Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 21
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Conrad, Andrei Carla Sa cresti mari, clopotei nazdravani
Micsunea Sa traiesti o mie de ani!
LauraD pai carutul sport nu se lasa pe spate? Eu asa am, nu se lasa la 180 grade, doar 175 dar asa o scot la plimbare si doarme de numa. Se strange tot tip umbrela.
Dana multi pupici Vanessei si lui Albert Bine ca a scapat macar Albert de raceala.
Fetelor, am o maaaare rugaminte! Cine poate sa faca poze cu felul in care a fixat cu centura scoica in masina, ca au nu ma descurc deloc! Cred ca-s batuta-n cap. Daca puteti sa pozti exact pe unde si cum ati pus pozele, v-as fi vesnic recunoscatoare
Gatta de ce nu iei un port bebe sa merg la cumparaturi? Noi luam carutul dupa noi cand mergem pe undeva si asa ne descurcam. Dar daca-s singurica si nu am loc in magazine cu carutul iau port bebe-ul. Scoica am prins-o noi cumva, am fixat-o si cu spatarul scaunului din fatza, asa ca nu o dam jos. Daca voi intelege mecanismul de prindere cum trebuie, poate o voi lua cu scoica.
Elenuta cine stie ce viseaza astia mici! Si Thea se mai trezeste intr-un urlet sin u tace cu nimic! O tzin strans, strans in brate si se linisteste in final!
Ramona ce ma bucur ca a scapat Razvanelu’ de pioceanic! Felicitari si asa sa ramana sanatos mereu! Il scoti afara fara caciulita? Asa o sa fac si eu de acum, ca si asa I se tragea in toate partile si era cu urechile goale. Suzeta nu accepta, dar nu are nimic daca sta cu gura deschisa afara. Oare si cand o duc in port bebe o pot lasa fara caciulita, ca e cu urechile cam la “vederea vantului”. Mie dr mi-a spus sa ii pun caciula mai subtire, dar sa nu o scot fara…si-i asa de cald!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
Laurici, caruciorul meu se lasa pe spate de ajunge la orizontal, paralel cu drumul. Eu il numesc sport pentru ca nu este cu landou cum este cel pe care l-am lasat la mama. Si se strange ca o valijoara.
Si eu sunt tuta rau si habar n-am cum sa prind scoica de centura de siguranta.... eu am intepenit-o intre bancheta din spate si scaunul din dreapta fata pe care l-am dat in spate la maximum, taman bine cat sa "stranga" scoica bine.
Eu nu ii pun caciulita lui eleni decat daca este frig rau. Acum am trecut la palariute dar le pun de soare ca urechile nu-i sunt acoperite....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ginnette spune:
Vali(honey) o drept multumire pt aprecieri.
Ereena, ce faci? esti ok, da?!
Iar intreb (am si eu o fixatie):
NataliaS, cum a fost la control?
si
Angi, cand apari "in eter"?
si
Irinouka, nu mai dai niciun semn?!
Cred ca mai sunt fete, dar pe ele le stiu active.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
roli25 spune:
Poze la 4 luni: http://www.flickr.com/photos/14037522@N04/2496397279/in/set-72157603790736786/
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4
Ellenuta spune:
hello zuzici
acum 15 minute am intrat in casa. am fost in parc la moghioros unde ne-am intalnit 4 zuze si 4 clopotei plus dimitri. au venit mitsu, anandrei si laurici d. ce frumos a fost. clopoteii nu au excelat cu cumintenia dar ne-am descurcat.
bebe C este un dulce si maraie asa frumos. david pufosu este un grasunel si eleni o mica printesa. iar dimitri e un copil tare dulce si ascultator .. si vorbeste asa frumos!!
am stat la masa, am papat, clopoteii au facut nani, au mai marait, i-am mai plimbat in brate .. uite asa. nici nu stiu cand a trecut timpul. din pacate am uitat aparatul foto acasa dar a facut laurici d ceva pozute.
va pupik
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
ginnette spune:
Roli, astept sa ajung acasa sa vad pozele - aici, la munca e banat site-ul
fetelor, stiti de unde pot cumpara jucarii TINY LOVE ? in afara de ste-ul bebelusul si buburuza (si de magazinul vip bebe)
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
honey79 spune:
Miri... furtuna ne-a lovit si miercuri noapte. Cu fulgere ca la pomul de Craciun. Cat despre despagubiri... .Va trebui sa bagam mana in buzunar si sa reparam noi.Are activitate sotul, weekendul acesta.
Si..felicitari pentru Matizul cel albastru. La cat mai multe drumuri fara evenimente neplacute.
Mary am sunat pe mama abia azi-dimineata la mine ..deci cam 4pm in Romania...caci n-am mai avut putere sa stau azi-noapte treaza ca sa sun. Iti multumesc din suflet pentru oferta. Se pare insa ca nu ar mai fi nevoie, caci li s-ar da "bon de poarta" si se duce cate-o femeie din salon si cumpara pentru toate.
In rest, tocmai ce-mi spunea ca e frig de mori, ca nu au apa calda tot timpul,ca nici apa la chiuveta din saoln nu aveau sa se spele pe fata si pe dinti dimineata.
Sper sa ii dea drumul curand,acasa.
Inca o data, multumesc din suflet.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by emabucuresti
LauraIoana, asa-i, doar alaltaieri seara a avut 38 cu 3 si atunci i -am dat panadol.In rest pana azi noapte a fost subfebril, de azi are doar 37.Mai mult ca sigur iesim afara.Nu stiu daca la supermarket ar fi bine sa merg cu el, ca acolo e aer conditionat si i-e sa nu-l intoarca.Daca iesim cu masina fac poze sa vezi cum avem noi scaunul fixat.
CarmenE merci frumos pentru mesaj, cred ca ajungem in Herastrau azi si ne vedem!Ne e dor de David cel frumusel si cumintel!
LauraDimitris merci inca o data pentru compasiunea aratata, se vede ca esti o mamica foarte sufletista si norocoasa, am revazut in slideshow ieri poze cu copii tai reusiti!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
si pe mami si pe bebe milan cel frumos!!!!
ma bucur mult ca este bine!
daca poti, te rog si eu sa pui o fotografie cum scoica ta in masina...
am vazut in fotografiile tale scoica pe care o are miulan si la fel am si eu....
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by ginnette
Ciao fetelor,
Deci:
LA MULTI ANI PENTRU CLOPOTZEII: CONRAD, ANDREI SI CARLA SI MAMICII MICSUNEA!
Apoi:
Anca.b, si eu ii dadeam Bonissan pentru reglarea tranzitului, dar vad ca acum face kk in fiecare zi;
Ema, ce bine ca lui bb Milan i-a scazut febra.
Ramona, stiam eu ca Razvan n-are niciun balaur!
Laura_D, eu i-as spune prietenei ca face o greseala cu alimentatia haotica. Cu toate riscurile (sa ma balacareasca sau sa nu mai vorbeasca cu mine), dar nu rezist sa chinuie un copil.
Cat priveste diversificare printzesei Eleni, subscriu la ce-a spus Miri: de ce s-o "strici" in mod constient?!
Fetele amatoare de Moghioros, cat va invidiez (la modul frumos) ca mergeti in parc - poate m-alatur si eu, in vre-un week-end; Eu stau in Prelungirea Ghencea, dar vin pana in Moghioros.
Nu mai stiu cine a zis ca bb a inceput sa tipe in somn (mii de scuze c-am uitat numele); vreau sa spun ca si buburuza mea mi-a facut-o aseara (si miercuri seara)- cand a tras un racnet, am crezut ca se sparge geamul! Nu mai nimeream sa ne ducem la ea.
Si, sa ma laud si eu: azi mi-am sustinut lucrarea de dizertatie!
Sunt tare fereicita c-am facut-o si pe-asta.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
Pai tocmai d'asta ma framant si eu... ca-mi pasa de copilul acela...
prelungirea ghencea este destul de aproape de moghioros. eu merg in moghioros de aici, din militari.
FELICITARI pentru lucrarea sustinuta!!!
Cat va admir pe cele care inca mai puteti invata desi aveti copii mici...
Eu am iar o "pauza" de gandire... Nu sunt in stare sa citesc nimic mai greu decat revistele ciao si star...
si Eleni - 05.02.2008
ceska777 spune:
Roli,
ti-am admirat flacaii! Seamana asa de bine, sunt frati-frati! Iar Marc a crescut asa mult in cele 4 luni: am vazut pozele de la inceput cand a venit probabil Andrei acasa, Marc la tati in brate il admira. Atunci mai avea fatuca de bebelus acum pare mult mai mare. Il mai tradeaza doar pampersi!
LauraD,
puneti poze din parc, de azi?????
Pe langa noi a trecut o mamica cu un carucior azi dim dar nu au vrut sa intre in vb!!! :-(
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Bunaaaa!
Sunt foarte fericita. Ieri am implinit 12 ani de cand sunt cu Dani si ne-am sarbatorit. Am fost la teatru, o piesa cu Marcel Iures, in regia lui Alexandru Dabija, "Capra sau cine e Sylvia?" si apoi la Jaristea sa mancam. Acum sunt pe terasa, tocmai am primit cadoul lui Dani, Mariuca doarme si eu citesc ce ati scris ieri.
Stancuta, pretty please, vreau amanunte despre acea cresa. Daca este si cresa, ma foarte intereseaza. Te rog, ori aici, ori pe privat... oriunde. Ca am inceput o mica cautare de bone... si nexam. Iar fosta mea colega de liceu deja e disperata. Si cauta doar de 2 saptamani.
Mai citesc si mai raspund.
Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
LA MULTI MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!!!! SUNTETI O FAMILIE SUPER SI SE VEDE DE LA O POSTA CAT DE MULT VA IUBITI!!!
Pe mine tocami ce m-a sunat o prietena sa-mi spuna ca mi-a gasit o bona pentru eleni. dar eu nu am nevoie deocamdata pentru ca va veni mama la mine.
Daca vrei iti dau diseara nr. ei de telefon sa o suni sa vezi ce vrea si cat...
si Eleni - 05.02.2008