Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(77)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Wow 4200 de grame...cred ca a facut ceza sau ma insel?
Chinabulina felicitari! Sa va traiasca minunea de fetita! Bine ai venit pe lume Teodora Maria!

Miss Parker faza tare cu visele astea...eu cand m-am trezit si mi-am amintit ce visasem mi-a venit in minte ce am citit pe aici pe forum ca plosca aia ptr pipi nu e bine sterilizata si mai faci cateodata infectii...asa ca o sa intreb si io de o rezerva...poate daca platesc se sinchisesc sa ma trateze mai bine...Doamne ajuta!

Tinem pumnii ptr Sis si Mirciulica! Curaj Simo matusica!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Felicitari chinabulina!!!
Sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, cumninte, mancacioasa si tu sa te refaci cat mai repede!

Pt. Laura:

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Felicitari Chinabulina......ohoho.....dar ce bebelina mare ai......sa fie sanatoasa, papacioasa, iar mamica sa aiba parte de refacere rapida.

Matusa Simo, asteptam vesti de nepotel Mirciulica. Hai Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

La 13.30 a venit pe lume Mirciulica. 3300gr si 51 de cm. Sis mi-a spus cu glas stins ca seamana cu ea

Si mi-a mai spus ca in momentul in care l-au scos pe bb din burtica a usturat-o sanul...ce chestie, o fi vreo legatura? i-o fi venit laptele asa instantaneu???

Abia astept sa-l vad...

CHinabulina, wow, vad ca ai nascut si tu...4200 ca Matei, macar el e baiat...mooama ce grasunica ai si tu...macar nu te-a rupt la fund ca pe mine, scuzati expresia, dar inca ma refac greut dupa nastere...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Felicitari, chinezoaica imbulinata!!!!!!

Bravo si bebelina ptr apgar, sa fii mancacioasa, iubitzica si da-le numai bucurii lui mami si tati!!!!!!!!1

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Fetelor, a nascut Georgiana (chinabulina) ! Eram in oras cand am primit SMS-ul, acum am ajuns acasa si am intrat repede sa va anunt

"azi la 9.25 s-a nascut Teodora Maria, 4200g, scor apgar 10. acum sunt la reanimare. suntem bine amandoua. va pup pe toate. georgiana aka chinabulina"

Draga mea, FELICITARI, sa-ti traiasca grasunica!!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

FELICITARI MAMICO!!! SA FITI SANATOSI SI PAPACIOSI si sa ne auzim cu bine
cine a mai ramas???

Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 4 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Gata, deadline realizat Acum pot sa mananc linistita si sa plec in oras la treburi...

reallaura si bebe Mirciulica

Bine v-ati intalnit, sa aveti parte doar de clipe fericite impreuna!!

Sa te refaci repede, sa tasneasca laptele si ingerasul mic sa aiba foame buna!!!

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by simonacip

La 13.30 a venit pe lume Mirciulica. 3300gr si 51 de cm. Sis mi-a spus cu glas stins ca seamana cu ea

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Felicitari, sa fie sanatos, mancacios, fericit, bucuros!!!! Mami sa se refaca repede!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Laura mii de felicitari! Bebe Mircea bine ai venit pe lume!
Felicitari si tie Simo ca esti matusica!

Miss are dreptate...mai naste cineva azi? Ma duc si io la manichiura..tocmai am aflat ca si fata la care merg e gravi...asa m-am bucurat ca se tot chinuia de 1 an si sa ramana! Partea proasta e ca ma obinuisem sa merg la ea...acum la cine ma mai duc eu?!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Bravo Laura, sa va traiasca Mirciulica, sa fie sanatos si papacios...iar tie refacere rapida!

Mergi la inceput