Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Am intrat un pic, inainte de baie;

Ellenuta , multumesc de laude; Eva e fenomenala ce poate sa faca cu mingea; o dulceata de fata!

Monica(doc), este site-ul revistei "baby" - 'baby on line' parca.

Miri, jos palaria pt poze si mai ales pentru comentarii.

Stie cineva ceva de Angi? dar de NataliaS? Ce-o fi facut la control cu litlle Fanny?

Gata, s-a sunat!

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Roli25, da , il alaptez exculiv , da am zis ca sa ii dau asa intre mese un picut de mar asa ca "desert".O sa mai incerc o data cu suc doar si daca tot nu vrea nu-l fortez.

Miri ce bine am ras de Sacha ocnasu.Iar comentariile

Ellenutza foarte mult imi place mingea Evei.Si cum se joaca cu ea.Sa stii ca si eu o sa ii iau o mingiuta la razvi.
Apropo de mancat dintr-un san, tu il mulgi pe celalalt sau il lasi pt masa urmatoare.Vad ca si razvi cam de 2 zile mananca doar un san ca si asa e prea "gras" si are impresia ca isi poate permite sa manance numai din unul.
Emma sper sa ii treaca repede lui Milan fara probleme.Un pup mare din parte mea.

Docdecap eu nu-l dau pe Razvan cu nici un fel de crema sau ulei si ii merge foarte bine, adica nu are nici o problema pe piele.Il dadeam cand era mai mic, dar apoi am renuntat ca am zis ca nu are el nevoie de cremuiri ca si asa contin tot felu de magarii si e mai sanatos fara.

Cat despre cremele pt noi, eu ma dau cu crema de corp, dar evit sanii.Nu cred sa aiba vreun efect negativ.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ramona nu mulg celalalt san. il las ptr masa urmatoare. ea oricum papaa doua ore ziua.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

ramona, nici eu nu-l dau cu creme, pe site-ul ala e despre gel de dus si sampon Mustela, si la alea ma refeream.

asa, pe corp, il dau doar cu ulei Nivea, masaj la talpite, ii place tare mult, smekeru' sta si rade...

ginette, am gasit, numai ca trebuia sa-mi fac cont sa am acces. acuma imi cer sa pun si poze, si m-am lenevit. tati ii face baie si in curand trebuie sa prestez imbracat, bibilit etc.

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Ramona, da-i cu LINGURITA nu cu biberonul!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Miri,
de cand ai pus link cu sacha la ocna il am mereu deschis si mai dau watch again. Si tocmai i-am vazut pe acoliti!!!!!! Ce tare! Azi sunteti inspirati si in toane fbune!!! Bruno ce invarte????

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Laura, mie dr mi-a zis ca dupa 5 luni e ok oricind diversificarea (si stefan e pe lapte praf). ea zice ca e ok sa mai asteptam un picutz. Noi probabil vom incepe cu mar, pt ca si asa avem probleme cu kk si nu vreau sa inchid de tot "robinetul" cu morcov. 3-4 zile acelasi aliment, apoi urmatorul, apoi combinatie...samd

jucariile de plus eu le-am bagat la masina cind le-am cumparat. am avut noroc si nu s-au stricat.

mie mi-a zis dr, acum la control, ca dupa 4 luni, daca copilul e dezvoltat bine si "se cere" ridicat, poti sa-l pui putin in fund...citeva minute, in mai multe reprize, in fiecare zi.

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Ginette e foarte frumoasa Adela buburuza
Gatta am admirat si eu mult laudatele pozici si merita fiecare lauda primita si chiar mai multe! Foarte frumoasa ai fost in costum popular si printesa la fel! Sa va traiasca
Multumesc pt raspunsuri, fetelor.
Shose lotiune din aia vreau si eu, dar nush daca-I sigura pt bebe. Diversificarea (adica suculetele) cred ca de la 5 luni incep. O fi bine? Dr fetei mi-a spus sa-i dau de pe acum suc de morcov si apoi de mar, mi-a si explicat ce si cum, dar eram prea infierbantata si transpirata dupa vaccinul Theei, asa ca nu am retinut mare lucru
LauraD cred ca cel mai bine o intreb pe dr fetei. Mi-e asa o frica de momentul dintilor! Stiu ca e mare bucurie la fiecare nou dintisor, dar febra si durerea prin care trec mititeii…
LalaD stiu ca mi-a spus dr ca mcar 7 zile sa-I dau un singur suc (cica in carti zice de 10 zile), apoi urmatorul, darn u retinusem daca fac pauza intre ele. Multumesc, m-ai mai lamurit. Ptiu nu fie de deochi cat par are frumuselul de Andrei. Si ce simpatic e asa motzat
Fetelor voi cum curatati jucarelele din plus? Pe majoritatea vad ca scrie sa se curete doar cu o carpa umeda, dar eu le-as baga la masina.
Gratiela mie mi-a spus dr sa nu o pun hopa intre perne decat de la 5 luni. Acu’ nush ce sa zic... Oooo, ce fata mare ai! Sa-ti traiasca! Cum a fost cand i-ai explicat despre CM? Despre sex i-ai spus vreodata? Ma apuca emotiile de pe acum cand ma gandesc (si cand ma gandesc si la perioada in care devin rebeli)
Cesca poate, poate? Zic si eu
Miri cat e de simpatic puscariasul! Iti vine sa-l papi

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

fetelor, si LalaD - caci tie iti spuneam mai devreme, iata-l pe pushcariashu de la ocna, numitul sacha:))

http://community.webshots.com/album/563425764nKxOVz

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

E cel mai dulce puscarias pe care l-am vazut! :)))

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Gatta, am uitat sa-ti spun in parc ca v-am vazut pozele aseara si mi-au placut tare mult. ti-a venit ca turnat portul popular iar Sara este o frumosa rasfatata.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta
si mi-am pus un elastec de bani pe mana ca sa-mi amintesc de unde trebuie sa-i dau .. DAR .. acum incerc sa-mi amintesc daca am mutat elasticul de pe mana aferenta lui tzitzi .. .. poate trebuie sa iau lecitina, dar mi-e teama c-o sa uit s-o iau si p-aia ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

eu patesc asa cu vigantolul. uit cu zilele sa i-l dau. sau nu mai sunt sigura daca i l-am dat sau nu...

bitzi este haiosica foc in filmulet!!!
M-a facut sa rad la fel de tare ca si clipul pus de miki cu baietelul acela adorabil care doarme in fundulet.

grija mare cu caciulitele, palariutele ce se leaga sub barbie....

multi!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput