Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 11
ioanaradu spune:
hai ca am ajuns si eu mai la spartul targului sa urez la multi ani elenelor si constantelor si contantinilor!
raport: copil bolnav!! febra f mare, chemat medic. concluzie: "putin" rosu in gat si "putina" bronsiolita. tratament: unasyn - antibiotic, de la care s-a deranjat la burtica f rau. oricum nu mananca mai nimic. i-am dat 2 zile si am intrerupt de la mine putere. l-am chinuit saracutul rau de tot sa i-l dam. se invinetea de cat tipa, nu ne mai lasa sa ne apropiem deloc de el. ne-a mai dat si eurespal - sirop pe care nu i l-am putut da sa-l inghita sub nici o forma. am ramas doar cu panadol, nurofen si vitamina C si pufuri cu pivalone. si ceai de menta. cel mai rau ma ingrijoreaza ca NU MANANCA. decat cu mari chinuieli. ori o ia din start cu nei-nei-nei, ori ia 2-3 lingurite si continua cu nei-nei-nei. de ieri ii dam iar vitamine, poate in 2-3 zile incepe si el sa mai manance. deci sunt f suparata. acum e cat de cat mai bine, e vioi. luni era ca o leguma. motiv pt care am plecat de urgenta la baicoi. in seara asta m-am intors.
karla i-am facut intr-adevar priorix, dar medicul zice ca nu e de la vaccin. am inteles ca e un virus si ca sunt mai multi copilasi "loviti" de el. eu banuiesc ca i l-am dus. asta pt ca mai sunt fete la serviciu, pardon ... ex-serviciu care au copii cu aceleasi simptome.
1 iunie - noi intentionam sa venim. oricum vreau ca in sambata respectiva sa-l aduc pe matei la cateva analize.
va pup!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
radcarmen spune:
Mady il compatimeam si eu pe Razvi, sper ca nu te-ai suparat. Stiu procedura ca si eu asa mi-am pus cerceii. scuze daca am deranjat, nu asta era intentia.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
radcarmen spune:
Ioana pupam pe Matei sa se faca repede bine.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
elyanne spune:
Am disparut pt. ca n-am timp de loc... copiii, ce-am de lucru si ne pregatim de nunta surioarei... asa ca am tras chiulu de pe forum.
Multumim pt. urari. Spunem si noi cu intarziere La multi ani! celor care si-au serbat ziua de nume.
Si dispar iar... sper sa mai imi revin cu timpul si sa intru mai des...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Crina_mio spune:
La multi ani cu intarziere tuturor ce poarta numele sfinte de Constantin si Elena
Am primit un mesaj grozav de la sora Andrei:
“marti seara s-a nascut o papusica de 980 g, micuta luptatoare care a decis chiar de a 2-a zi sa respire fara aparate. Ca sa devina pe deplin invingatoare, ea si mamica ei mai au de trecut cateva incercari. Va multumesc tuturor care v-ati rugat pentru ele.” Sper din suflet sa ca ambele sa iasa invingatoare
Rianna superbe comori ai. Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei. Tie.. putere si rabdare muuuuulta
Am vazut foaaaarte multe poze, care mai de care mai frumoase: Thea vesela si carliontata– Ela sti ca mor de invidie, nu?!?!? Timeea – finuta cum a fost ea totdeauna, Ana cu codite, Delia cu Silviu si mamica lor in campul cu maci, Vlad si Carmen intre iarba plina de floricele, Razvanel cercelat, Rares mumusel, Stefan care a invatat deja sa sofeze,pe Karra si sotul printre nori si superbele flori din Amsterdam
Andra – faina petrecerea lui Edy dezmotatul mumusel.
B_Zara – Puneti si voi copilul in pat sa doarma!!! E mortala Ilinca aici . Si eu o am pe Maya la mama, cam la 60 de km de Mioveni. E super fericita acolo si ce-I foarte important a inceput sa manance foarte bine. Sta toata ziua afara, doar cand doarme mai intra in casa. Pentru mine primele zile din saptamana cand sunt fara ea trec foarte greu, dar incerc sa ma concentrez sa-mi rezolv din problemele pentru care am decis sa incep serviciul. Ca si tine am inca foarte multe jucarii prin casa si patutul (in care de altfel nu mai doarme de cateva luni, dar nu-mi vine sa-l strang). Si uite asa se face joi si fug la puiutzul meu drag. Se bucura foarte mult cand ne vede, dar la fel de mult se bucura si cand o duc duminica inapoi si o vede pe mamaie si pe nepoata mea. Nu vorbeste la fel de mult ca unii dintre fratiorii si surioarele ei din stup si nici nu vrea sa mearga singura. In afara de tata (pe care-l striga toata ziua), mai (mamaie, ca doar ea sta cu ea cea mai mare parte a timpului), Ai si Aes (Alexandra, nepoata mea), mama (foarte rar), epide (repede), ete si iete si ... cam atat.
Ioana pe Matei sa se faca repejor bine.
Ma duc sa-mi culc ingerasul ca de o ora am ajuns si noi acasa. Maine facem ROR-ul, sper sa treaca bine, fara nici un fel de reactie neplacuta.
Crina si Maya Georgia
1 Anisor
varsta Maya
ioanaradu spune:
buna fetele,
da' e pustiu rau pe-aci!
mady super tare razvanel. si eu i-as fi pus cercel lui matei, dar sotul a zis ca asta va hotari copilul cand va fi mare.
crina succes cu vaccinul. pupam maya dulcica, am vizionat ceva poze. esti de-a mea : am vazut ce parfoame ai!
carmen multumim de urari. sper sa-si revina.
azi cica a mancat "ceva", adica 1 danonino cu cereale si banana - mixate si cam 1/4 de almete. Doamne ajuta!
ceilalti copii bolnaviori cum mai sunt? biky ce face caterina? mai mananca si ea ceva?
cum ati dat domle antibioticul?? ca noi nu prea am avut succes. 2 zile cu chiu cu vai. s-a invinetit, s-a ingretosat si s-a mai si deranjat la burtica.
lumi ce face georgica? dar mamaia lui georgica?
am vazut si eu fete cochete si baietei frumusei. b-zara tare dulcica e albinuta ta.
elyanne
tzuna
ia mai treceti la scris, sa nu vb singura!!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
elpower spune:
M-a tuns si mi-a infipt cercei!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
Crina_mio spune:
quote:
Originally posted by elpower
M-a tuns si mi-a infipt cercei!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
Si eu tocmai spusesem ca-i invidiez carliontii!!!! E oricum o dulce si noua frizura-i pune mai bine in evidenta gropitele
Ioana - daca-mi mosteneste si Maya "boala" il ducem pe tac'su in sapa de lemn. Dar sa simta si el ca are 2 fete in casa
Crina si Maya Georgia
1 Anisor
varsta Maya
tzuna spune:
Buna!
Am citit despre ingerasul de 980 g si mi-au dat lacrimile. Ii urez multa sanatate si ne vom ruga in continuare sa-i fie bine.
IOANARADU- nu e bine ca i-ai intrerupt antibioticul dupa doua zile ca boala (daca a fost ceva serios) se poate agrava. In acelasi timp se poate ca acel antibiotic sa nu fi fost bun pentru el si ar fi trebuit sa vb cu medicul sa i-l schimbe. Cum a luat Maria antibioticul (ea care vomita si nu deschide gura pt nimic in lume): trebuia sa-i dam la 8 ore. Eu i-am spus din start dr ca nu am cum ca ei tb sa-i dau inainte d emasa altfel vomita tot. asa ca mi-a spus sa-i dau doza intre 7 si 9 ore. Deci in functie de mesele ei ii dadeam antibioticul fix inainte d emasa inclusiv noaptea. Procedura: o intindeam pe pat, daca eram singura ma urcam peste ea in asa fel incat sa-i tin mainile blocate cu genunchii mei - nu stateam pe ea ci i le presam de corp incat s anu le poata elibera, o tineam de nas si cap sa deschida gura si cu seringa de nurofen bagam cantitatea de antib . Fiind 2.5 ml tb sa-i dau in 2 ture ca de prima data se ineca. Pare greu si urat dar totul dura maxim un minut. Iar pentru deranjatul la burtica am incercat si eu ceaiul de menta dar fara efect pt ca nu bea deloc asa ca-i puneam fulgi de orez in laptic si ca fructe ii dadeam numai banane. Nu a fost nevoie de regim mai strict. Il pup pe Matei si sper sa fie bine.
Maria e bine, stam numai pe afara, vrea jucariile celorlati copii si plange dupa ele, acasa e dulce foc si suntem topiti dupa ea.... Si azi i-am depus in sfarsit actele pentru pasaport deci chiar plecam....
Lumi_Nag spune:
Saaaalut!
Din nou va scriu ca ma strigati.De rusine, ca altfel...ne-ati uita
Mama s-a operat ieri si i-a scos acel nodul care era mai mare decat la mamografie, iar azi i-a dat drumul acasa.Acum asteptam rezultatul biopsiei.Sper sa fie bun...
Georgica are niste nervi...ca ii mai ies niste colti, adica 2 masele la care se simt coltii dar inca nu au spart si 1 canin.Asa ca ma termina si imi mananca urechile.
Acum...intrebare pentru voi.Ai vostri prunci nu va ard palme???Citisem de Ana lui Loradin ca face asa dar nu mai stiu cum si daca a reusit sa o educe in privinta asta.Al meu trage, eu urlu ca nu are voie si ii mai dau si peste manuta dupa care iar imi trage.Si o tine tot asa numa' sa fie el ultimul
De mancat mananca stuchel mama sa nu-l deochi,dar nu stiu cat va dura minunea.
Nu am reusit sa citesc mare lucru asa ca va pup dulce pe...."gingii"
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007