Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (144)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Bernix, mi-era dor de voi. Tailanda zici? Wow! Eu n-am curaj sa plec anul asta din tara cu copiii. Ii duc la mare (adica le scot si lor ochii ca i-am dus in vacanta) si dupa aceea planurile sunt exclusiv in 2. Creier cu lamaie si salata verde. Eu nu stiu de altceva. Da' nu stiu cum merge salata la Degetica.

Rox, asa e, nu pricepusem neam ca-i vorba de punerea la dispozitie, eu mergeam chitita pe garantii ( la care sunr experda, nah). Daca-mi pica vreo fisa iti spun.

Asa... Am vazut azi o gramada de poze, de nici nu mai stiu ce si cum. Am vazut Ebonee, Vladutz, Antonia, Gheo, Sofia, Alex si Andrei, mami Rox la Lisabona. Cu siguranta am uitat pe unii si pe altii

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Slippers-ule, !
Si mie mi-era tare dor de voi, imi venea sa iau paltop cu mine, da' nu stiu cum rezolvam cu conexiunea.

Sa plec cu copilu in Europa de vest nu mi se pare nimic grav. Sunt tari civilizate, unde poti rezolva usor problemele de sanatate. E drept ca si costa. Sper insa sa nu fie nevoie de doctor, sa-i prinda bine calatoria si plaja pe malul lacurilor din zona, ca-i tare frumos vara in suburbiile Munchk en-ului.
Bulgaria, mie nu mi se pare in alta tara. Toata lumea vorbeste romaneste, conditiile sunt ff bune, e aproape de casa (pana la mama la Alexandria cred ca sunt 200km).
Poate daca n-as fi vazut atatoia straini carandu-si odraslele in scutece prin toata Europa as fi fost mai reticenta. Asa insa, sunt foarte increzatoare. Sau inconstienta, ramane de vazut.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bernixu tare.
Eu va admir ca mergeti, pt ca al meu sot tare imobil e la faze de-astea.
Ano, da cand pleci in doi cum faci? lasio tzitzili acasa?:))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G

Bernix, ma bucur ca sunteti bine, felicitari Degeticai pentru dintisori si progrese, o sa faca si ce astepti tu si inca nu presteaza. Sa vezi ce imi rade mie maine in nas neurologul. Daca imi place iti spun, poate vrei sa mergi sa te linistesti si tu. Felicitari si tie pentru sport, voiam si eu de saptamana viitoare dar uite ca tot intervine cate ceva. Ma bucur ca aveti asa planuri de calatorii. Si te inteleg ca o iei si pe Degetica, noi mai avem iesiri in 2, dar mi se pare firesc sa am si concedii cu copiii.

Cat despre MF, pai te rog, nu le plange de mila. Au dat o lege neclara, si acum se asteapta sa ghicesc eu cum se aplica. In fraza 1 zic ceva, in fraza 2 contrazic. Apoi imi pare rau, sa isi bata capul, ca printre obligatiile lor intra si sa asiste contribuabilul. Vorba aia, nu am intrebat care e cota de impozit.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Am uitat sa spun, de la Paste face tot felul de rasuciri, fara nici cea mai mica urma de efort. Am surprins-o asezandu-se de pe spate pe burta usor si natural de parca ar fi exersat dintotdeauna. Si-a scos si mana de sub ea natural si a continuat cascada de tumbe inapoi pe burta. M-am uitat la ea prostita, nu alta.
Prin urmare, astept impresii de la tine, da' nu cred ca mai e nevoie de vizita la neurolog.

Mergi la inceput

Alinush, ce fortos ai si tu!!! e frumos foc!!!

Doini, eu nu sunt deloc in situatia ta, dar nu stiu ce sa zic. Eu as cere 6 ore.....spui ca sanatatea nu-ti permite mai mult deocamdata. Si e adevarat, ca vb de sanatatea aia de la cap

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Bernix, in Europa de vest nici mie nu mi se pare mare lucru sa pleci cu copilul. Dar eu am o fobie legata de avioane. Si cu masina nu ma duc nici pana la Budapesta. Si nici la bulgari nu umbla cainii cu covrigii in coada. Am tot stat si-am cantarit-o si decat sa-mi pazesc masina pe la bulgari, mai bine mi-o pazesc la Mamaia. Poate totusi pe la sfarsitul lui septembrie sa le mai dau un bonus de plaja si mare la turci sau in Dubai, dar inca nu sunt 100% convinsa ca vreau sa fac asta.

Mergi la inceput

S-a trezit Degetzica.
Luy, revin diseara si-ti spun cum a fost cu gaurile. Nu te speria, n-a plans mai deloc.

Mergi la inceput

Sabinelu, am tot amanat rezervarea de bilete de avion, dar pana la urma am rupt pisica si am platit biletele pentru Cracovia. Pe 4 iulie am decolat. Asa ca mister Vlad va trebui sa se obisnuiasca intre timp si cu o cana, un biberon, ceva. Oricum, dupa ce ne intoarcem de la mare o sa mai dau si eu pe la servici macar vreo doua zile pe saptamana, cateva ore si sper sa-l obisnuiesc in perioada asta sa bea si din cana. Cu biberonul nu am succes.

Mergi la inceput

pai il intarci asa mic?
hai ma.....

Mergi la inceput

Stai asa Sabinutz ca n-am zis ca-l intarc. Nu se intarca el in trei zile, ca-mi cunosc eu marfa. Oricum vreau sa-i las lapte peste zi, cand plec la servici, sa incerce mama sa i-l dea cu cana. Si cand ma intorc sa suga, ca n-am nici o problema cu asta. Sa vedem daca o vrea asa. Daca nu, asta e. Nu-s primii bani aruncati pe apa sambetei. Dar la servici chiar trebuie sa ma duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Am vazut www.flickr.com/photos/11799927@N07/2216912072/in/photostream/" target="_blank">doi ochi caprui
Ce fura inima oricui.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput