Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by cleo78

Ylari, e greu sa stai cu socrii. Dar asta e- pana va permiteti altceva... tati nu poa sa stea cu voi la mama? saracul - ii dau dreptate. Dar explica-i si lui ca fumul de tigara a socurlui etc etc. Stii, e f. importanta perioada asta pt relatia voastra. Din propria mea experienta, ne-a unit si l-a schimbat pe ttati...enorm! e mai mult decat am visat. Suntem o familie implinita.

http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/Am5Zile
A, cred ca mami de Mariuca zgubilitica. Scuzati-ma, memoria ma lasa.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

Uooofff, ma simt asa de vinovata... ca si cand nu era suficient ca ma simteam depasita de situatie... i-am zis ca luni venim acasa...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

,

FELICITARI RALU. Sa iti traiasca baiatul, sa fie sanatos si mancacios si refacere rapida!

tuturor si tin pumnii stransi pt viitoarele mamici!

myry 38+ Sara Denisa A mai ramas putin: DPN 25.05.2008

Pozele mele

Mami si tati te asteapta

Mai e putin

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
Alra, nu se mai fac anestezii peridurale la Municipal, ne intoarcem in epoca de piatra, in loc sa evoluam...La prima nastere mi-a fost super ok cu epidurala...acum insa as fi schimbat cu orice durerile alea...

nu sunt sanatosi la cap, macar au motivatie? aici se face peste tot, da unele mai naturiste nu cer - e cumva chic sa nu faci
"stiati ca" - in olanda se naste in multe cazuri acasa??

ylari, noi cand sa nasc pe laura am evaluat ideea de a o chema pe mama aici. si tati a zis nu, ca totul o sa faci tu cu mama ta si eu o sa fiu dat la o parte. alt lucru de care imi era teama e ca dupa ce pleca mama eu as fi ramas cu toate in spate ca tati nu ar fi avut obisnuinta sa faca nimic. deci am decis sa ne descurcam pe cont propriu.
relativ la tata socru si fumat, realitatea e ca fumatul langa un nou nascut creste riscul de SIDS. chestie stabilita statistic.
tot pentru prevenirea sids mai sunt cateva reguli:
- bb nu se culca pe burta ci doar pe spate
- cel mai sigur loc de nani pt bb e la parinti in camera dar nu cu ei in pat (eu insa la 6 saptamani m-am dus la mine in camera si am lasat usile deschise caci ii ascultam orice zgomotel si respiratie si traiam cu teama ca o sa inceapa sa planga in orice moment)
- mama sa nu fumeze pe perioada sarcinii
- salteaua sa nu fie prea moale, sa nu aiba perna, paturi in jur, jucarii de plus. eu mor cand vad bebei mici cu patura in juru capului "sa nu ii traga curentu", era sa o bat pe matusi-mea pe tema asta ca incerca sa imi sufoce copchilu.
or mai fi, da astea sunt cele mai importante...

vazui poze de potoroasa, uffff ce dulce e ... si grasuna!

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Io mai fac o strigare:

Onyx
Daria Ioana
ache
aelita
acina
Vianne
flore07
Cory74
aldaesme
Ancaurn
elenuca
buburuzii

Haideti, fetelor, mai dati si voi un raport... Care ati nascut deja, care cum va mai simtiti...

Eu stau cu emotii pentru toata lumea.

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

MissPraker ma bucur mult ca iti place numele Andrei Tiberiu!!!!

Ralu felicitari si refacere rapida!

Legat de soacre abia astept sa o vad pe a mea cand o incepe cu sfaturile ei cretine. E genul careia ii spui in fata nu si ea o tine pe a ei. In fine sper sa stea cuminte ca altfel.........bataita, bataita. Eu una recunosc am devenit in ceea ce o priveste ffff rea dar cum ii dai nas cum i se urca la cap. Pe mine o sa ma ajute mama iar pe tati o sa incercam sa il protejam ca sa nu fie obosit a doua zi cand se va duce la munca desi parca vad ca se va implica pt. ca asa e el!

Andrei Tiberiu http://bd.lilypie.com/QVeNp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

pupi tuturor!

felicitari proaspetei maimici
si

pt cele ce urmeaza

legat de pozitia in care doarme bebe...acum vad ca e la moda dormitul pe spate, dar...in maternitati ii culca pe o parte cu un scutec facut sul la spate. asa am dormit si noi. pana la urma cum e corect? sincer si eu respir mai bine pe o parte decat pe spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetelor, a nascut Georgiana (chinabulina) ! Eram in oras cand am primit SMS-ul, acum am ajuns acasa si am intrat repede sa va anunt

"azi la 9.25 s-a nascut Teodora Maria, 4200g, scor apgar 10. acum sunt la reanimare. suntem bine amandoua. va pup pe toate. georgiana aka chinabulina"

Draga mea, FELICITARI, sa-ti traiasca grasunica!!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Intruc direct cu ca vad ca vesti avem doar de la Raluca - felicitari iubita, sa-ti traiasca minunea mica!!!!

Deci mai asteptam doi bebei....stau si eu cu emotii...

In rest sunt acasa - Stefan nu prea se simte bine, a facut si putin temperatura, muceste...oricum m-au sunat de la fradi sa vin sa-l iau mai devreme ca e cam apatic si palid...asta ne lipsea acum...

Sunt prin zona, intru mai tirziu...

Edit -felicitari chinabulina!!!!!!!!Sa-ti traiasca minunea...!!!! Na, ca am postat la fix! Urmeaza vestile de sis vad eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

fetelor care ati nascut, sau mami cu mai multi bb, voi va treziti bebelacii la 3 ore sa pape? noi am fost marti la doctor (nu stiu daca v-am zis) si mi-a spus ca lapticul meu ori nu e bun, ori nu e suficient si mi-a crescut suplimentul (60 - 90 ml) si a zis la 3 ore sa ii dau sa pape (ea mai dormea si peste 4 ore) dar tare greu imi e sa o scol :(

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

chinabulina

Sa-ti traiasca gogoasa grasunica Teodora Maria!!!!!

Sa va bucurati una de alta, tie refacere cat mai rapida si gogoasei pofta cat mai mare de laptic!

Hai, Laurita, make my day !!

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput