Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (144)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tzuc

Sabina, asa e si Stefan, ziua nu vrea tzitzi aproape deloc (serveste doar cand vrea sa adoarma dupa-amiaza si asta de alint pt ca mare lucru nu trage). Ma tzitzileste seara si dimineata si atat. Eu oricum nu am planuri de astea marete sa il alaptez pana la 2 ani si se pare ca nici el.

Ma duc sa incerc sa il adorm, revin acusi.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Mamaaa, iar si-au pus astia reclama sacaitoare. Uite de aia nu folosesc io scutecele lor

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by alinus_25

Buna ziua mamici cu bebici. Am retinut ca prin strainataturi nu se recomanda iaurt inainte de 10luni-1an, insa aici in Ro de la ce varsta se da?
Pe mine m-a pus naiba sa-i dau aseara, i-am pus 3 linurite de iaurt in cerealele facute doar cu apa fierbinte. A ras tot. Nu ma asteptam, ca nu-i place nimic acrutz, merele le detesta. Am uitat ca trebuie sa-l testez numai cu o lingurita. M-a luat valul. Faza e ca a facut o usoara alergie. Are cate o pata mica rozalie, 2/2 mm, la incheietura cotului, si ca o urzicatura pe toata fruntea. Bubitele sunt roz, super minuscule, ca cele de caldura. Ar trebui sa ma ingrijorez????

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

In mailul comun, este o carte in format pdf Diversificarea alimentatiei, parca Sim a pus-o, sper sa nu vorbesc balarii, si acolo scrie ca de la 6-7 luni, se poate da iaurt.
Cand Andrei nu manca mai deloc, asta pe la aproape 5 luni, am sunat pediatra nastra din Ro, si mi-a zis ca daca nu vrea laptic sa incerc cu iaurt, ca unii bebei se satura si refuza lapticul si atunci e trecut pe iaurt. Mi s-a parut tare aiurea, dar am citit si in capraru si m-am edificat ca 125ml lapte-125ml iaurt. So, eu am inlocuit masa de la ore 17 numai cu iaurt, si de 5 zile Andrei rade iaurtelul si e tare fericit.
In rest, diversificarea e in pom, ca altceva nu vrea. Eu cred ca nu trebuia sa pui iaurtul in laptele fierbinte. Ma mir ca nu s-a branzit.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sabinule, niste scumpi Antonia, Sofia si Ghe. M-am intristat tare cand am vazut ce cald e acasa si cum stau ei in maneca scurta, mai putin Gheo, cu grasutele la vedere. ptr cei 3 ingerasi frumosi.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput

Gata, a cazut rupt. Am timp sa mai lucrez putin.

Doini, dificila problema pt ca ti-ai schimbat locul de munca si probabil stiai care va fi programul de munca. Privind lucrurile la rece, e greu sa te duci si sa le spui: stiti, vreau program de 6 ore, avand in vedere ca te-ai angajat la ei de cateva luni si il aveai deja pe bubu. Parerea mea e ca e f posibil sa iti faca sicane dupa ce treci la 6 ore.

Bernix, bine ai revenit. Vreo poza cu Degetica? Sa stii ca sunt multumita de dr Oros. De cand am probleme cu Stefan, ma suna sa imi spuna rezult la analize, ba chiar si cand a avut concediu am tinut legatura cu ea. Astept sa vad rezult la uro de la Cantacuzino, intre timp imi trimite sora-mea siropul.

Si-am incalecat pe-o sea si m-am dus in treba mea ca e urgenta rau.

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Am reusit uitati-va si la papanasul meu va rog.E si verisorul lui de 10 luni

teo

mai ce frumos este ,iar in poza cu verisorul lui sunt tare comici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ALINUS ti-am admirat frumosul ,foarte elegant baiatul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Yaia,

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Doini, as vrea sa iti pot da un sfat, nu stiu ce as face nici eu in locul tau. Eu voi renunta la 6 ore din toamna, ca nu cred ca le prea convine si ma rog, am niste motive, dar nu ti le pot expune pe aici ca mai citesc cunoscuti. Nu cred ca m-as certa cu seful, dar i-as explica frumos ca este o perioada mai dificila pentru copilul meu, ca are nevoie de mine, si as vrea sa fac asta. Dar ca serviciul si cariera sunt foarte importante si nu as vrea sa renunt la ele, insa consider ca un program putin mai scurt le-ar impaca pe ambele si asa m-as dedica muncii fara griji legate de bebe, si m-as stradui sa rezolv tot ce tine de mine in cele 6 ore. Merge?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, sunt necajita rau cu buteliile mele, cred ca am dat un raspuns aiurea. M-am framantat tot drumul si acum nu am liniste. Cred ca am inteles intentia legiuitorului cand a introdus exceptia si cred ca in sensul asta trebuiau interpretate si celelalte. Maine le mai rumeg, dar tare mi-e ca am zis prostii.

Bernix, stii parerea mea, Tailanda pare mai aventuros cu copilul, desi nu imposibil. La Munchen si la lacurile de langa nu cred ca e nici o problema, zona e superba, am fost si noi, dar singurei. Apropos, chiar ma gandeam sa mergem si noi la inceputul lui iulie. E un club, cu calarie, recomandat de prietenii nostri, perfect pentru familii. Ei au o fetita de un an si 4 luni si au fost acolo si au fost foarte multumiti.
In rest ma bucur ca te-ai linistit cu rasucirile, dar vad ca acum ai trecut la altele.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput