Fulguleti de nov-dec-06 (174)
Raspunsuri - Pagina 9
Dia1609 spune:
RUXANDRA
sa fii sanatoasa, fericita, si implinita alaturi de boierii tai! si sper ca de ziua ta ai primit in dar o pietricica :) ... si sa plecati sanatosi la mare, sa va bucurati de concediu , de mare si de soare... si sa ramai aceeasi femeie minunata alaturi de noi, cu sfaturile si experienta ta!
Dia1609 spune:
dandusa, felicitari pt baietel!
dianarus, incearca sa ramai calma, stiu ca nu e usor, o sa vezi ca totul o sa fie bine... ganglionii se pot umfla din multe motive, nu neaprata ceva grav... eu i-am avut umflati aproape 2 ani si eram sanatoasa tun, nu mi-au gasit nimic... si au trecut de la sine... o sa fie ok marc, o sa treaca toate
porumbita, voi cum mai sunteti cu creditul? ati scapat de stres?
aelita, esti o mamaica fff frumoasa, efectiv radiezi! asa de bine iti sta , sper ca nu te opresti aici, da? :))... sofia e o dulce si o frumoasa, m-a inebunit cu buclele ei si cu ochisorii aia ..... iar poza aia in care te linge pe burta e dementiala! imediat facem galerie
danutz, si noi atata ne-am tot rasucit cu varilixul asta, am decis ca nu-l facem... am citit o tona, dar nici acum nu-s convinsa ca e bine sa i-l fac sau nu ... de facut, i l-as face numai pt zona zoster... nu stiu, efectiv nu ma pot decide, cred ca ramane cu el nefacut! nici nu i-as bombarda sistemul imunitar cu atatea vaccinuri... of, ti-am zis ca sunt nehotarata :))
Dia1609 spune:
noi absentam cu gratie pe motiv de dintzisor nou iesit ieri (dar si pe motiv de vreme superba si stat f mult pe afara )... si e intr-o maraiala continua de mai mult de o saptamana, iar de 3 zile e intr-o agitatie cumplita... nimic n-o multumeste si n-o potoleste, orice nu-i convine (adica tot) tipa ... si urla continuu, se da cu fundul de pamant, vrea numai in brate... somnul de noapte nu mai zic, doar azi noapte am dormit pana la 6 dim continuu, ca de o sapt eu tot cate 2 ore dorm, panadolul, nurofenul, dentinoxul si calgelul sunt vax, mai functioneaza orajelul destul de bine, dar nu ma lasa sa o dau cu ala, ca nu-i place gustul, desi e buuun... o dau cu el cu forta si atunci mai baga 2-3 ore de somn... of, dar trece imediat, unul a iesit deja si al doilea imediat pocneste... si mai are doar 4 canini de iesit si gata ... dar, cum ziceam , trece si perioada asta, sper ca dintii sa ramana marile noastre probleme si nu vreo boala :)
saryta spune:
Ruxandra - LA MULTI ANI! sa ai o zi superba alaturi de cei dragi si sa ai parte de tot ce-ti doresti, dar mai ales de sanatate.
Dandusa, Flore - felicitari pt. micutii din burtica ... sa creasca sanatosi!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
iulia-stefy spune:
Dandusha, felicitari. Deea, multumim ca ne-ai dat de veste.
aelita, nastere usoara.
Cu scarile, nu coboara fara mine, ca a incercat ea odata de capul ei si a cazut si s-a lovit la barbie. Noroc ca erau doar 2 trepte. De urcat, pina la etajul unu, urcam de manuta si de balustrada si la coborat cam tot asa. Dar daca vb cu cineva in fata blocului si nu-s atenta imediat urca si coboara cele 3 trepte. Dar le coboara in 4 labute si cu spatele. Tare-i caraghioasa.
shosika, Stefy de cand a inceput cu caninii, nici nu ma lasa sa o spal pe dinti, nici sa ma uit in gurita, nimic....
Diana, cum mai stati cu tusea, mama ei de tuse.... sa treaca repede.
Acum am citit cum stati. Capul sus, Marc are nevoie de tine si tu trebuie sa fii tare stiu ca e greu. Si eu sunt la pamant cand Stefy nu e bine. Dar la voi s-au adunat asa multe acum. Si el cum se simte? Copilul tuseste de o luna si pediatru ce zice? I se pare normal?
madaluta, sunteti o familie frumoasa. Ce frumos sta Darius langa Briana....Asa m-a emotionat...
ruxandra, m-am relaxat in comparatie cu primele zile cand plangeam ca e casa goala fara ea si plecam, ca nu puteam sa stau singura in casa. Acum e mai bine. Ii pun bib intr-o manuta si scutecele in cealalta si ii dau drumul la usa. cand vede copii uita de toate. Nici acasa nu mai plange in somn... E mult mai bine. Dar mai am un stres, cand am s-o las la program intreg si va trebui sa doarma acolo... Oricu multumim ca va ganditi la noi.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Laura13 spune:
salutari mamici!
in primul rand Ruxandra sa fii sanatoasa, fericita alaturi de familia ta minunata, sa ai parte numai de bucurii si sa dea DD sa ti se indeplineasca toate dorintele.
in al doilea rand:
dandusa felicitari pt baietel!
porumbita felicitari pt baietel! bucura-te, vei mai avea o minune in bratele tale, stiu ca iti doreai tare mult o fetita, dar cel mai important e ca vei avea un copil sanatos.
aelita 40 fix, fix, nastere usoara, nu gasesc majoretele superbe pozele, cu asa modele....
singurele poze pe care am apucat sa le vad au fost ale aelitei, nu ma urati, mi-oi face eu timp si de celalalte, dar nu stiu cand
dianarus sa iti dea DD putere, pentru marc si ianis. va fi bine, incearca sa iti tot repeti. si eu as fi super stresata la gandul ce ar putea fi, dar nu e cel mai bine asa. incearca sa te intaresti, vei ajunge la doctor, la mai multi daca e cazul si vei vedea ca totul va fi bine. trebuie sa fie bine. ma gandesc mereu la voi si il voi ruga pe DD sa va fie bine.
shoshika te inteleg perfect. dani, acum mai rar dar pana acum 2 sapt fff des, se da cu capul de pamant, pereti, usi, etc. si eu am stat si am plans, gandindu-ma ca eu gresesc, ca din cauza mea si a educatiei pe care i-o ofer face asa. cred, totusi, ca e o faza, in care ne incearca limitele, rabdarea, reactiile. eu il certam si el se lovea mai tare. acum, ii spun ca va face buba, ca il iubesc, dar ca nu se poate ce vrea el, il iau in brate, etc. cateodata imi scapa din brate si se loveste, atunci ii spun ca face buba, iar cand incepe sa planga il iau in brate, dar ii spun ca nu il pup (asta asteapta) pentru ca s-a lovit singur si ca eu i-am spus ca va face buba si tot asa. ai priceput ceva? la noi s-au rarit crizele, asteptam sa dispara de tot.
danita cum esti? cum e mama ta?
eu sunt tot nasol, am ajuns la ORL, sinuzita si otita. tratament cu multeee medicamente, de azi incep.
dani e binisor, mai greu cu papa, cred, totusi, ca are candidoza, tot de azi incep tratament si pt el. luni vom vedea daca dam si stamicina. stam f mult afara, parca a inceput sa se joace mai linistit, sta mai mult pe langa noi si asa reusim sa stam si noi 10 min pe o banca. nu pt ca am fi calare pe el, dar alearga tot timpul, nu cade, dar pleaca fff departe de noi si nu imi vine sa il las sa plece f departe. la topogan am reusit sa il las singurel, urca scarile, se aseaza si se da singur. am reusit numai dupa ce l-*am urmarit cu florin (care il lasa singur de vreo 3 sapt) si am vazut ca e ok. si asa am raspuns si la tema doniei. avem o pritena tare buna in parc, miruna, cu care dani se intelege minunat, 1 an si 10 luni, o fetita linistita, de la care dani mai invata una alta. papa impreuna, se joaca impreuna, se plimba de manuta, se pupa, se imbratiseaza.... tare dulcei. iar mama mirunei e pe gustul meu, o mamica deosebita cu care ne-am imprietenit f repede.
soacra mea e aici, ma bucur tare mult, dani s-a atasat tare de ea. dar nu imi place ce imi spune de bona, ca e rece, cam dura in glas, nu mai e asa dulce cu dani, nu are rabdare cu el deloc, e destul de repezita, etc. iar sunt ingrijorata nu stiu ce sa fac. cred ca ajungem la cresa.
tati se interneaza luni, pt o noua biopsie, toate analizele i-au iesit ff prost. Doamne ajuta sa nu fie...., sa va ganditi la noi si sa ne tineti pumnii luni.
hai ca m-am lungit.
va pup pe toate!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ruxandra_sb spune:
Intorsi de la spital, facut radiografie, piatra (marsoara) cic-a trecut de zona mai critica si ar avea sanse mari sa iasa singura. Avem acceptul chirurgului sa plecam in vacanta si daca nu iese pan la intoarcere, atunci ne mai controlam.
