Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (144)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

a, numa trei zile pleci?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

eu oricum sunt cam trista da n-am zis pt ca nu cred ca ma fac inteleasa aici.
gheorghe nu prea mai vrea sa suga, in conditiile in care am inceput sa-i dau inainte de masa, doar doar....
de exemplu azi la pranz a supt f putin...si in schimb a halit mancarea cu o pofta nebuna.
pe mine ma intristeaza f mult chestia asta, pt ca eu vreau sa-l alaptez pana la 2 ani.
supturile de noapte/dimineata sunt f bune, in rest, uneori nici seara nu suge bine.

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La muli ani!! Tzuc

Mai cand aveam timp sa intru mai des nu scriati atata, acum nu apuc nici sa citesc, ca sa nu spun sa raspund. Recunosc teroristul meu nu-mi mai permite sa intru decat in pauza de somn, adica acum, asta daca nu bucataresc.....mai trebuie sa pape si mami cu tati.

Am vazut toate pozele, intr-un cuvant sunt tare frumosi papanasii si dulcetelele noastre, avem cu ce ne lauda, sa fie sanatosi si sa ne bucuram in continuare de ei.

Eu am fost in Cora azi, slaba oferta la imbracaminte copii, adica nu am gasit ce voiam......insa am gasit niste tenisi pt baiat tare haiosi( ne trebuiau si aia ca nu aveam cu ce sa-l inacalt in casa)
.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabina, eu te inteleg. Sa stii ca am avut spaime la fel cand era Vlad mititel, dupa experienta cu Miruna care n-a mai vrut sa suga. Dar la Vlad inca si acum suptul e pe primul loc. La pranz cel putin, cand abia asteapta sa scape de legume. De asta spun ca stau destul de inistita din punctul asta de vedere.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Cecilia, tu de ce il incalti in casa pe Cristi? E rece? Eu il las in sosete, sa-si roada picioarele si sa si le miste in voie. Mie mi se pare ca mai bine "simte" pasitul si statul in picioare descult. Pupam Cristishor iepuras.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Cecilia, lasa baiatu descult, sa se dezvolte piciorusele bine.

Ana, asa e, la sofia tot asa, tzitzi era nr 1. Asta vad ca....
ma rog, are zile si zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

eu oricum sunt cam trista da n-am zis pt ca nu cred ca ma fac inteleasa aici.
gheorghe nu prea mai vrea sa suga, in conditiile in care am inceput sa-i dau inainte de masa, doar doar....
de exemplu azi la pranz a supt f putin...si in schimb a halit mancarea cu o pofta nebuna.
pe mine ma intristeaza f mult chestia asta, pt ca eu vreau sa-l alaptez pana la 2 ani.
supturile de noapte/dimineata sunt f bune, in rest, uneori nici seara nu suge bine.

Si nu e ok asa? Seara e satul, depinde si cand ii dai ultima masa solida relativ la ora de culcare. Daca zici ca suge bine noaptea si dimineata, zic eu ca e ok. Al meu nu papa cantitati mari la o masa si mereu vrea suplimente de viteza. Cate mese/ zi are Gheo?

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI fericiti alaturi de bebe, Tzuc!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

are 3 mese diversificate. si mananca f binem dpdv cantitati.
mie mie se pare ciudat fiind obisnuita cu sofia care vroia tiztiz la orice ora din zi si din noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Vrea baiatul sa fie diferit de sora-sa. Ce vrei sa intre in clubul tzitzilitului non-stop? Cred ca mataluta nu ti-e bine asa linistita si cautzi nod in papura baiatului. El are totusi nevoie de lapte, poate in zilele cand suge putin seara e si obosit.

Apropos, Teo intreaba pe Cristi de mami Cecilia daca poate folosi si el aceeasi titulatura si daca ar dori sa infiinteze CLUBUL TREZITORILOR NOCTURNI.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput