toate alea bune sa vi le intample, numai bucurii si fete faine (si pietricele ) sa-ti aduca feciorii. iti multumesc pt multe... iti multumesc ca esti asa cum esti.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
lizzy spune:
fetelor, multumesc
incerc sa ma ridic. asa rau n-am cazut de mult mult timp...
Marc 1+ si Ianis 3+
Mananc deci slabesc
aelita spune:
RUXANDRA-LA MULTI AAAAAANI !!!!!!!!!!!!! FERICIRE ALATURI DE FAMILIA TA !!!!!!
normal sa iti placa Matias daca il ai pe Mteiutu in casa
va las poze
Sofía (2ian2007)
39+s(DPN 18mai2008)