Asa ca se pare ca m-apuc de facut bagaje x 4, dar plecam cu pungile de lapte HN dupe noi si.. ah, si v-am spus ca, basca, amandoi au ceva muci si mai tusesc.. da ce mai conteaza . Fug acu la masa si revin.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
iulia-stefy spune:
Ruxandra, si Stefy aduna toate pietricele din parc, le suge putin si apoi le scuipa. Oricat as sta cu ochii pe ea, tot mai baga una in gura. A inceput cu din alea micute, acum baga bolovani. Si asa mi-e groaza sa nu se inece..... Speram sa fie bine Matei si sa nu fie cazul de cei ...mai rau.
Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.
Am citit acum ca v-ati intors de la spital si ma bucur ca e ok. Macar te-ai linistit. Multa sanatate!
Laura, e greu la inceput, dar Stefy s-a acomodat la cresa. Acum ii place si vine acasa si face tot felul de lucruri invatate acolo. VAd ca si cu mofturile la masa e mai bine... si dupa doua saptamani sunt multumita. Va urez multa sanatate si rabdare.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ruxandra_sb spune:
Dianav, c-am citit ieri ceva ce-ai scris de curand, ca nu-s de ce da nu pot da quote. Ca ce bine te simti cand vezi ca si altii au aceleasi framantari si-si pun aceleasi probleme, ca de multe ori au aceleasi trairi cu tine. Iti impartasesc exact acest punct de vedere; e un lucru magic ce facem noi -minunatele- aici. Si pt asta, pt echilibrul asta o sa va fiu mereu recunoscatoare.
Gasit si pozele cu gargarita!! Ptiu, ce expresie fenomenala are; asa calma si senina.. parca nimic n-o poate scoate din ale ei.
Acs, frumoase poze de vacanta. Asta-mi place cel mai mult.. pasha Victorila in mijlocul surioarelor. Tinem pumnii sa iasa cu Grecia? Cu totii? Unde, adica in ce, o sa stati? Studio, apartament? Noi pe marti cic-o tulim. Aveti grija cu burtica lu Victorila, mai ales daca zici ca inca kk e mirositoar, off.
Acu nu gasesc pozele cu Antonia pe tocuri si pe bune ca le-am cautat, uff. In schimb am admirat motanul veritabil (ce cool e!) si blonda Alessuca. Iar in final ne-am delectat cu o anume scolarita si prietena ei scumpa. Asa rau imi pare c-o sa plecati din ast oras, Dandusa. Iar pt fete imi pare cel mai rau.
Laura, multa sanatate. Cum te mai simti?
Roxanica, pe noi ne inviti la joaca in curte?? Ptiu ca frumos mai povestesti fata draga.
Lavinia, ai fost tare cu roadele explicatiei tale.
Off Madaluta, pare rau ca ati avut acel inceput.
Uau Shoshika, spor la construit.
Teutz, pupam tare pe nazdravana Alexia. Ups, se pare ca numa noi am ramas sub 10 kile.
Uitat ieri de zis Doniei, ca-mi pare tare bine ca lui Cristinel i-a placut la dadaca. Cum a fost cand l-ai luat acasa?
Chinico uite noua mea www.weltbild.de/die-beliebtesten-muffins-jutta-renz/index.html?b=157793" target="_blank">achizitie de care mi-s tare mandra. Saracu Matei m-a intrebat cand gatim briosele astea care arata asa imbietoare in imagini.
Aelita, pupam mamica frumoasa. Se apropie fix, fix, fix.
Dianarus, cum s-au inteles muschetarii cu tanti Leo?
Porumbitooo?!
Unde ne-a fugit pintesa Cleopatra?
tema cu umbra:
- pe cat posibil il las pe Grigore de capul lui; se poate indeparta si la 10-20 m. Numa cand e intr-o zona mai dubioasa, potential periculoasa, gen leagane/topogane/sau chestii de unde poate cadea, scurtez distanta si ma transform, la nevoie, in umbra.
Uff, gatat capitol.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)