Fulguleti de nov-dec-06 (174)
Raspunsuri - Pagina 11

kikineata spune:
Laura, cand a avut Garga ceva candidoza ii dadeam mereu cu glicerina cu stamicin cam tre sa dai dupa fiecare masa si vezi ca laptele intretine chestia. Apoi dc vrei poti nsa dai cate un sfert de pastiluta de nistatin dizolvata in orice pt. ca ciuperca a luat-o pe tractul digestiv si acolo nu poti ajunge cu glicerina...asta ca vindecarea sa fie totala. Poate ajunge pana la fundulet.
Stiu ca-s nebuna, dar te-ai gandit, e posibil bona sa fi vazut ca o inregistrezi si sa-si fi schimbat comportamentul?
Dandusa, ma bucur ca ai baietel sa-ti traiasca!
Porumbita, si pt. tine ma bucur important e sa fie sanatos bebe! Oricum vai de funduletul tau cu doi barbatei!
Ruxandra, distractie placuta, concediu sa-ti tihneasca fara probleme. Dar e mai bine la burtici, nu?
Dia, noi mai avem de iesit 2 canini si jumate:) dar urmeaza si molarii stii... asa ca.
Si mie mi-e dor de Saryta....Sarytaaaaaaaaaaa!!!!
Adinazot, nu mi-ai zis dc o lasi pe Ale noaptea sa doarma in patul mare de mijloc ca io-s tentata s-o las pe Garga sa doarma singura!
Iulia-stefy ma bucur ca v-ati adaptat. Sa mai zici ca poate totusi ma conging sa o day pe garga la 1 an si 10 luni la gradi...of of ...si iara of of
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

danutz spune:
Neatza,
Era sa zic ca dau desteptarea, dar vaz ca mi-a luat-o KIKI inainte...
Multumesc fetelor de raspunsurile cu varilix-ul. Dia, la fel de nehotarata sunt si io, dar inclin sa cred ca nu o sa-i facem!
Mai astept sa vad ca zic si fetele de prin departari...
Azi se anunta cica iar 30 grade, deja am inceput sa iesim afara in 2 transe, odata in jur de 10-11 si seara, dupa 5...

bebyta spune:
neata dragi mamici si puiuti frumosi ce sunteti ,am lipsit cam multa vreme de pe forum caci de..... am fost ocupati de nazdravanul nostru MATEI,care are acum 1an si 6 luni ,e poznas si tare tare scump.
Ma bucur ca fulguletii sunt activi ,vrem sa va salutam si sa va dorim tot ce-i mai frumos si mai bun ptr voi .
O ZI CAT MAI FRUMOASA TUTUROR .1luna
2luna
3luna
4luna
5luna
6luna

adinazot spune:
Neata fetele!
KIKINEATA,o sa-ti pun deseara niste poze cu patul si Ale!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

aelita spune:
AZI E ZIUA DE DPN !
40 SAPTAMANI FIX FIX FIX si nici un ..fix. iata-ma tot aici,nu am nici un semn asa ca nici la spital nu pot sa merg .
Ieri am facut bagajul ! abia ieri Azi tati monteaza maxi cosi, landoul si cosuletul in care va dormi (cu husele de rigoare )iar Sofia e calare pe ele , se leagana in maxi cosi,o pune tati in cos si moare de drag...sa vedeti voi ce il ia de shulfa pe frate-su si il arunca din ele sa se aseze ea !!
deci va placura pozili pai daca ziceti voi ,il fac si p-al treilea ??
daca asa se catarat Sofia peste tot ? orice numai la inaltime sa fie ! o cutie de pantofi ,un tambur d-ala de prize,ORICE e mai inalt cu 5 centimetri macar de la sol,ea e pe el . nu mai zic de inaltimile care o incanta ! Eu am adorat inaltimile,toata copilaria am stat pe sus !
ea danseaza in picioare pe masa de la bucatarie .
aseara a cazut din pat pe spate si in cap ,ca dansa pe muchia patului la noi in dormitor,degeaaba o dadeam jos,a cotzait acolo pana a cazut.
Yagmur parca intrebai de poze? uite aici pozeSofía (2ian2007)
40+s(DPN 18mai2008)

asiza spune:
Danutz, aici, in Uk, vaccinul contra varicelei nu e in schema recomandata si gratuita pentru imunizarea copiilor...cine vrea, bineinteles ca-l poate face contra cost...in fine, si aici ca peste tot, unii sustin introducerea lui in aceasta schema enumerand beneficiile, altii ba, cu argumentele de rigoare, pe care eu le gasesc justificate...am zis ca n-o sa i-l fac decat la 12 ani daca pana atunci nu face boala, intrucat la varsta adulta varicela chiar poate cauza mari complicatii, in timp ce daca contacteaza boala in copilarie, va fi o forma usoara (uneori parintele nici nu observa ca ar fi ce va in nergula) spre moderata si capata imunitate pe viata. Exista unele pareri potrivit carora chiar daca faci vaccinul asta nu te protejeaza pe viitor sa contactezi boala...Nu stiu ce sa-ti zic...am citit si eu multe opinii, deocamdata merg pe varianta NU....In State stiu ca se face si cred ca si in Canada...daca mai retin bine Donia i l-a facut deja lui Cristinel! Te pup
Aelitaaaa, 40 fix fix fix......oricand se poate intampla minunea...oricum in max 1 sapt eu zic ca esti cu bb in brate!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!

asiza spune:
Florentina, sa-ti traiasca printesa Maya, multa fericire si sanatate!
Eiii, Deny, daca nu mai treci demult pe la noi, uite ca am omis faptul ca ieri a fost si ziua ta ...cu iertare, eu iti urez acum LA MULTI ANI si sper ca ne mai citesti macar din cand in cand!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!

dandusa spune:
voi fi mamica de baietellll,dar am vazut ca ati aflat deja...
,sincer am ramas blocata cand m-a sunat Flore
sa ma felicite...,iesem de 40 de min de la eco...,zic "de unde stie ea de baietel?!"
la aflarea vestii ca are putza,sincer am avut un soc...,nu ma asteptam deloc...,da' deloc!...,eram convinsa ca-i fetita...,apoi asa prost m-am simtit fata de Raducu meu...,manca-l-ar mama de baiat frumos...
acum santem atat de fericiti...Claudiu mi-a zis de cateva ori ca simte ca-i baiat...si eu mereu il intrebam daca m-am facut urata...ca citisem eu undeva ca,daca ai baietel te faci urata
numai putza o am in minte,mi-a aratat-o...si ce energie avea baiatul lu' mama...,ce tumbe facea,mama,mama...,acuma inteleg de unde miscarile de trupe pe care le simt...
este mai mare cu o saptamana,totul decurge bine slava domnului...
va multumim din suflet pentru urari...,asa de bine m-am simtit sa vad cat de tare va bucurati pentru noi...,asa de bine...
drumul Buc-Cta a fost groaznic...,dar drumul Cta-Buc a fost infernal...
este in plina eruptie de canini...,a fost si un pic racita,schimbarea de domiciliu...,statul in scaun auto...,tz ioc...,toate astea au dat-o rauuu peste cap...
nu se putea sa intarc intr-un moment mai nepotrivit...,in momentele astea tz ar fi ajutat-o enormmmm...
zilele astea a plans cat n-a plans ea in viata ei...,a ragusit de plans...,a facut doua crize ingrozitoareee pe care sper sa nu le mai retraiesc vreodata...,naspa cu autostrada,naspa cu aerul care mergea aiurea...90% din traseu l-am facut cu 70 km/h ,pentru ca nu era chip s-o tii in scaun...s-a linistit dupa ce am lasat-o in pasarica goala...(a "botezat" bancheta din spate)si dupa ce a exploatat toata bancheta,pardoseala,portbagajul...
aseara am avut emotii mari...,am culcat-o apoi am plecat la nunta...,am lasat instructiuni f clare...,ca la prima trezire daca plange mai mult de cateva min neaparat sa ne sune...,pe la 3 ne-am intors val vartej acasa,pt ca se trezise si nu a reusit s-o calmeze,ne striga pe amandoi,ne cauta peste tot...
azi a fost muuult mai bine,a si mancat,s-a jucat...parca a mai uitat de tz si probabil ca au mai lasat-o si dintii...,offf
ps:am de recuperat si de raspuns...
Mamica stralucitoare
16+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

dandusa spune:
sa va spun si voua cat de dusa sant...
ieri am sunat-o pe Ruxandra sa vad ce fac copii etc...,am vb cu ea cateva min fara sa-i spun "La multi ani...",efectiv am uitat ca-i ziua ei...,abia acum citindu-va pe voi, mi-am adus aminte de-mi venea sa-mi dau palme...si mi-am dat!
acum un an,o boacana si mai mare...,m-am dus in Neptun sa ma intalnesc cu Raluca U,chiar de ziua ei...,ne-am instalat pe plaja,am vb,copii s-au jucat pana cand o suna cineva sa-i spuna "LMA",am zis ca fac infart...,era chiar ziua ei si io venisem ca o floricica...
nesimtirea si uitucenia sant in floare la mine...,da' las' ca aveti si voi ocazia sa va razbunati in August
aaaa,Porumbita,felicitari pentru baietel...,numele Radu si noi l-am ales
,il dorea Claudiu f tare...,eu am ales Ioan ca nume de sfant...,il vom alinta Raducu
Madaluta,
am plans de fericire cand am vazut poza cu copilasii tai dormind...,nu stiu ce sa zic ca am simtit...,dar m-a lovit rauuu
,sant atat de frumosi amandoi...,Briana este superba...,delicata,scumpaaaa si are si cercelusiii,doamneeee,ce frumosi santeti toti patru...
si tu arati beton...
ps:cand ai timp vreau sa-mi zici si mie cu cine ai nascut si daca ai mai stat la rezerve(preturi,ceva de stiut?!)
Aelita,
fata draga da' esti frumoasa cu totul...,par,burta,picioare...,Sofia este superbaaaa,imbracata in carouri si bentita rosie...m-a terminatttt
,catzaratoare shefa...,clarrrr!tinem pumnii si intru sa vad cand nasti ,vesti etc sa le zic si la fete...,muuulta bafta,ma rog la d-zeu sa fie bine...
Mamica stralucitoare
16+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006