Fulguleti de nov-dec-06 (174)
Raspunsuri - Pagina 8
Ktrinel spune:
ohoo...e chef weekendul asta...unde mai pui ca la noi e weekend lung, luni e liber...deci sa curga
LA MULTI ANI RUXANDRA!!! TOATE CELE BUNE, SA TE RASFETE BOIERII SI SA FII FERICITA! iti multumesc personal pt prezenta, sfaturile si echilibrul pe care mi le transmiti...as fi zis ca esti balanta...dar uite ca esti tauroaica.
Ktrinel spune:
wow...alt cadou la ceas de seara....cum bine ne obisnuise aelita...domnle, este unele pe lumea asta...care ar fi bine sa ramana vesnici gravide...atat de bine arata ...iar Sofia e dementiala cu carliontii aia...abia astept sa vad baietelul!!
no, pot sa ma culc linistita
PS Donia, cred ca ai incurcat tu Burlingtoanele alea...statul e Vermont si orasul Burlington...e adevarat ca poate de la Ana e mai mult drum...io stau mai la tara, inspre state.....dar, nu m-am gandit la asa niste jucarii complicate pt Roxana..si eu care credeam ca e mai usor cand sunt mai mari
Donia spune:
Pai cine sa traiasca, cine sa traiasca, Laaa multi ani!!!
Mult, frumos si bine sa traiesti Ruxandra, rasfatata de feciorii tai, cu al' mai mare in frunte! Si sa va iubiti si va bucurati unii de altii!
O maaaare imbratisare ca sa micsoram departarea si multe pupaturi!
aelito, nu stiu la care sa ma uit mai intai, la tine sau la Sofia! Da frumoase mai sunteti draga, aia mica e ca o papusa... si o mare cataracioasa iar tu, vorba Ktrinelei, ar trebui sa fii mereu gravida. Sa vina sanatos bebe 2 si te asteptam cu drag la bebe 3!
Ktrinel, asa-i cu Burlingtoanele, de unde sa stiu eu ca e mai multe?
Da, cu jucariile o sa fie mai usor pe la 3-4-5 ani, dupa aia se mai complica situatia...
dianarus, sa spun, sa nu spun... eu as mai cere o opinie... imi e teama ca medicul care ti-a propus sa ia o proba din chist sa nu fie prea zelos, si de fapt sa fie cu adevarat un ganglion limfatic.
Citeam pe net ca ganglionii cresc in marime si din cauza parazitilor intestinali, si din cauza unei zgarieturi.... sunt o multime de cauze... simple, normale... poate ca esti obosita si descurajata si tentata sa te gandesti la cele rele, cand de fapt cheia tuturor simptomelor lui Marc ar putea sa fie una mai simpla. Dar poate n-o are medicul asta la care ai fost.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
kikineata spune:
La Multi Ani, Ruxandra! Dedicatie de ziua ta, pozele cu Garga http://picasaweb.google.com/kikineata
Rux, cand eram mica, dar mi-aduc aminte am inghitit o piulita si cautau ai mei mereu in olita, au gasit-o dar abia a doua zi. Ce fericiti erau. Ieri o fetita in parc a inghitit o piatra si mama ei nu s-a gandit sa caute...i-am zis...a zis asta e, dar acu ca zici de interventie o sa o atentionez din nou.
Madaluto, Madaluto sunteti exceptionali! Da clar imi doresc bb2, sper sa si pot. Sunteti frumosi dar rau rau, nu asaaaa, tu inainte pareai mai copilita, acum esti o femeie frumoasa.
Aelita, scumpa esti cu burtica iar Sofia nu mai zic. Asa se catara peste tot? Ca doar nu e sora cu Garga
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Yagmur spune:
Neatza,
Dianarus, tin pumnii sa fie totul bine... si tie multa putere... eu cred din tot sufletul ca va fi bine..... va pupam cu drag si sper sa ne vedem curand (vreau si eu in Austria cu voi )
Dandusa, baietel? Ce fain! Sarcina usoara in continuare
Madaluta, ce familie frumoasa... si tu arati atat de bine ... Briana este o scumpa! Am si uitat cum este sa tii in bratze bebe mic...Si Darius tare mandru
Mamaana, weekend placut si tie.. alaturi de nazdravane si Tudor.
Bambo, mama soacra o pupa pe frumoasa Antonia... si rugbistul la fel
Asiza, pe unde umbli? Acum vad ca ai scris... dar eu parcurg pagine cu viteza melculul, pe sarite... Sper ca azi sau maine sa ajung la mama ta.. dar am nevoie de ajutor.. sa vad pe cine gasesc..
Aelita, ai grija de tine.. mai este un pic... unde sint pozele voastre ca eu le-am ratat....
Danutz, am visat aseara ca eram in Belek... vai, ce frumoa a fost.. si m-am trezit ca trebuie sa merg la munca.. asta da, cosmar
Ruxandra, bine ai revenit! LA MULTI ANI!!! . Sa ai parte de multa fericire.... ai o familie superba iar tu imi esti tare draga si ma bucur ca te am ca prietena. Nu imi vine sa cred faza cu piatra.... sper sa o elimine natural.. si sa se refaca si cu burticile.. si eu te-am sunat intr-o seara.... scuze daca am deranjat
Roxana, atat de mult imi place cum povesti si debortezi de energie pozitiva.. la urmatoarea mea perioada "blue" sa fie pe faza
Ktrinelu' si eu as da o fuga in State ; dar acum trebuie sa multumesc cu tura zilnica pe pasunea mea
Luca si-a revenit cu somnul.... se mai trezeste, dar doar o data pe noapte.... si e atat de vesel.. imi mai trage cate una cand urcam pe scari dar si Olimpia a zis ca face asta in general cand e obosit.... stam acum afara pana aproape de 21 cand vin eu de la munca.. atat alearga.. ieri am fost in parcul sportiv si s-a apucat sa alerge dupa aia care faceau jogging... era atat de haios buflea al meu...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
porumbita80 spune:
Ruxandra la multi ani, multa fericire si tot binele din lume
Noi suntem in carantina toata familea, primul a fost Mario(el deja e bine) in schimb noi suntem rupti ambii. Am dureri in gat de abia vorbesc muci la greu. Sper sa ne revenim cat mai repede.
Admirat poze frumoase
Mada suteti o familie foarte reusita, si voi fetele sunteti tare frumoase, Sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea.
Fug sa vad pozele cu Aelita
Stela 36s Radu+Mario Gabriel(31.10.06)
danutz spune:
La multi ani draga Ruxandra!
Sa te tina DD asa cum esti, sa fii sanatoasa , boierii sa-ti traiasca, (cu pietricele cu tot ca-s si alea bune la ceva), si sa ai parte de toate bucuriile posibile!
danutz spune:
Dianarus, si Rares a avut un ganglion inflamat cica, la controlul din martie. La asta de acum cica s-a retras...totul perfect normal.
Nu are rost sa te consumi asa ...mergi si la chirurg daca trebuie, dar o sa fie bine, ai sa vezi!
danutz spune:
Felicitari Dandusule, pentru putzulica! Este minunat!
Minunata de-a binelea e familia marita a Madalutei. Brianna este o frumoasa, ce trasaturi clare are pentru o bebitza de cateva zile!!!
Aelita, rusine ca ne-ai tinut fara poze atata vreme!!! Poza aia cand Sofia te linge pe burta este mortala!!!
Si io gata, pun majoretele. Mai e asa de putin!!!
Daphna, vazut bbina la nissip in tandem cu motanul... Ce frumos se joaca ei impreuna!!!
Donia, tratamentul dureaza 2 luni, pauza de 3 saptamani si iar 2 luni. In pauza cica tre sa fac iar analize si eco.
Merci Lacramioara de raspuns..o sa caut in Carefour.
Fetelor, revin, ati facut varilix-ul??? (contra varicelei)
Eu sunt mai nehotarata ca niciodata...
Cum e prin alte zari? E obligatoriu de facut , sau e optional?
Un week-end minunat va doresc!