Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

mai scriu si io asa sa nu ma dati disparuta da' nu sunt "in the mood"...

Am vazut toti copilasii din poze mumoase. pt toti ca is frumosi unu si unu. Vreau doar sa zic ca m-am distrat cu Ilinca Zarei care adoarme frecvent in scaunul de masa, apoi mai zic ca bag seama ca Mady vroia fetita si Ela baietel . Bine, bine, stiu ca vine vara si e cald si transpira, da mai mult imi plac pletosii, ca deh, is mama de chelios.

Crina, ma bucur pt prietena ta si fulguletul de 980 de grame. Sa ii dea DD sanatate si forta sa se faca mare.

ce sa mai zic....de rares:
- e racit iar, mucos....ieri si alaltaieri parca,l-am scos in tricou si pantalon scurt si cred ca s-a cunoscut, ca azi e mai mucos ca ieri.
- sta numai cu zuzi in gura de vo cateva zile, si cu balele pana la buric...sper sa ii iasa si lui o masea doua ca altfel e degeaba cat saliveaza
- a invatat si el in sfarsit sa se dea jos din pat ca oamenii, nu se mai arunca in cap
- mai zice mama ,tata, dada, papa, da, dar fara dedicatie pt niciuna din cele enumerate, mai mult in bodoganeala lui.
- manca asa si asa, nici bine da nici rau; nu ma plang
- afara ia trante, se baga in tufe, se holbeaza la copii, vrea sa urce scari de la tobogan, face baie in nisip, ii sunt aproape indiferente jucariile celorlalti si nici nu zice nik daca ii iei din mana jucaria: ori e pacifist ori e tolomac...
- mi-am pus in gand sa ii fac vaccinul anti-varicela... mai pe luna viitoare

Sper sa fie vreme faina de 1 iunie si sa nu intervina nik sapt asta si sa ajung sa ma plimb cu voi in herastrau

Noapte buna, somn usor

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatzaaaa

poftiti la cafea ..eu iau o portie dubla, mare si fierbinte.

ieri a facut si edy completarea la vaccinu de un an ( ca asa i l-a impartit juma la 1 an si acu la 1 an si 2 luni jumatea cealalta) mai exact a facut ROR-ul.am intrebat de vaccinu asta pt varicela roxi si a zis ca daca io vreau pot sa il fac dar ca mai bine sa ii fac vaccinu pt hepatita A.si ac daca vreau neaparat pot sa le fac pe amandoua dar cu pauza de 45 zile intre ele, parca.cred ca o sa facem ala pt hepatita A, insa astept parerea unei DR prietene cu socrela ce lucreaza la contagioase , sa imi spuna ce parere are si daca e bun de ceva vaccinu asta.vom vedea

acum IO am nasu infundat si cu ceva " comori" si sunt nervoasa rau.

edy e bine mersi , .... l-am culcat la 22.30 si s-a trezit la oraaaaa....6.30, nici o diferenta ..ori il culc la 20.30 ori la 22.30 TREZIREA E LA 6.00 - 6.30 .

gata sa imi beau cafeau si mai vb ...dar la ce liniste e aici in ultimele zileeee.....

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata,

hai ca aduc si eu ness si capuccino, ca laura mi-a luat-o inainte cu cafeaua.
chiar asa fetele ... cam liniste pe aici. ia poftiti la cafeluta!

matei e mai binisor. adica nu s-a mai cufurit asa rau si ieri a bagat lapte si biscuiti in mai multe reprize.

va pup!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ieri am avut zi de vizionat pozele, din umra... pt. ca citeam, citeam, vedeam linkurile, da' nu aveam timp sa ma uit si la poze... sau sa scriu cateva randuri...

Ai mei cupii tot mucosi de vreo 2 sapt. Dar altceva nimic... Pana la urma trebe sa treaca si mucii...
Altfel, Mihai e foarte-foarte rasfatat... mai rau ca Elena Promite... Andrei parea mai atomic dar se pare ca-i ala linistit... era deranjta intr-o seara ca urla frac'su fara numar si si-a pus mainile la urechi...
Am inceput sa-i pun pe olite si incep sa stea... chiar sa si faca (kk) ... dar nu de buna voie... ii vad cand se concentreaza si fug cu ei la oala.

Maine ne destrabalam... nu stiu daca mai am cand sa intru... si we frumos.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

am pus niste poze noi aici si niste filmulete aici (nu stiu de ce nu imi mai ia filmele pe webshots)
Se considera si Alex absolvent de anul 1?

la bolnaviori, are si Alex niste muci, dar la cum se taraste prin toate spatiile de joaca si la cum se ingroapa in nisip, nici nu ma mir...

A, l=am inscris ieri la cresa (gradi cu grupa de pici), o sa mearga din septembrie...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Diana, cresa particulara sau de stat? Si daca e particulara care sunt tarifele?Si de cate ore e programul?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Particulara, cu profil sportiv, ovo-lacto-vegetarieni (nu ma deranjeaza, carne pot sa ii dau acasa, abia sunt singura ca nu mananca mezeluri vechi), gradina, livada, ferma proprii, mancarea pregatita pe loc, ne e aproape de serviciu si mie si sotului, il las 6 ore, nu e tocmai ieftina (9 mil/luna) dar ne convin foarte bine conditiile, nu vreau sa il las 10 ore de la varsta asta...

Mergi la inceput

Merci de informatii.Eu sunt din Cluj, pe aici nu sunt crese de genul asta dar vroiam sa stiu totusi cam care sunt tarifele la cele particulare.

ALEXIA- 1 AN

Mergi la inceput

In Cluj eu stiam de Happy Kids de pe Dostioevski (fosta Plugarilor), pe la Piata Cipariu... nu stiu detalii, eu am lucrat o vreme la Astral, chiar langa gradinita.

Am gasit si www.scoalainternationala.ro/Detaliu.aspx?t=InscriereCresa&Node=3" target="_blank">site-ul.

Mergi la inceput

Am vazut site-ul, Diana, dar vad ca tarifele nu sunt trecute, dar imi imaginez ca sunt ametitoare.

ALEXIA- 1 AN

Mergi la inceput