Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(77)
Raspunsuri - Pagina 17
gabitzam spune:
Bravo Laurita, felicitari!!!
Bun venit pe lume lui Mircea, sa va aduca lumina si bucurie in casa si in viata, sa te refaci rapid si sa vii sa ne bucuri cu mesajele tale!
Sis Simona, esti si tu matusica de acum
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Andree27 spune:
Felicitari Chinabulina si Laura!!!!SA va traiasca comorile!!!!!
Poze
Andreea 37+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 3saptamani!!!
simonacip spune:
Multumim fetelor, sunt tare fericita, singurul regret ca nu pot sa-i vad...
Mihaser, stai linistita, ca fiind manichiurista se va intoarce repede la sv, ca din spaga cistiga ele si-si pierd si clientele dc nu revin repede...Asa ca nu te ingrijora
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by simonacip
La 13.30 a venit pe lume Mirciulica. 3300gr si 51 de cm. Sis mi-a spus cu glas stins ca seamana cu ea
Si mi-a mai spus ca in momentul in care l-au scos pe bb din burtica a usturat-o sanul...ce chestie, o fi vreo legatura? i-o fi venit laptele asa instantaneu???
Abia astept sa-l vad...
CHinabulina, wow, vad ca ai nascut si tu...4200 ca Matei, macar el e baiat...mooama ce grasunica ai si tu...macar nu te-a rupt la fund ca pe mine, scuzati expresia, dar inca ma refac greut dupa nastere...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
BINE AI VENIT PE LUME BEBE MIRCIULICA sa cresti mare frumos si papacios si sa asculti de mami si de tati!!!
refacere rapida Laura
Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 4 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
cleo78 spune:
bun venit pui de chinabulina si Mirciulica!! Sa creshteti mari, si frumoshi si sanatoshi si deshtepti!!
Deci, recorderman este o girl!! 4200gr! OLE!
majorete pt cine mai doreshte, cine mai ppofteshte.....
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
Getutza81 spune:
Buna fetele !
Eu iar nu am avut net ca astia proprietarii fac renovari la casa si au rupt firul... Si intro noapte iar am chemat salvbarea ca am facut iar o criza dinaia urata cum vam mai pove... si aoi iar 3 nopti nu mia dormit piticu deloc !!! nu am mai stiut ce fac.. va spun doar ca suntem bine acuma, azi ne apucam de sala !!! Felicitari tuturor noilor mamici
!!!Am citit tot din urma si nu pot sa rasp din pacate din urma, e prea mult...dar stiu si de magnetism, sunt alturi de tine,. am vazut si poze de puturoasa de cleo, si tot...
Despre hemoroizi, miau trecxut cu crema homorzon sau cum... de alaptat tot la 3 ore, chiar si noaptea, in ultimele 2 nopti a dormit pana la 5 pore legate dc nu eram eu cu salvarea... azi noapte sa trezit la 6 si na mai dormit de atunci pana acuma doar asa, cate 10 min...Laptele se poate sa fie lka unele si sa nu fie deajuns de gras, sa nu se sature copii, la mine nu e cazul, se satiura al meu... ma duc ca nu mai pot sa stau ca plange si poate ma intind cu el vreo ora.. va pup si sunt alaturi de toate, cu probleme cu bucurii !!!
===============
Geta mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
andora spune:
MIRCIULICA
TEODORA SI TUDOR
BINE ATI SOSIT PE LUME
Sa fiti sanatosi si papaciosi!!!!!
Ce bebei grasunei avem azi... Sa se refaca usor mamicutele lor si sa aiba mult laptic pentru bebici mancaciosi si cuminti!!!
Mi-a luat mai mult sa citesc decat sa scriu insa repejor fac un rezumat:
Diana_d, tin pumnii sa iasa bebe cat mai repede,si eu iau tot Gynipral si No-spa si cred ca tot la cezariana ajung din cauza de streptococ,inseamna din ce zici ca intr-adevar au efect minunile astea....nu stiu de ce se asteptasu insa dr aia sa ai contractii....offf...
Iulia ms pt raspuns, drmea de fam e in concediu, os-o intreb pe dr ginecolog sapt viitoare de anemia asta.
Alina cum mai e cu sanii? La fii-mea am cam patit-o la fel si culmea ca mi-a folosit celmai mult o pompa manuala ieftina luata la misto de la o farmacie de cartier, asta mi-adesfundat canalele cel mai bine...
Maitreyi si Jozsaerika bun venit si bebici sanatosi!
Andrada bine-ai revenit, sa vedem acum care din noi trei (noi sau Lorich) naste prima,totusi avem sanse sa ne nimerim colegute
Cleooo... vai de mine ce scumpete am vazuuuut! ai vazut pentru ce obrajori a meritat sa astepti?
Andreea sa stapaneasca sanatos patutul, bine ca nu mai trebuie sa il luati de departe
Dordia sanatate pt Stefan! Bagati oscilococcinum ca la fii-mea asta avea efect cel mai bine... tot asa ma gandesc si eu cand o aparea bebe mic sa nu ia minuni de la sora-sa.....
Miss bafta la dr astazi, sa ni-l arati si noua pe bebita in 3d cand vii!
Eu fug acum ca cica o duc la tuns pe fii-mea, sper sa stea frate-sau cuminte in burtica vreo ora si ceva cat o sa-l tin in cap. Pupici multi de tot si sa gasesc tot vesti bune cand revin!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
daniela_sb spune:
Chinabulina felicitari! Sa creasca mare si sanatoasa bebelina Teodora Maria! Si tie refacere rapida!
Laura felicitari pentru bebe Mircea! Refacere rapida, mult laptic si bebe sa creasca repede. Si sa ni-l arati si noua, mai ales ca am auzit ca e asa de frumusel...
Ylari, de ce zice dr. ca nu ti-e bun lapticul? Nu a luat bebe destul in greutate? Ca daca zici ca de obicei doarme mult dupa ce mananca, concluzia ar fi ca e satul... Eu as zice sa ceri si parerea altui doctor, sa nu pierzi lapticul care il ai daca tot maresti portia de supliment... Si... in general acum se alapteaza bebe "la cerere"(nu stiu daca ai vazut, dar multe proaspete mamici de aici asa fac, asa am facut si eu cu Danutz), e aiurea sa il trezesti din 3 in 3 ore, mai ales ca amandoi aveti nevoie de odihna.
35+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.
emycor spune:
Chinabulina, Laura FELICITARI FETELOR!!!!![font=Comic Sans MS] sa va cresca copii mari si sa fie sanatosi si papaciosi!!!!!!!![/font=Comic Sans MS]
emycor39+
YLARI spune:
fetelor care ati nascut, sau mami cu mai multi bb, voi va treziti bebelacii la 3 ore sa pape? noi am fost marti la doctor (nu stiu daca v-am zis) si mi-a spus ca lapticul meu ori nu e bun, ori nu e suficient si mi-a crescut suplimentul (60 - 90 ml) si a zis la 3 ore sa ii dau sa pape (ea mai dormea si peste 4 ore) dar tare greu imi e sa o scol :(
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq