Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 22
honey79 spune:
Grati...wow... deja discutii despre CM? Doamne,... ce trece timpul.Cresc puii nostri atat de repede.Cat despre pedeapsa..he he... ti-a dat replica.Ufff... mi-e greu sa ma gandesc ce si cum va fi cand AJ va fi mare.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
honey79 spune:
Doamne, Miri...am ras cu asa o pofta..la pozicile "pushcariashului".Dar mai ales la comentariile puse de mamica ghidusha.Nu mai zic cat e de scump si de dodolotz si cum l-as lua de falcute toata ziua si l-as smotoci.
Laura Ioana... si pe mine ma intereseaza curatarea jucariilor de plush (eu am si foarte multe, ca-s silly si mi-am tot luat sau am primit <pana m-am casatorit, dormeam cu Pooh>).Dar nu cred ca e bine sa le bagam in mashina. Cred ca le pun intr-un sac si le duc la vreo curatatorie.
Wow, Ellenuta... acum am citit patania cu bonetica si soacra. Mai...eu zic sa ai o discutie mai serioasa cu socrela ta si sa-i spui frate sa fie mai atenta cand e vorba de copil.
Edit: vazut filmuletul cu mica fotbalista,Eva. Cat de dulce este,sportiva lui mama. Mi-ai facut pofta si cred ca azi ii iau si eu lui AJ o minge ,sa vad el ce poa' sa faca. :D
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
laura_dimitris spune:
Fetelor, astazi a fost o zi su-per-ba !!!!
Si la propriu si la figurat !!!!
Intalinirea mi-a mers la suflet.
M-am simtit asa de bine ca habar n-am cand au trecut 3 ore si as mai fi stat daca nu trebuia sa mearga dimitris la gradinita....
Clopoteii bitzi, david si conrad sunt minunati.
Eva era cum o stiam o printesa cu o piele fina-fina si luminoasa, cu o gurita rotunda si niste ochisori minunati, albastru-verzi.
David - astazi l-am vazut mai bine si am "pus mana pe el" in sensul ca - este oficial - iubitul lui eleni a mea!!! Este asa de dulce cum rade in hohote.... Si-mi place la nebunie ca are pielea maslinie cum mi-as fi dorit eu sa fie copii mei daca ar fi semanat cu tati lor... M-am jucat cu el si-mi venea sa-l mananc de pufosel ce era!!! Din pacte nu am apucat sa-i fac decat o poza ca a dormit dragul de el!!!
Conrad - frumos si serios cu niste ochi de un albastru adanc. Acum, eu il ochisem si pe conrad pentru eleni a mea de mai mult timp.... sa aleaga ea cand s-o face mai mare! deocamdata, nu a vrut sa se uite nici la david nici la conrad. Ca o fata cuminte la prima intalnire.... A privit-o foarte interesata pe bitzi!
Uitati aici niste fotografii:
http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/2496469915/in/photostream/
din pacate nu sunt multe si nici nu am surprins cat de bine ne-am simtit in realitate. Cred ca nu prea ma pricep la fotografiat....
edit: pe eleni si dimitris, bineinteles ca nu mi i-am pozat... v-am dat o fotografie de acum doua saptamani de a lui eleni...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
honey79 spune:
Stancutza .
Eu am mai zis acum ceva timp...ca Gina e ok. Doar ca e foarte ocupata:cu 3 copii, casa, munca....
N-am mai vorbit cu ea de vreo 2-3 saptamani....dar erau bine.
Sper si eu ca e doar ocupata si nimic altceva.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
honey79 spune:
Danonique zbor placut si fara problemute. Eu va astept inapoi...ca sa imi povestiti exact ce si cum a fost zborul,cum v-ati descurcat cu caruciorul, unde si cum sta copilul in avion... va sta in scoica/scaun de masina sau...?
De-astea.
Eliza cred ca e deja in avion in drum spre Romania. Sper sa aveti si voi un zbor placut si nu foarte obositor.
Gatta... si eu mai pun scoica (scaunul de masina) direct pe carutul de cumparaturi. Se pune in partea de sus cea mai apropiata de tine si de manere.Ar trebui ca scoica sa se potriveasca la fix pe carut.Bebe e cu fata la tine si atfel vezi tot ce se intampla cu el si-ti poti face si cumparaturile in voie.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
honey79 spune:
Laura Dimitris... permisul temporar de fapt se cheama :Instruction Permit.
Aici, daca demonstrezi ca (,) cunosti regulile de circulatie - adica treci examenul scris - ti se da acest permis. Care e valabil pana la urmatoarea ta zi de nastere. In cazul meu, anul viitor in iunie.
Anyway.... in tot acest timp, ti se permite sa conduci peste tot: highway, in orase, pe ulite... Astfel capeti experienta in ale condusului.
Cand te simti pregatit... poate fi mai devreme de data expirarii Instruction Permit-ului.... (eu as vrea ca pe luna viitoare sa ma "simt" pregatita).... mergi si dai "orasul".O persoana de la Sectia de Permise se urca cu tine in masina si te baga putin prin oras, sa vada ce si cum.
Si...am platit doar 5 $. Mai dau 15 $ cand voi merge sa dau proba practica-orasul si cu asta basta.
Aici , condusul se invata din liceu. La 15 ani, copiii pot lua clasa de condus in liceu, iar la 16 ani sa aiba deja permis de conducere.
Sper ca m-am facut cat de cat inteleasa....
M-a palit un somn.... cred ca ma duc sa ma trantesc in pat, cat m-o lasa AJ, care doarme deja de-o ora.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
honey79 spune:
Ceska, sa imi zici si mie, te rog, daca gasiti razatoare de sticla/plastic si unde anume. Sa-mi pun si eu cunostintele in miscare sa ne ia si noua si sa ne trimita. Aici nu am vazut.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
creata2008 spune:
Laurici, saru' mana mult de urari!! Adevarul este ca nu am senzatia ca au trecut doar (!!) 12 ani. Parca ieri ne-am cunoscut. Si chiar i-am spus ieri ca inca am fluturi in stomac cand stiu ca trebuie sa vina acasa sau cand trebuie sa ne intalnim. Mi-a spus ca este cel mai minunat lucru pe care i l-am spus anul asta. Gata, mi-am facut planul, de-acum la anu' urmatorul lucru frumos!!
Acum il astept cu cadoul in fata casei, "frumos" impachetat cu cata hartie de cadou mai aveam. O sa va pun o poza, sa radeti si voi! M-a intrebat ce i-am cumparat, i-am facut o poza si i-am trimis-o pe mess. Surpriza, era o cutie de carton mare. Gataaaa, a venit, fug si eu!
Pup fetele si clopoteii!
Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
grati.ela spune:
Cretzule, multa fericire, sanatate si mult noroc iti doresc din suflet! Sa aveti fluturashi la stomac si la 100 de ani cand vine de la pozat stranepoti!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
creata2008 spune:
Teapa, mi s-a parut, nu era Dani. Asa ca am apucat sa vad pozele de azi, din parc. Frumoase fetele, frumosi baieteii si superba Eleni in rochita aia rosie!!!!
Roli, i-am vazut si pe flacaii tai!! Haiosi rau! Ce-mi plac pozele astea cu fratii... Sunt extraordinare. Iar cei mari descopera odata cu cei mici diverse lucruri. Sunt asa de frumosi impreuna. Asta e super!!!! http://www.flickr.com/photos/14037522@N04/2497224124/in/set-72157603790736786/
Stancuta, thanks de link. Luni ma interesez la ei.
Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona