Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

ieee, a venit si vineri, mai am citeva ore si-mi vad comoaraaaaaa...uf, as vrea sa zbor pina acolo...ma rog la d-zeu numai sa o gasesc treaza!baai, voi sa nu credeti ca-mi batjocoresc copilul lasindu-l sa doarma in scaunul de masa...am lasat-o doar asa, de poza, ca prea ne stricam noi de ris ca sa nu aratam si la altii crina_mio - macar tu te duci sa o vezi joi seara...tot e bine,....mai cistigi o zi oricum e ingrozitor sa n-ai copilul linga tine. nici acum nu ne-am obisnuit singuri prin casa, parca ne incurcam unul pe altul, nu stiu, e aiurea raunoroc ca in fiecare seara avem cite ceva de facut, nush cum se face de ajungem acasa numa' pe la 10 seara...si nah, ne culcam si iaca gata ziua.fetelor din Bucuresti,voi cum mai suportati orasul asta imputit?noi am inceput sa cedam nervosde ex: de la serv pina acasa face o ora-o ora jumate in ce mai nefericit caz, in conditiile in care de la serv la copil fac 2 ore si sint 100 de km.ne tot bate gindul sa ne mutam, ca ne-am saturat de aglomeratie, praf si jeg.....vrem sa respiram!sa aveti un we frumos!Mami de Ilinca 15.03.2007http://picasaweb.google.com/Sorin.Brinzaru/Ilinca1An02?authkey=eDSdSaxo1YA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Am mers ieir la medicul homeopat si .... a scazut in grutate 200 de grame ... ceea ce ma dispera si ma ingrozeste in acelasi timp. Acum are 9,2 kg. Mi-a spus ca nu e cazul sa ii fac test pentru giardia pentru ca nu are nici un fel de simptome.
M-a certat ca i-am dat Ca pentru ca i s-a inchis fontanela prea repede si cica nu e deloc bine. Acu' nush ce sa zic ca cica la un an se inchide da' la el la un an era deja inchisa ca l-au pipait alea in spital. Deci doctora de familie .... sa se ia de alta meserie ca niciodata nu l-a pipait dar de prescris prescrie cu duiumu.
Alta chestie nashpa are si ceva semne de rahitism, dar mi-a zis ca nu e de speriat si avem buruieni si pentru chestia asta.
Mi-a mai zis ca cica nu e bine sa vaccinam copii de toate bolile astea ca cica e bine sa mai si faca din ele ca isi au si astea rostu' lor. Acum sunt in mare dilema cu Varilix-ul ... normal.
Deci vesti ... numa' proaste, dar sper sa fim odata si odata pe drumul bun. Oricum cind ne intoarcem din concediu il bagam intr-o serie de analize complete sa vedem ce e de capul lui.

Am vazut poze si va spun un singur lucru: mame de fete NU LE MAI TUNDETI! Nu mai taiati frumusete de buclisoare ca d-aia sunt fete mumusele sa aibe bulce si par lung. Va pup printzesele!
Iar Razvi .... baiat de baiat.
N-am apucat sa vad si filmuletele cu Alex dar din poze zic ca putea fi inscris la grupa mare.

O zi buna tuturor!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Zara si noi suferim de "imputitul" bucuresti. eu faceam cam 20 min pana la serviciu. sotul face si 1 ora-1 ora jumate. acum o sa facem amandoi cam acelasi traseu, deci 2-3 ore/zi le pierdem pe drum. macar o sa mai petrecem timp impreuna si in masina. plus nenoricita de poluare! pai sterg praful in disperare si parca imi face in ciuda. si imbacseala din aer ... greu. si noi facem 90 km pana la matei, dar avand in vedere ca iesim pe bucuresti-ploiesti facem cam 3 ore. daca mai bagam si o tura de cumparaturi, 4 ore le avem asigurate.

gabi D-zeu cu mila si cu doctorii. mie pediatra din bucuresti mi-a zis sa nu-i mai dau calciu ca i s-a inchis fontanela. prietenul nostru de la ploiesti, care il consulta pe matei zice ca "obigatoriu" calciu si vigantol pana la 4-5 ani. si eu as vrea sa-l duc pe matei la un homeopat. deocamdata o sa-l programez pt sambata viitoare la niste analize si mai vedem.

oricum, am primit vesti bune: la pranz a mancat 1/4 strachina de ciorba de salata si 1/2 copanel. mi se pare nemaipomenit. si nici kk n-a mai facut imprastiat.
saraca mama ii facuse si ciulama de pui si piure, sa aibe si alte optiuni. dar scremici asta al nostru nu pune gura pe ciulama sau pe piure. sunt nei-nei. de ce nu i-or place??? sau mamaliguta??? nuuu. nu sunt bune!! asta e fitzos ca tac'su la mancare.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

salutare

ioanaradu -multumim ca ti-ai amintit de noi

nu am mai scris de multicel, dar suntem bine, sanatosi, frumosi
nu am scris din lipsa de inspiratie ...si m-am saturat de mesajele mele telegrafice cu care v-am obisnuit ...si stiu cat e de placut sa
va citesc atunci cand scrieti frumos si lucruri interesante despre bb-ii vostri - de la voi ma inspir, de la voi fur o multime de idei

sunt la zi cu tot ce ati scris, am vazut pozele toate ...nu mi-a scapat nici una...sper...
e o perioada foarte frumoasa asta in care copii nostri evolueaza de la o zi la alta, ne surprind cu cate stiu sa faca, sa zica...

am sa fac si eu inventarul vocabularului lui andrei, si ca sa vedeti ce copil destept am, dar mai ales sa pot sa revin peste ani si sa ma minunez cate stie sa zica puiul meu la 1 an 1 luna si 17 zile, cred ca e singurul bilingv de pe aici ...l-am facut pe saracul varza

mama, tati, papa, apa, bubi=buni, bavu=bravo, bebe sau baba-la bebelusi sau daca vede vre-un carucior, pupii=copii, pupe=papuci sau pute, papu=capacul, anei=andrei, tetei=cercei, be=bec sau banana sau porumbel, ta-ta=tai tai, chi sau che=chei, cahca=cartea, gaga-gaga=draga-draga, gaca=gata, dedi=denver-un papitoi in forma de dinozaur, ata=asta sau alta, dai-dai=dai bataie, na-na, ei-ei cand face vreo prostie si stie ca il cert,vmmm-vmmm=masina, aspirator, blender, orice are motor si face galagie,
inta=hinta(aka leagan),teici=tejcsi(aka laptic in lb maghiara), tete=tesek(poftim),kuka=kutya(caine), viiiaaa=virag(floarea)
caca=caca-spune cand face caca dar inca face in scutec, daca il pun pe olita se intrerupe procesul pana il imbrac la loc, si oricum nu sta pe olita decat vreo 2 minute, mai spune caca la chestiile pe care le culege de pe jos dar le baga oricum in gura

ade=arde la cuptor, calorifer dar la fel spune si la congelator, daca il corectez eu spune si el rete=rece
spune si face cucu bau

imita la solicitare in limba romana si maghiara: cocosul, calutul, gasca, oaia, vaca,
numai in limba maghiara:ursuletul, soricelul, lupul, maimuta, leul(la ultimele 3 se mai incurca),
numai in limba romana: magarul si ploaia-face pic pic

as vrea sa pot sa il filmez, dar nu reusesc nicicum...daca vede aparatul e mut, si ii tre sa umble la obiectiv, iar daca pun aparatul intr-un loc- se misca intru-una si uite asa arata multe din pozele care i le fac

in rest ..nu l-am mai cantarit de cand a implinit un an , mai urca el pe cantarul pe care ma cantaresc si eu si arata undeva la 8 kg imbracat si cu scutecul plin...oricum nu imi mai bat capul cu greutatea
avem 7 dinti(4 sus si 3 jos) si saptamana trecuta ne-a iesit un colt de masea sus care a fost insotit de diaree si multe maraieli

prin parc e genul de copil care alearga dupa copiii mai mari, trebuie sa calareasca toate masinutele si bicicletele(mai ales pe cele pe 2 roti), trebuie sa impinga toate carucioarele de jucarie ale fetitelor- si de aici incep istericale, mai primeste peste nas de la unii copii...deocamdata pe el nu l-am vazut sa fie agresiv, sper sa nici nu fie cazul, cerseste mancare de la toate mamicile(noroc ca majoritatea ne cunosc), isi fixeaza cate o persoana adulta cu care "flirteaza" - asteapta sa ii prinda privirea si ii zambeste pana cedeaza -exerseaza baiatul de pe acum

de mancat mananca foarte rau, mananca cam jumatate din portia pe care o manca cand avea 10 luni

buuuun....macar mesajul asta nu a iesit telegrafic....

vreu sa mai urez bb-ilor bolnaviori sa se faca bine, si mamicilor sa aiba putere sa treaca si peste hopul asta

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

am revenit pt ca vreau sa spun La multi ani Alexia!!!. Alexia este sora lui bryan de alexia3.

andreea cum adica nu mananca? ca rodea la un copanel de numa.

stefanya ia treci si tu la raport. ca te-am vazut prin alte curti!

Mihael@ ce face Stefania mica si isteata?

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu sunt nascuta si crescuta in Bucuresti... si as fugi si maine oriunde... Net sa fie... si masina...
Asa ca va inteleg... iar cele care s-au mutat din alte parti aici, din diverse motive... cred ca suferiti si mai rau...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Help, cine a mai facut reactii la ROR? Am facut vaccinul in urma cu 9 zile. Iar in seara asta i-au aparut bubite mici pe gat si spate..astept sa vad cum evolueaza, deocamdata sunt doar rosii si mici, multe, nu au puroi.Din cate am mai citit pe aici au mai fost copii care au facut. Daca ma puteti ajuta, please...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

quote:
Originally posted by mami_alexia

Help, cine a mai facut reactii la ROR? Am facut vaccinul in urma cu 9 zile. Iar in seara asta i-au aparut bubite mici pe gat si spate..astept sa vad cum evolueaza, deocamdata sunt doar rosii si mici, multe, nu au puroi.Din cate am mai citit pe aici au mai fost copii care au facut. Daca ma puteti ajuta, please...

ALEXIA- 1 AN

Nu te speria! Este una din reactiile normale la vaccinul ROR. Noi am facut vaccinul in urma cu 10 zile si dr ne-a avertizat ca pot aparea urmatoarele reactii: bubite mici pe corp, catar ocular si nazal, adica un fel de guturai usor cand ii curg mucii valuri si ii lacrimeaza ochii. Deci e normal ca intre ziua a 7-a si a 11-a, poate si mai repede sa apara bubite si /sau muci. Pupici!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Stiu ca e normal..deci pana la urma e rujeola...mai mult ma sperii pt sotul meu care nu a facut rujeola in copilarie.

ALEXIA- 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Ioana , ce sa facem, suntem bine, sanatoase, dar sunt foarte preocupata de o decizie pe care trebuie sa o luam si nu ma pot concentra la nimic.

Stefi a inceput sa mearga singurica la 1 an, 2 luni si 3 zile..inca nu e foarte sigura pe picioare dar e important ca a inceput...eu deja incepusem sa caut un ortoped, imi faceam fel si fel de ganduri.
A scapat de infectia urinara, acuma ma lupt cu ea sa bea cat mai multe lichide. Ea in general bea cam 250 ml de apa/ceai...cam cate lichide trebuie sa bea la varsta asta, stiti?

Preocuparea ei principala in perioada asta e vorbitul la telefon...uneori si inainte sa adoarma mai da cate un telefon scurt...duce mana la ureche , zice "aoooo", bla, bla, bla si la sfarsit lasa mana jos si zice "pa"...taica-su cica face sifata ce vede la maica-sa toata ziua

sper sa trec de perioada asta cu bine si sa revin "in forta"

pupici la toate

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput