Fulguleti de nov-dec-06 (174)
Raspunsuri - Pagina 10
ruxandra_sb spune:
Minunatele mele prietene multumesc frumos pt urari si gandurile bune.
Roxanica, asa-i ca bine ai mai nimerit-o cu cel mai frumos cadou. Chiar la asta ma gandeam si eu.. si inca de ieri.
Dianarus, hai hopa sus draga prietena.
Ktrinel, Dia ce vorbe frumoase. [omulet tare, tare imbujorat]
Asiza, Donia, Aelita, Kikineata, Dianarus, Yagmur (care deranj, bre?), Porumbita, Danutz, Saryta, Shoshika, Laura, Ziggy, Lacramioara
Ptiu Aelita, ca frumoasa rau mai esti! Ktrinel are dreptate, tot sa tot fii.
Kikineata, acea mamica sa fie atenta daca fetitei ii este rau, dac-o doare burtica sau daca are varsaturi. Atunci repede la medic.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
ruxandra_sb spune:
cedez nervos cu reclama asta nesuferita; daca nu esti pe faza s-o inchizi la timp nu mai merje si tre s-astepti sa treaca. Nu stiu daca din cauza ei.. da nu mai pot muta mouse-ul in partea dreapta a ecranului.. pur si simplu nu se misca
asa ca ma duc sa mai vaz pozele lu Madaluta, iar restul pe mai tarziu.. poate dispare nesuferita
Si Saryta, nu asa tzac-pac si iar dispari. Ce mai fac capritele?
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
Lavinia_P spune:
Ruxandra
Multi ani fericiti de boierie sa aveti!
Am fost la tara..super..mie deja mi se pare prea cald..suntem rupti.
minunea mea
bamboletta spune:
Ruxandra la multi ani fericiti alaturi de cei dragi
Buna fetele
Am fost la picnic Antonia a alergat cat a dorit si unde a dorit ,carnea la gratar nu-i place
Aelita-sunteti doua frumoase
inca mai esti acasa?
Porumbita-multa sanatate
Lavinia-si mie mi se pare destul de cald
Yagmur-cuscra si noi va
Danutz-nu am facut varilixul
eu am facut zona zoster acum vreo 3 ani ar trebui sa-i fac Antoniei varilixul
Saryta-ce mai fac iedutele?
Laura-multa sanatate ,pt tatal tau
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
a_deju spune:
draga ruxandra, la multi ani din tot sufletul, un mare pup motanesc, sa ne traiesti si sa ne bucuresti retina (citindu-te, si anume :) ) inca muuulti ani de-acu' incolo!! petrecere frumoasa, si, poate poate, o puneti si de-o pietricica :)) LA MULTI ANI!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Laura13 spune:
azi a fost prima zi in maneca scurta. doamne....l-as manca tot, cu pernitele alea dulci, dulci. o minunatie de zi, la porumbei, in parc, la copii, in masinute, in trenulet, peste tot am fost. si asa bine s-a simtit, fara maraieli, fara plansete, fara nervi. SUPERB. suntem rupti, se inteleg, da?
pt maine se anunta 31 de grade la iasi. ce o sa fie oare la vara?
am inceput antibioticele, eu. pt dani nu am gasit nici calciu carbonic, nici glicerina cu stamicina. mai cautam.
azi am avut un incident....mi-a pierdut 5 ani din viata. a papat si el azi, si ceva papa cu carnita si iaurtel si cateva lingurite de desert. dupa care a vrut cereale, s-a inecat si a vomitat tot. ne-am speriat f tare amandoi. dupa ce ne-am mai linistit eu sufeream f tare ca are stomacelul tot gol.
gata, v-am dat raportul pe azi.
n usoara si o duminica minunata, minunatelor
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dianocica spune:
meeei, voi credeati ca lipsesc de la party? La Multi Ani ruxandrica , toate cele, toate toate, sa te faci mare si tu si puradeii si cand te hotarasti o asteptam si pe bb3
si daca zici ca dai de baut (ei..zici tu..zic io, hai scoate ceva rece de la frigi) mai pun si eu o visinata de casa noua ca tot o aman de o luna , cu dedicatie speciala pt dandusa, ca de ce visinate am mai tras in tinerete
mai am niste prajituri bune, din carfur da' zicem ca-s de casa, sanatoase adica :), niste pepsi rece rece cu un strop de gheata, astept sa aud ce mai da fiecare. si cu putin noroc o tinem intr-o veselie pana miercuri, cand cica e sfanta lenutza, adica io. . iar party...
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
dianocica spune:
madalutza sunteti incredibil de frumosi, briana imi pare asa mica pe langa darius..asa o pofta mi-ai facut sa ma uit la poze cu d cand era mic...iar aelita, esti incredibil de faina, iar cu burtica si sofia langa..perfecte! cand am auzit-o si pe dandusa cu baietel..asa mi-au venit niste ganduri...si cu visinata asta..ptiu ptiu ptiu..
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
adinazot spune:
LA MULTI ANI,DRAGA MEA RUXANDRA!!!!ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME!!!!
DANDUSA,woww,baietel,ce fain!!!ma bucur pt voi!
PORUMBITA,si pt voi la fel,ma bucur,si sanatate sa fie,ca restul nu conteaza asa!
AELITA,sunteti superbe amandoua!
Am absentat cateva zile,o sa mai recuperez eu ceva,acum pic de oboseala,va pup pe toate!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"