Fulguleti de nov-dec-06 (174)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dandusa draga mea, iti doresc din inima o sarcina usoara pana la capat, un baietel sanatos si o nastere fara probleme! felicitari pt baietel, iarta-ma dar acum nu mai stiu ce va doreati mai mult, important este ca sunteti o familie implinita! felicitari sincere inca o data!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

m-ati pus pe ganduri cu ganglionii astia..eu nu am verificat-o niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by aelita

BAMBO nu le mai baga in seama pe alea care considera ca Antonia e alintata ! am maivazut eu din astea,care nu suportau nici un copil,nici sa zica miau,si cand a facut copii mai avea sa le dea cu spirt in gura si sa faca pipi in locul lor sau maistiu eu ce,sa ii tina inglob de cristal

Sofía (2ian2007)

39+s(DPN 18mai2008)

ca bine zici nu le mai bag in seama cu siguranta mor de ciuda ca ele nu au copii

nastere usoarapana la urma ce nume ii puneti?

cont comun pe picasa nu avem,de cand s-a desfiintat yahoo photo nu mai avem poze la comun fiecare si-a facut cont pe picasa sau photobucket,dupa punem linkul aici pt vizinarea pozelor

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Dandusa-Felicitari pt baietel,sarcina usara si bebe sanatos

Dianarus-imi pare tare rau,fii tare pt Marc

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

wow..dandusa..felicitari...vad k se poarta perechiel pe la fulguleti..Si aelita si porumbita si tu, si eu....super...
sper k esti fericita chiar dc tu voiai doua fetite....a treia o sa fie inca o fetita...

eu intrasem pe fuga sa pun poze cu noua noastra familie

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

va doresc sa aveti un weekend minunat
ma pregatesc sa plec acasa - azi termin la pranz, pentru ca luni e liber - ziua reginei Victoria
multa sanatate fulguletilor bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by madaluta

ai o familie minunata madaluta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madaluta

ce frumosi sunteti toti 4 Briana e o scumpika ,ce mare e Darius pe langa printesa superbe pozele in care dorm amandoi
Madaluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

madaluta, mi-au dat lacrimile...sa fiti fericiti!Briana e perfecta..iar tu arati atat de bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

madaluta, sunteti minunati!!!! Sa fiti fericiti si sa aveti putere sa va cresteti copiii astia superbi!
Roxana a zis ca Briana e o papusa e atat de frumoasa si mi se pare ca seamana leit cu Darius.

dianarus, uita-te la poza asta cu ganglionii cervicali. Sunt langa clavicula, se pot palpa langa os.
http://www.jdaross.cwc.net/images/lymph10.gif Poza e vedere din fata.

mamaana, si noi am renuntat la Marineland pt sambata, cred ca vom ajunge luni. Totul e sa nu ploua, ca daca e mai racoare tot nu-i rau.
Sambata vrem sa ajungem in state la shopping pentru copii, ca pe aici m-am enervat.

aelita, nu mai stiu sigur de contul ala de poze de pe picasa, o sa incerc sa vad daca mai stiu parola.

danutz, dureaza mult tratamentul ala homeopat?

Sunt pe fuga, mai vin.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput