Alea Steluta Pampers pentru moderatori

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Originally posted by corinadana

quote:
Originally posted by rhoneea

quote:
Originally posted by corinadana

Macar deschideti o pe dreapta frate! sa vada omul ce posteaza. Si i ca matreata tu o inchizi ea se deschide. De ce o mai fi butonul ala de inchis habar nu am!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Reclama nu se deschide pe dreapta?

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Nuuuuuuuuuu, pe stanga se deschide chestia aia cu copiii ce se zbenguie ca nici nu mai vezi ce postezi de ea!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Io spun totusi ca-i pe dreapta

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
Originally posted by papadie

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Cred ca pe unii ii intereseaza mai mult banii,decat ca mebrii acestui forum sunt inervati de acesta reclama....

Si cred ca moderatorii se distreaza la culme,cand vad cat de enervate suntem...Eu as face ceva,domnilor si doamnelor moderatoare...chiar va face placere sa ne inervati???Noi nu avem voie sa postam situ-ri cu reclame,inteleg,inteleg ca si voi aveti tot dreptul sa faceti reclama la orice,dar nu sa hartuiasca pur si simplu membrii.

DA' stii cum fix la culme ne distram ca noua ne "pica" exact peste butoane:) In rest, daca reclama aduce un server nou sau o viteza mai buna o accept.
Si, personal, am probleme mult mai mari ca sa ma irite chiar asa o reclama. E mult prea neimportanta. Dar desigur asta e opinia mea.

papadie, zen-sei

exact asta am vrut si eu sa scot in evidenta intr-un mod ironic nu unul mistocar...dar pentru ca sa intelegi asta nu e nevoie numai de spirit mioritic ci mai ales de un simt al umorului...
iar info cum sa scapati de reclama erau chiar pe bune, nu ironic. caci ma gandeam ca daca ati fi aplicat cele zise nu ati fi ajuns la asa un grad de iritare. si daca din remarca cu mamicile numai asta s-a inteles ca ar fi bataie de joc..nu mai am ce comenta...ideea era ca amenintarile de genul 'imi iau jucariile si plec' sunt oarecum puerile sau personal le vad cam ca si cum se dau copii de pamant cand vor ceva. dar din nou e punctul meu de vedere, doar.
insa in acelasi spirit mioritic vin si zic la final, relax, take it easy!
domnule papadie am rasuflat usurata cand am vazut speficicatia din final, despre frizura, era sa cad pe ganduri deja

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by natynic

Atunci poate chiar ar trebui incheiata aceasta discutie, fiindca protestul e complet inutil (ba probabil unele din noi mai suntem si injurate de moderatori-care in fond au si ei partea lor de dreptate...de vina de fapt e numai PROSTUL GUST al celor care au imaginat aceasta reclama!).

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Draga mea,
Suntem destul de maturi si destul de politicosi ca sa nu injuram pe forum sau in gand. Reclama nu are de-a face cu moderatorii. Opinia mea ca va irita prea tare astfel de lucruri mici a fost pur personala. Aici va faceti pur si simplu prea multe griji mari din pricina unui lucru mic.

Cele bune

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu tot o inchid de la "X", dar cand deschid alta pagina revine.
Stiti cum ii reclama asta? Ca si cum ai merge la un magazin si vanzatorul sa nu-ti dea voie sa te uiti la marfa care te intereseaza pe tine ci sa-ti bage-n ochi un anumit produs. Normal ca te enrvezi si nu mai vrei nimic.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Fetelor, stiti ce am reusit sa fac eu?!? Am dat "refresh" (reload) la pagina... Am reincarcat pagina si acum, imi apare numai si numai reclama cu "ChildLife * Essentials". Incercati si voi, poate va merge. Ce stiu eu?!? Bafta!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
Originally posted by elara

te simti mai bine acum?! daca da, ma bucur! multumesc de PM!

pana la un punct am ales alaturi de Lara sa detensionam subiectul si sa facem iaca...misto, poftim...de o situatie care era evident ca nu poate continua la nesfarsit si care era haioasa pana la un moment dat.
acum, evident ca fiecare alege in general daca vrea sa fie o persoana crispata sau una relaxata, egal ce probleme duce in spate...

so, raman la ironia, pardon parerea mea vis-a-vis de importanta vitala a acestei reclame si ma duc sa fac fata altor probleme cu adevarat vitale caci vad ca se exista lume care chiar se plictiseste...asa ca dati-i bice

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am mai spus si cu aceasta repetare inchid acest subiect. Spatiul alocat pentru reclame este pe bani. Din reclama se obtin banii care nu vi se cer voua(noua). Prin contract nu am dreptul sa spun, aceasta reclama nu-mi convine ca e amre ca e mica e colorata sau nu. Am obligatia sa aloc o suprafata, ei au obligatia sa furnizeze bannere pentru clientii lor, nu decidem absolut deloc ce reclama se furnizeaza la un moment dat poate sa fie la biscuti sau la papusi sau la pampers sau la orice dar TREBUIE alocat acel spatiu indiferent de banner. Pot sa renunt la contract dar daca se vine si se spune OK nu mai avem bannere dar trebuie achitata suma X lunara pentru a tine acest site/forum/server in conditii bune de exploatare nu cred ca ii va surade cuiva. Ok? Deci mentinem totul gratuit pentru orice utilizator, dar ne scoatem cheltuielile vanzand spatiu publicitar catre cei care vor sa-si faca reclama. Ca au reclama buna sau nu, ca vor avea vanzari mai bune su nu, este altceva. E treaba lor. Ok?
Am fost destul de clar in explicatii, destul de coerent iar daca vin utilizatori care denigreaza activitatea administrativa, bunul mers sau atmosfera de pe forum Ok ne luam la revedere, nu sunt obligati sa suporte ceea ce nu le convine, Ok? Nici eu daca nu-mi place ceva suficient de mult incat sa ma determine sa renunt pur si simplu renunt. Fara talk show, fara lamentari. Inchid intorc spatele si plec. Nu inainte de a spune multumesc pentru colaborare. Ok?
Atrag atentie celor care incalca in mod flagrant prevederile Regulamentului de utilizare a acestui forum si care ma(ne) determina sa luam masuri administrative tot conform Regulamentului la care au(am) subscris integral la inregistarea ca si utlizatori.
Nu uitati:
Aceasta sectiune este dedicata EXCLUSIV problemelor de utilizare, vizualizare, exploatare a acestui site(forum) ce au fost constatate pentru a fi identificate si remediate in masura posibilitatilor, precum si pentru sugestii care pot sa duca la cresterea calitatii acestui spatiu. NU este o sectiune pentru lamentari personale sau de grup, iar pentru jigniri si persiflari in nici un caz, nicaieri.
Subiect inchis.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput