Fulguleti de nov-dec-06 (174)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Aterizat si moa. N-apucat sa citesc nimic, sper mai pe seara. Avem acu multe de povestit si jucat.

Baietii cu burtica sunt so-so; inca la regim. Numa ca alta se-ntampla.. chiar ca ma

.. cand ma mai relaxasem si eu o leaca .. ieri pica vestea bomba: Matei a inghitit o piatra. Cum mama naibii i-a reusit ditamai baiatului de 6 ani.. care parea ca pricepe de cate unele.. offf.

Iar daca nu iese pe cale naturala .. am putea ajunge la interventie.. off. Iar atarna totul de-un fir de ata.

Multumim pt grija celor care ne-au cautat ; da chiar nu mai puteam vb.. si-asa cu cele n telefoane acasa mi-o venii o babana factura.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Aelita-se vede ca sunt deci exista cont pe picasa dar am uitat eu de elcu atatea conturi si parole poate ti-l dau fetele care mai stiu de el

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

MADALUTA sunteti extraordinari de frumosi, si asa de fericiti ...mai, dar tu zici ca nu ai nascut acum , sau ca nu ai nascut/o tu pe Briana, asa de bine arati...pui sa nu te deochi...

16+ Flore, cu Emma ( DPN= 26.10.2008) si Alessia (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Donia, ce cauti si nu gasesti? si eu ma gandeam sa dam o fuga pana in state..mai mult in plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

Donia, ce cauti si nu gasesti? si eu ma gandeam sa dam o fuga pana in state..mai mult in plimbare.

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Vreau ceva mai special pentru Roxana de ziua ei si la toys'r'us m-am enervat, numai ciurucuri... si mai caut o tricicleta mai solida pentru Cristi, ca tot asa, nu mi-a placut nimic la toys.
Si daca tot ajungem pe acolo... cine stie, mai o sanda, doua si vreun pantalon, bluza, pentru doamna mama
Noi ajungem usor, in 30 de minute suntem in SUA... (sau ma rog, la coada la SUA )... e si pacat, nu?
Tu ce cumperi? Voi pe unde intrati in State?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Buna seara minunatelor!!!

Madalina sunteti o familie foarte frumoasa - si mie mi-au dat lacrimile cand v-am vazut asa fericiti! Uitandu-ma la poze m-am gandit ca poate am sa reflectez la gandul de a mai avea un bebe!

Diana - imi pare tare rau! Multa putere!

pupici,

Simo si David(9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Aterizat si moa. N-apucat sa citesc nimic, sper mai pe seara. Avem acu multe de povestit si jucat.

Baietii cu burtica sunt so-so; inca la regim. Numa ca alta se-ntampla.. chiar ca ma

.. cand ma mai relaxasem si eu o leaca .. ieri pica vestea bomba: Matei a inghitit o piatra. Cum mama naibii i-a reusit ditamai baiatului de 6 ani.. care parea ca pricepe de cate unele.. offf.

Iar daca nu iese pe cale naturala .. am putea ajunge la interventie.. off. Iar atarna totul de-un fir de ata.

Multumim pt grija celor care ne-au cautat ; da chiar nu mai puteam vb.. si-asa cu cele n telefoane acasa mi-o venii o babana factura.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Dar cum stii ca a inghitit o piatra? Cat de mare? Poate o fac praf acizii grastrici. Si acum stati si paziti... si controlati... iesirea?
Trebuie sa iasa, trebuie! Dar poate nici n-a inghitit-o, asa ar fi si mai bine.
Si unde ati aterizat? Sunteti in tari calde?

aelita, asta e contul pentru picasa: maminovdec06@gmail.com
Parola pe PM.

Cu reclama enervanta: in coltul de stanga sus al reclamei e un X care, apasat, inchide reclama. Asta n-o face mai putin enervanta, dar macar nu mai acopera spatiul.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Donia,te inteleg cu Toys r Us...eu cand caut ceva mai special merg la magazine mai putin cunoscute, gen boutique...nu sunt chiar mici, dar pt ca nu fac parte din marile lanturi, aduc si chestii mai deosebite...de ex pt maine, de ziua nepoatei mele (face 1 an) am luat 2 jucarii, gen cuburi..pe care nu le-am vazut nicaieri..mi se pare ca sunt italienesti.. nu stiu pe copii mai mari, dar pt astia mici se merita. Cu ce jucarii se mai joaca Roxana?
o singura bicicleta am vazut mai ok la Toys, aia cu verde si portocaliu la 80cad.

Noi intram prin Vermont, la 1 ora si ceva.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel

Donia,te inteleg cu Toys r Us...eu cand caut ceva mai special merg la magazine mai putin cunoscute, gen boutique...nu sunt chiar mici, dar pt ca nu fac parte din marile lanturi, aduc si chestii mai deosebite...de ex pt maine, de ziua nepoatei mele (face 1 an) am luat 2 jucarii, gen cuburi..pe care nu le-am vazut nicaieri..mi se pare ca sunt italienesti.. nu stiu pe copii mai mari, dar pt astia mici se merita. Cu ce jucarii se mai joaca Roxana?
o singura bicicleta am vazut mai ok la Toys, aia cu verde si portocaliu la 80cad.

Noi intram prin Vermont, la 1 ora si ceva.

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Aaa, nici la voi nu-i departe... dar de ce zicea Ana ca merge la Burlington? Si mai spunea cineva din Quebec asta, ma gandeam ca e singura varianta. Ca ma gandeam ca daca bateti drumul pana aici ne-am fi putut vedea usor de tot...
Roxana nu se mai prea joaca cu jucarii... tocmai asta e, ca ar fi fost simplu. Adica da, se mai joaca, dar nu-si mai doreste nimic din ce vede... papusi, hainute, carucioare, leagane... deja sunt cam expirate
La Toys vazusem un set fain de crescut cristale, aveai ceva imitatii de pietre si ceva subst. chimice si se amestecau si se formau cristale, vreo 6 modele. Ar fi fost interesant, dar era un singur set din care curgeau componente... cutia era semisparta! Odata i-am luat un microscop de acolo si nu mergea... cam asa ceva o intereseaza acum, sa faca experimente... Se mai joaca si cu papusile, cu mobilierul Barbie, dar mai rar. A cam depasit faza asta.
Trici aia de care spui am testat-o ieri cu Cristi calare si nu ii merge ghidonul bine, e tare subreda. Nu stiu, poate vreau prea multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

madalina am savurat pozele. tu arati nemaipomenit, sotului tau i se citeste fericirea pe chip... sunteti foarte frumosi in 4 :)

donia merci de intentie dar nu-mi dau seama pe poza unde ar fi 'obiectul' ala de sub piele... mi-e frica sa caut si sa ma informez. azi mi-e frica de google ca niciodata :(

si sa schimb tonul... nu gasesti nika la toys?? :)) si cand ma gandesc cati km batem noi pt un toys... :)) nu de alta dar decat chinezismele de la noi, sau preturile inzecite la alea mai de calitate... chiar asa, cred ca la toamna mai bagam o austria pt toys.

ruxandra bine ati revenit. ti-a spus matei de boroboata? cat de mare era? poate era mica mica si se elimina. desi, vorba doniei... cum pana mea faceti verificarea? ce dilema...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput