Fulguleti de nov-dec-06 (174)
Raspunsuri - Pagina 5

lizzy spune:
dandusa draga mea, iti doresc din inima o sarcina usoara pana la capat, un baietel sanatos si o nastere fara probleme! felicitari pt baietel, iarta-ma dar acum nu mai stiu ce va doreati mai mult, important este ca sunteti o familie implinita! felicitari sincere inca o data!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc

bamboletta spune:
quote:
Originally posted by aelita
BAMBO nu le mai baga in seama pe alea care considera ca Antonia e alintata ! am maivazut eu din astea,care nu suportau nici un copil,nici sa zica miau,si cand a facut copii mai avea sa le dea cu spirt in gura si sa faca pipi in locul lor sau maistiu eu ce,sa ii tina inglob de cristalSofía (2ian2007)
39+s(DPN 18mai2008)

nastere usoara

cont comun pe picasa nu avem,de cand s-a desfiintat yahoo photo nu mai avem poze la comun

Bamboletta

bamboletta spune:
Dandusa-Felicitari pt baietel,sarcina usara si bebe sanatos
Dianarus-imi pare tare rau,fii tare pt Marc
Bamboletta

madaluta spune:
wow..dandusa..felicitari
...vad k se poarta perechiel pe la fulguleti..Si aelita si porumbita si tu, si eu....super...
sper k esti fericita chiar dc tu voiai doua fetite....a treia o sa fie inca o fetita...
eu intrasem pe fuga sa pun poze cu noua noastra familie
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

mamaana spune:
va doresc sa aveti un weekend minunat
ma pregatesc sa plec acasa - azi termin la pranz, pentru ca luni e liber - ziua reginei Victoria
multa sanatate fulguletilor bolnaviori

mamaana spune:
quote:
Originally posted by madaluta
ai o familie minunata madaluta

bamboletta spune:
quote:
Originally posted by madaluta

Madaluta

Bamboletta

Ktrinel spune:
madaluta, mi-au dat lacrimile...sa fiti fericiti!Briana e perfecta..iar tu arati atat de bine....

Donia spune:
madaluta, sunteti minunati!!!! Sa fiti fericiti si sa aveti putere sa va cresteti copiii astia superbi!
Roxana a zis ca Briana e o papusa e atat de frumoasa si mi se pare ca seamana leit cu Darius.
dianarus, uita-te la poza asta cu ganglionii cervicali. Sunt langa clavicula, se pot palpa langa os.
http://www.jdaross.cwc.net/images/lymph10.gif Poza e vedere din fata.
mamaana, si noi am renuntat la Marineland pt sambata, cred ca vom ajunge luni. Totul e sa nu ploua, ca daca e mai racoare tot nu-i rau.
Sambata vrem sa ajungem in state la shopping pentru copii, ca pe aici m-am enervat.
aelita, nu mai stiu sigur de contul ala de poze de pe picasa, o sa incerc sa vad daca mai stiu parola.
danutz, dureaza mult tratamentul ala homeopat?
Sunt pe fuga, mai vin.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.