Alea Steluta Pampers pentru moderatori
Mai oameni buni inteleg sa se faca reclama pe acest site insa trebuie sa inchid mereu chestia asta cu posteaza filumletul tau de 100 de ori pana citesc ceva si postez ceva. Este chiar enervant sa iti apara tot timpul in fata reclama asta. Sunt dragute toate reclamele si binevenite atata timp cat nu sunt agresive.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
Raspunsuri
c.myry spune:
De fiecare data cand doresc sa postez un mesaj aceasta reclama la Pampers ma blocheaza de fiecare data. Chiar e enervant sa o inchizi de fiecare data, la fiecare cuvant sau sa resetezi pt a posta ceva. Mi se pare abuziva !!!!
Nu inteleg de ce nu se face nimic in privinta ei, mai ales ca multi utilizatori se plang. Si apoi la unele subiecte chiar e dureros sa vezi ca se face reclama la pampersi !!!!
VA ROG FACETI CEVA !!!!!
myry 38+ Sara Denisa A mai ramas putin: DPN 25.05.2008
Pozele mele
Mami si tati te asteapta
Mai e putin
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
ramyteo spune:
Sincer e chiar draguta dar.....zau ca deja devine foarte inervanta sa iti apara in continuu , de ex acum imcerc sa scriu si nici nu pot de reclama. HAideti faceti ceva , incadrato in laterala cumva nu chiar aici unde scriem
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Mariaa spune:
pai...tocma' asta e scopul, asa e conceputa sa fie enervanta=remarcata
sper ca nu traiti cu iluzia ca numai pe pagina membrilor obisnuiti se vede si pe cea a moderatorilor/adminilor, nu
daca era frumusica intr-un colt, in lung sau lat, n-o vedeam nici cucu mai vorbea acuma tot forumul de ce enervanta e reclama aia de la pampers ?! nope
so, rabdare si calm si sa speram sa nu mai aiba mult timp de expunere
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
GeorgetaR spune:
quote:
Originally posted by Mariaa
pai...tocma' asta e scopul, asa e conceputa sa fie enervanta=remarcata
sper ca nu traiti cu iluzia ca numai pe pagina membrilor obisnuiti se vede si pe cea a moderatorilor/adminilor, nu
daca era frumusica intr-un colt, in lung sau lat, n-o vedeam nici cucu mai vorbea acuma tot forumul de ce enervanta e reclama aia de la pampers ?! nope
so, rabdare si calm si sa speram sa nu mai aiba mult timp de expunere
pentru Emma
Si totusi stii care-i culmea? E atat de enervanta incat, preocupata tot timpul sa scap de ea, nici macar nu am remarcat la ce e.Daca nu spuneati voi de Pampers habar n-aveam ce ma enerveaza!
Si eu sunt de acord ca e invaziva.Putea sa se deruleze filmuletul pe margine ca-l vedeam oricum cu coada ochiului. Asa, daca mai apare mult s-ar putea sa schimb marca de pampersi a copiilor ca deja n-o mai suport.
POZUTE
Mariaa spune:
da, dar mizand pe calitate (probabil, caci nu folosesc pamparsi pentru copii, deci nu stiu sigur) isi permit o publicitate negativa care oricum are impact mult mai mare la public decat una pozitiva.
daca urmaresti filmuletul, nici nu spune multe...important e ca vizual iti ramane numele companiei 'fotografiat' pe retina. e simplu.
nici eu n-o mai suport, era sa pierd un mesaj kilometric din cauza ei dar am tinut dejtele incrucisate si am scapat
si am senzatia ca e pe intervale de ore, nu-i mereu la fel de agasanta/prezenta.
pentru Emma
Deianira spune:
Si pe mine ma agaseaza reclama asta. Vreau sa-mi iau campii, o urasc din tot sufletul, cand o sa am copii n-o sa folosesc in veci pampers !
maria_bunica spune:
Deja s-a depasit limita cu reclama asta!Nu pot face nimic ca imi apare de 1000 de ori!Nu o mai suport........ma streseaza enorm!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
adriuta spune:
Ma alatur si eu grupului de "plangaciosi" .
PLSSSS HEEELLLPP USSSSSS!!!!
Admin??
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
corinadana spune:
Macar deschideti o pe dreapta frate! sa vada omul ce posteaza. Si i ca matreata tu o inchizi ea se deschide. De ce o mai fi butonul ala de inchis habar nu am!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca