Fulguleti de nov-dec-06 (174)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

pe picior de fuga, da' asa veste mare nu puteam sa nu va-mpartasesc: dandusa abia ce-a vazut si ea o putza de baiat la echo felicitariiiiiii!!!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DANDUSA ARE BAIAAAAAAT ?? BRAVOOOOOOO ,MAMIIIIIII !! un fratior pt Crinuta scumputa !!!!!!!!!!!!!

si pt PORUMBITA la fel FELCITARI !!!

BRAVO,FETELOR,SA VA CREASCA FLACAII MARI !

Sofía (2ian2007)

39+s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

dati-mi si mie contul la picasa sa pun poze !

Sofía (2ian2007)

39+s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

dandusa felicitari!!!

aelita nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dandusa, porumbita, felicitari pt cocosei !!!

aelita, facem galerie ??

Mergi la inceput

DANDUSA-acum vad si eu pozele .BAAAAI ce mare s-a facut Crinutzuuuu ! ochii tot imensi !!! parul i s-a deschis si i s-a ondulat ! si a inceput sa semen cutinee
te vad cu burtica,arati super,ca si la Crinuta erai misto in pozele alea sexoase de le puneai gen Demmy Moore.

BAMBO nu le mai baga in seama pe alea care considera ca Antonia e alintata ! am maivazut eu din astea,care nu suportau nici un copil,nici sa zica miau,si cand a facut copii mai avea sa le dea cu spirt in gura si sa faca pipi in locul lor sau maistiu eu ce,sa ii tina inglob de cristal.

uhuu,ce sa scapam noi de dinti ca suntem mai mici .. noi aveam abiaaaa..nicinu mai stiu cati...8 ! adica 6 dinti intregi si de curand a ioesit o masea si un dinte.
ziceti si voi,cum,mai,O MASEA SI UN DINTE? nu doua masele siapoi alti doi dinti ! nuu,o masea in dreapta si un dinte instanga ,ca la nebuni !!!
nu avem canini inca !

SHOSIKA-asa fac cand iidor dintii,nu te lasa sa te uiti . eu oprind pe Sofia cand o gadil si casca gura si ma mai uit in fuga..

DANDUSA-nici eu nu o ridic pe Sofia cand cade ,decat daca urletul imi spune ca s-a lovit tare si o tin in brate si ii trece repede . cum nu am ridicat-o si i-am spus mereu "sus!" ,nu plange decat cand o doare tare .asa imi dau si eu seama cand e ceva cu adevarat,ca daca s-ar miorlai mereu nu as mai sti. si nu ma panichez ,nu strig .

IULIA STEFY-Sofia e innebunita cu scarile,motiv de istericale cand nu o las .Acum u rca si coboara scara blocului,2 etaje,ca eu sa ii pot cobori tricicleta ; nu pot si cu burta si cu ea si cu trici . Si sdtau in spatele ei,sa nu cada . La coborare,o tin de o mana si cu alta mana se tine de zid (nu e balustrada,ca altfel s-ar tine mai bine).la urcare urca in 4 labe singura.

YAGMUR-nu stiu cand sa puneti majoretele,ca nu am semne

DANUTZ-am si acum si mai mari arsuri si au inceput si mai devreme.m-am indopat in ultimele nopti de niste plicuri din alea pansament,date de medic,sper sa fie ok.

TEUTZ-

quote:
Alexia are 10,500 kg si 78 cm.
Acum cateva zile a spart gingia si al treilea canin, fara scandal si dureri
Bravoo !!

Sofía (2ian2007)

39+s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

KATRINEL,MAMAANA

Sofía (2ian2007)

39+s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Porumbita, Dandusa, felicitari pentru vestile primite! Multa, multa sanatate va doresc si nastere usoara!
Aelita, asa mai reusesc si eu sa ma uit in gura lui Tudor... cand rade in hohote sau plange in hohote. Multa sanatate si nastere usoara!
Dar vreau si eu sa te vaaaaaaad. N-am parola, nu stiu unde sa ma uit...
Dianarus, iti multumesc pentru incurajari. Multa sanatate copiilor! Si tie, bineinteles!

V-am pupat in fuga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

AELITA nastere usoara!!! Si, chiar, unde te vedem?

TEUTZ ma bucur ca ne/ai mai dat vesti despre voi...bravo pentru kilograme si dintisori...
DANDUSA felicitari pentru putulica! o sa fie o pereche perfecta pentru Crinuta
DIANARUS multa sanatate,

16+ Flore, cu Emma ( DPN= 26.10.2008) si Alessia (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

1). ganglionii inghinali sunt ganglioni inflamati. urmeaza analize de sange, apoi mai vedem. nu se stie sursa, infectie de curand nu a avut cu nimic, cel putin in aparenta, doar bronsita.
2). cel de la nivelul claviculei nu e ganglion. cica ganglionii sunt mai spre ureche, nu spre gat (spre in fata, cum sa zic). posibil chist, probabil operatie, analiza tesut extras si apoi concluzie. urmeaza sa vedem un chirurg...
3). azi i-a erupt iar DA pe incheieturi, la brate (interiorul coatelor) si spatele genunchilor. pete rosii mancacioase. dimineata nu avea nimic, la pranz explodase deja.
4). azi se implineste 1 luna de cand marc tuseste.
le-am numarat. sunt patru probleme de sanatate, pare-se ca toate ma/ne depasesc.

am plans toata dupa-amiaza. renunt. nu-mi mai doresc nimic. nici macar compasiune.

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput