Alea Steluta Pampers pentru moderatori

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

Marius, dar nu pot fi atentionati cei care pun reclamele, cei de la pampers de exemplu??
Nu mai suport nici eu reclama asta!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

exact!..nu zice nimeni sa nu-si faca reclama sau sa nu le luati banii, dar cei de la pampers ar putea sa o schimbe sau sa o modifice pt ca pe site-ul asta si-au facut mai mult rau decat bine..eu nu o sa cumpar never ever!! chiar nu observa nimeni cat de proasta e modalitatea asta de reclama?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Oare cata lume trebuie sa mai umple paginile acestui topic ca sa se sesizeze cine ar trebui si sa scoata reclama?
Pe bune, fara sa ma vorbesc cu Ariel_7000, ieri am facut acelasi lucru: desi pana acum foloseam pampers, care erau pe sfarsite, DE-A NAIBII am cumparat un bax de Huggies...si daca voi fi multumita la ei raman. Uite, asta inseamna reclama prost inspirata si agresiva.
Si da, Marius, inteleg ca DC ia bani din aceste reclame si nu de la noi, membrii, totusi nu mi se pare un mod fair-play de a pune problema...pt ca, pe de alta parte, fara noi membrii, acest forum atat de puternic si vizitat nu ar exista!...Noi tinem vie ideea DC-ului. Asa incat la un moment dat ar trebui tinut cont si de noi. Chiar nu s-ar putea pune o reclama mai putin agresiva si enervanta???

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

cand deschideti fereastra sa postati mesaj si apare reclama peste: continuati sa scrieti ca se retrage...mi se intampla fix in acest moment, deci nu-s povesti...
sau

daca se deschide reclama in timp ce cititi un mesaj, mergeti cu cursorul in sus pana la 'X' inchideti reclama si continuati cu cititul, faceti 2-3 manevre din astea si nu mai apare.
sau

daca doriti sa postati si nu puteti muta 'mausul' in suprafata unde apare reclama, dati cu sageata spre dreapta si il puteti muta pana unde doriti voi.

cu putina imaginatie puteti jongla sa-i faceti fata, nu cred ca-i cazul de amenintari gen 'fara noi nu se poate' ca pana una alta mamicile nu se termina niciodata
ofuscarea forumistelor e frectie la picior de lemn pentru pampers, din moment ce au produs iritare si-au atins tinta cu reclama asta. voi nu ati auzit de reclama negativa? le-ati pomenit numele de zeci de ori mai des decat daca ar fi fost cumintei si disciplinati sa va asculte si sa puna reclama jos, in dreapta intr-un colt so, ati cazut in capcana
scuze moderatorilor ca m-am bagat, da nu ma rabdam

si ca sa facem putin haz de necaz...la mine azi e tot pe dreapta, la voi cum e azi?!?!

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Ok, daca asta s-a inteles, hai atunci in pur stil romanesc sa facem misto, sa facem haz de necaz ca doar..."se poate si asa". Si ok, hai sa ne batem joc de membrele forumului, ca daca se supara si pleaca oricum vin altele...
DA...un punct de vedere foarte "mioritic"...
Nici o problema, eu voi sta pe forum in continuare insa aici nu mai postez pentru ca nu scrisesem ca sa mi se raspunda sa dau click pe "X"-asta m-am prins si singura si o fac oricum, de zile bune, de m-am saturat. Nu asta era ideea!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gabitzam, genial sfatu cu flash ala.
L-am instalat si e totul perfect.
uraaaa!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mariaa nu trebuie sa fii Einstein ca sa reusesti sa scrii si sa muti cursorul, drept dovada cata lume scrie in continuare..
ideea era ca ar putea schimba reclama, iar faptul ca le este pomenit numele nu inseamna ca si-au atins scopul..scopul e atins cand le cresc vanzarile!
uite, zic de 1000 ori PEMPERS, dar nu voi cumpara vreodata, pt ca iubesc HAPPY!!!!!!!!!!!!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

La ce mai foloseste butonul de inchidere reclama daca tot revine indiferent de cate ori o inchid????

e imposibil sa citesti sau sa scrii ceva.
macar puneti-o cumva sa nu acopere scrisul de la topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Cred ca pe unii ii intereseaza mai mult banii,decat ca mebrii acestui forum sunt inervati de acesta reclama....

Si cred ca moderatorii se distreaza la culme,cand vad cat de enervate suntem...Eu as face ceva,domnilor si doamnelor moderatoare...chiar va face placere sa ne inervati???Noi nu avem voie sa postam situ-ri cu reclame,inteleg,inteleg ca si voi aveti tot dreptul sa faceti reclama la orice,dar nu sa hartuiasca pur si simplu membrii.

DA' stii cum fix la culme ne distram ca noua ne "pica" exact peste butoane:) In rest, daca reclama aduce un server nou sau o viteza mai buna o accept.
Si, personal, am probleme mult mai mari ca sa ma irite chiar asa o reclama. E mult prea neimportanta. Dar desigur asta e opinia mea.

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

btw mie-mi sta numa pe dreapta. ca frezura:-)

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Atunci poate chiar ar trebui incheiata aceasta discutie, fiindca protestul e complet inutil (ba probabil unele din noi mai suntem si injurate de moderatori-care in fond au si ei partea lor de dreptate...de vina de fapt e numai PROSTUL GUST al celor care au imaginat aceasta reclama!).

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput