Fulguleti de nov-dec-06 (174)
Raspunsuri - Pagina 3
lizzy spune:
daca stiti ceva despre acest subiect, va rog...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121240
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
carla2005 spune:
Azi am avut o tentativa de renuntat la suzy! M-a apucat asa de dimineata fiindca s-a trezit iritata la gura si ma gandesc ca or sa vina caldurile si numai iritata va sta de la suzy! Alexandra are toti dintii, asa ca suzi nu se mai justifica...asa ca am inceput cu teoria chibritului, ca e mare, ca are dinti, ca doar bebeii mai tin suzy, ca ii face buba si ca mai bine ar fi sa o arunce, dupa ce mi-a repetat prin casa 2 ore, ce i-am spus,"maare, suzi buna nu, aunca" si dupa ce a stat in fata cosului de gunoi si a meditat s-a gandit si razgandit a aruncat-o, parea ca a uitat de ea, cand sa o culc insa jale (intre timp am luat suzy din gunoi...care era de altfel asezata frumos nu a fost chiar aruncata, am spalt-o dezinfectat-o si am pus-o bine sa nu ma vada, banuiam ca se va razgandi), a inceput pelerinajul la gunoi..."suzy, nu e" si uite asa , in final am scos-o pe suzy si in 5 minute a adormit...cred ca am gresit dar nu mai puteam, e trezita de la 5.30 (ca asa se scoala la cel tarziu 6, doarme 1ora maxim 2 si pana la 10 seara nu mai doarme). Cred ca nu arealizat cum a aparut suzi, ca deja incepuse sa planga , ma gandesc sa i-o iau din patut cand o scuipa si sa i-o mai dau diseara in caz ca nu reusesc sa o adorm fara...sper sa reusesc fiindca am senzatia ca daca cedez acum va fi greu de scapat de suzy! Hotararea am luat-o cam brusc fara sa ma pregatesc prea mult inainte fiindca altfel nu cred ca i-o iau niciodata!
mama de 1 an si 5 luni
asiza spune:
Dianarus, imi pare rau ca treceti acum si prin stresul asta...si Denis a avut la nastere si vreo luna si ceva dupa ganglionii din zona inghinala inflamati, dar a trecut...nu stiu ce-o fi fost ca atunci medicii mi-au zis sa nu-mi fac probleme ca se vor retrage...eu stiu ca acesti ganglioni se inflameaza de regula cand exista o infectie in corp...mergi la medic, vezi ce zice, dar nu cred ca trebuie sa-ti faci mari probleme...poate e doar urmare a lungilor perioade de boala prin care a trecut Marc...Aveti grija de voi. Pupici
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
acs spune:
Dianarus, iti scriu tot aici. Ganglionii apar datorita unor infectii in organism si sunt prezenti ceva timp dupa disparitia infectiei (asta-i teoria pe care o stiu :) ). Victor mai are si acum dupa ureche, tot asa, ca un bob de mazare. Doctorita ne-a spus sa nu ne speriem, ca nu-i nicio problema. Din cate-mi amintesc, asa am patit si la fete.
Multa sanatate!
Cat despre Grecia: vrem sa mergem in Vourvourou (Halkidiki). Am fost si anul trecut, numai cu fetele, si a fost bine.
Carla, parerea mea e ca o mai poti lasa cu suzeta pana creste un pic. Nu cred ca-i nicio problema daca mai pastreaza suzeta un timp.
Lacramioara, simpatica foc Stefy! Era buna de filmat :).
Daphna, superbe si pozele si fulguletii si mamicile!
Eri_ka, vacanta placuta!
Porumbita, sa-ti traiasca baietii! Si nu fii necajita, fetita la numarul 3 :). Acum lasand gluma la o parte, poate pentru ei o sa fie mai bine, ca o sa aiba preocupari comune. Stef zice mereu ca lui Victor i-ar fi trebuit un fratior (eu n-as fi zis nu :), dar nu se mai poate). Si mie-mi place Radu mult de tot (daca stiam de vreun sfant cu numele asta, Radu-l chema pe Victor :)).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
a_deju spune:
carla.. in primul rand, nu stiu daca bubitele erau neaparat de la suzi.. aa, ca poate saliveaza pe langa ea, si se irita de la saliva..sa zicem.. (da' oricum nu e nicio legatura intre suzi si faptu' ca afara is -25 sau +45 de grade). in al doilea rand, nu cred ca alexandra are toata dantura daca ma insel, si i-a rasarit si ultimul rand de masele, atunci..mea culpa :) (in ideea ca chiar daca ultimele masele se presupune c-ar rasari mai spre doi ani, e posibil ca ele deja sa miste-n front, si sa o jeneze, si sa simta nevoie si de ceva cu ce sa se scarpine pe la ele, dar si de nitelus "confort"... astea le spun gandind, evident, subiectiv, si analizand in functie de motanul din dotarea-mi)
in al treilea rand, daca pe ea suzi o ajuta la nani, mai las-o o perioada, ia-o treptat, mai intai nani de amiaza fara suzi, apoi incercam si seara, si apoi, pe la 2 ani (20 la noi ), o dam la schimb lu' mos craciun pt cadourile din tolba :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
porumbita, las' ca-i bun si baiat, sanatos sa fie!! numaru' 3 pun pariu c-o sa fie fata!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
Diana, eu am descoperit la Stefy doi ganglioni, dupa urechi, imediat dupa varicela. Am fost la pediatru si mi-a zis ca apar la boli, dar dispar greu. Cred ca a durat mai mult de doua luni dar a disparut. Mi-a spus sa-i las in pace.
Ieri am descoperit la mine, dupa o raceala de doua zile.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
acs, multumim de aprecieri.
Intr-o zi am sa-i fac si poze. Dar sa fiu pe faza.
poze din Copou
Poze Stefy
carla2005 spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefyquote:
Originally posted by dianarus78
Diana, eu am descoperit la Stefy doi ganglioni, dupa urechi, imediat dupa varicela. Am fost la pediatru si mi-a zis ca apar la boli, dar dispar greu. Cred ca a durat mai mult de doua luni dar a disparut. Mi-a spus sa-i las in pace.
Ieri am descoperit la mine, dupa o raceala de doua zile.
poze din Copou
Poze Stefy
Si Alexandra a avut asta iarna cand a racit si a facut febra mare, cred ca apar de la boala! Erau situati undeva la ceafa mai spre ureche de marimea unor boabe de porumb. pediatra mi-a zis sa nu ma sperii, ca o sa le urmarim evolutia, intre timp au disparut!
mama de 1 an si 5 luni
aelita spune:
Tot aici sunt,duminica fac 40 FIX FIX -parca dandusa era cua sta,nu ?
DANDUSA-tu mai bagi un ochi pe "dincolo" si daca e sa nasc afli de acolo si anunti
dar nu am nimic,ma simt bine .
nu stiu unde sa pun poze,era pe Picassa darnu mai stiu cont,parola..imi da cineva ?
Sofía (2ian2007)
39+s(DPN 18mai2008)