Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

roli, te admir ca razbesti cu doi. si iti reusheshte atat de bine! cu nervi sau fara, sunt niste grozavi si conteaza ca se iubesc. doi ani ne e mai greu, pe urma... de la sine:)

lauraI, vroiam sa-ti spun ca si shose: cremele anticelulita sunt contraindicate in sarina si in alaptare. toate contin extract de cofeina. deci, exclus. cele autobronzante... pe picioare si brate. dar pe trunchi sani, decolteu... mai bine nu.

ellenutsa, ca si saraca gatta, ati icneput capitolul sperieturi. o sa va pun o filmare in direct cu o cadere in picaj de-a lui bruno. sperituri, dar nik grav, slava domnului.

ma bucur ca va place ideea cu matizul. eu numa d-aia vreau. am vazut x modele feluri culori optiuni, io tot numa matiz vreau.si se pare c ail capat daca am bafta. ma rog, cica maine mi l-ar cumpara pe unul ochit azi daca mai e disponibil.

pe de alta parte... imi vine sa-mi arunc pe geam mama, doamne-iarta-ma. cred ca am intrat in faza de incompatibilitate...vreaea s ama ajute dar l-a "stricat" pe sacha. si azi i-am demonstrat ce tampenie a facut cu el. de unde explicatia ca nu doarme calumea si nici nu mananca cum trebuie:( ooooooooooof, tocma ce-am tipat la ea. l-am dus pe sacha in dormitor. a chitsait putin ca e pe burta si a adormit. dar mi-a facut capul patrat ca "chinui copilu" ca precis nu mai doarme. si copilu doarme deja de o juma d eora fix!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am pus aici FILMULET CU EVA SI MINGIUTA

din pacate e cam pixelat dar se intelege ce face fata cu mingea acolo ..

sa vedeti ce zuza sunt .. mereu uitam din ce san i-am dat sa pape (bitzi papa o masa dintr-un san) .. si mi-am pus un elastec de bani pe mana ca sa-mi amintesc de unde trebuie sa-i dau .. DAR .. acum incerc sa-mi amintesc daca am mutat elasticul de pe mana aferenta lui tzitzi .. .. poate trebuie sa iau lecitina, dar mi-e teama c-o sa uit s-o iau si p-aia ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

ellenutsa e un exercitiu grozav de motricitate! continua cu el, ai sa vezi cerezultate grozave da! mai dar ce mare e eva! ptiu pe ea!

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

LauraD TinnaS,Miki-Baby,Carmen va multumesc frumos pentru gandurile bune, noi o tot tinem intr-o stare subfebrila de temperatura 37 cu 8, mai scade un pic din cand in cand, si doctora a venit si a zis ca e posibil sa fi luat de la noi ca am fost raciti cobza, dar cum la noi e pe trecute, e posibil sa nu se inrautateasca la el.Doamne ajuta!E un pic rosu in gat, tuseste rar si inghite mucisori, dar suntem ok in mare si luam panadol.Nu iesim din casa pana nu scade febra.
Ginette am admirat-o si eu pe vedeta de pe coperta si i-am vazut garderoba frumoasa!
Danonik si Eliza, drum bun spre Romania!
Am fugit ca-i marait.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

ema, asteptam vesti d ela tine. aici 37.8 nu e considerata stare febrila. daca nu e frig de sa crape pietrele la voi, puteti ieshi linistiti la plimbare. o sa-i faca bine putin aer curat. mai ales ca e maraici.panadolul e bun. o sa-l si linisteasca. pusici dodolotsului mornait:)

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miri si tata ii zicea mamei ca n-are ce face asta mica cu mingea .. eh .. s-a inselat .. si sa stii ca-i place la nebunie sa ne jucam cu mingea, ce-o roteste in maini, nu-mi vine a crede ...

si cred ca bitzi pare mare .. are abia 7150 g si vreo 67 cm ..

am vazut pozutele cu ocnasu .. doamnecat de expresiv e sacha .. si comentariile de nota 10!!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

am pus aici FILMULET CU EVA SI MINGIUTA

din pacate e cam pixelat dar se intelege ce face fata cu mingea acolo ..

sa vedeti ce zuza sunt .. mereu uitam din ce san i-am dat sa pape (bitzi papa o masa dintr-un san) .. si mi-am pus un elastec de bani pe mana ca sa-mi amintesc de unde trebuie sa-i dau .. DAR .. acum incerc sa-mi amintesc daca am mutat elasticul de pe mana aferenta lui tzitzi .. .. poate trebuie sa iau lecitina, dar mi-e teama c-o sa uit s-o iau si p-aia ..

Vaaaai ce scumpa este! Si e buna ideea mamei tale, cred ca o s-o imprumut :-) Si cum incerca Bitzi sa pape mingiuta!!! Draga de ea, ma bucur ca ai scapat de maraiala! Cine ar fi crezut ca problemutele de kk erau cauza? Eu una nu mi-as fi inchipuit!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

quote:
Originally posted by Shose

Mi'a venit azi raspunsul de la Cord Blood Center cu prelevarea de celule.
Celulele pot fi folosite pt un receptor de max 44 kg. Am ramas cam surprinsa, credeam ca le poate folosi toata viatza.
Ce parere avetzi?
Cele care au facut prelevare, pt ce receptor ati primit? Mai mare de 44kg sau tot cam pe aici???

Eu am primit raspuns pt 54.6kg dar scrie pe buletinul de analize undeva mai jos ca s-au descoperit metode de crestere a nr de celule.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

hopa si eu!!

LA MULTI ANI Mitsu-bishu!!! sa fii tanara ca acum mereu, sa ai grija sa te maturizezi fara sa imbatranesti, multa bafta si un bbC si mai tarziu C care sa-ti bucure viata!!

multumim frumos de urari, am ajuns la 1/3 dintr-un an!! eu cred ca iara sar peste ziua lui Serban, tati e tot cu griji multe, nu s-a lamurit deloc situatia cu serviciul, unii cu interese fac plangere si se mai trezesc vreo mana de oportunisti colegi de-ai lui sa infiga mai bine cutitul... ma rog, daca cineva isi aduce aminte, il serbam. daca nu, las sa treaca. oricum era doar de bucuria noastra, iar eu ma bucur de el in fiecare zi, fie ziua lui sau nu.
Dar cu placere spun oricand LMA pentru clopotelul mai mare cu o luna (BIBI) si mai mic cu o luna (SARA)

acuma raspunsuri, ce imi mai amintesc:

Gratiela, lui ingineru' ii apareau mereu la inceput infectii la colturile unghiilor, de-aia il lasam cu ele mari, mai bine zgariat pe fata decat cu infectiile alea. acuma vad ca l-au lasat, da' nici nu ii tai unghille surt-scurt, adica ii las colturil iesite un pic la degetele cu probleme. cel mai bine pui compresa cu rivanol, preferabil tinut la frigider. eu mai dau cu eozina, da' la noi in tara nu se gaseste in farmacii (daca ai vazut in unele poze ca Serban avea unghiutele roz ).
mi-au placut rau de tot pozele de la botez, un frumoooos!!

mai demult intreba cineva despre de cate ori sa dam sab simplex pe zi. eu am dat si inca dau la fiecare masa, o mai sar acuma pe cea de noapte. nu de alta, da' ma mai pune pacatul de mananc mazare si de-astea, si sa te tii!!

miri, felicitari pentru viitoarea masina, si eu vroiam matiz, mi-am intrebat barbatu' daca ma ajuta cu bani sa-mi iau una, si el a cumparat Forester!! acuma mi-a trecut de matiz, mi-as dori pentru mine un Ford Fusion. seamana cu un suv intrat la apa Probabil ca daca nu ramaneam gravida imi luam unul, aveam vorbele facute.

LalaD, ai doi flacai de toate mandria!!

Alina (kalos) mortal rade cea mica! eu primesc reactii din astea doar cand ii scot/pun body pe cap! nici nu mai pun din-alea cu capse in parti, ne place taare mult sa ne jucam asa.

Gatta, daca mai primesti laude, mi-a placut mult de tot botezul Sarei, cred ca asa mi-as fi dorit si eu pentru Serban.

Tin sa ma inscriu in clubul celor nemultumite de botez, la noi au fost 7 copii la biserica si a plouat, nu ma dau in vant dupa slujba, iar despre masa de dupa si acum ma apuca deprimarea cand ma gandesc. ata ete!! jur ca azi pun si eu poze!!

am vazut pe un site aici: http://www.cosmeticsdatabase.com/browse.php?category=babyshampoo&&showmore=products&start=50 , a dat cineva un link d epe care ma plecat, ca Mustela de care folosim e chiar mai nociv decat Johnson's, care stim toate ca e cam hulit. ce sa mai facem fetelor, traim intr-o lume contaminata rau!! sa incerc Nivea sau tot galbenusul de ou, ca in primele zile, e mai bine??

Ginette, buburuza vedeta e mortala! ii fac si eu lui serban, dar inca n-am gasit exact unde pe site. cand o fi mare ii arat si ii scot ochii, ca am dat bani grei pe PR-ul lui.

LauraD, si noi suntem cheliuta rau, da' mai nou cheliuta cu par un pic mai brunet! la botez s-a facut ca da cu foarfeca prin par, asa, de ochii lumii. de unde nu e...
a propos de statul in fundulet, eu pe-al meu nu il mai pot tine aplecat/ culcat! se ridica singur, isi pune barbia in piept si a tasnit. si asta de vreo cateva saptamani. acuma are ambitia sa stea in picioare, da' cu asta sa-si puna pofta'n cui.

ema, la 37,8 nu e febra, e doar incalzit. nu te ingrijora, daca vrea plimbare, afara cu voi!!

cu cremele sunt paralela, imi luasem unele anticelulitice anul trecut, am aflat ca sunt gravida, asa ca ma mai asteapta.

inca o treaba: copilu' meu doarme mai bine in zilele cand beau pepsi (adica eu beau ziua si el doarme mai bine noaptea). am facut experiment, daca bau pepsi ma trezeste in zori de zi, altfel ii vine de mancare si pe la 2 noaptea. l-oi fi facut dependent? adica eu beau un pahar, max 0.5 l pe zi (mult, stiu, nu dati in mine!!)

cam atat acum, daca n-am raspuns cuiva, sa mai intrebe

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Ema imi pare tare rau ca nu ii scade febra lu bb, dar subscriu si eu la ce ti-au zis fetele 37.8 nu e stare febrila , sper sa ii mai scada si maine sa ne vedem in parc.

cum creste
Poze David
Poze Botez
Carmen mami de David Alexandru (11.01.2008)

Mergi la inceput