Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(77)
Raspunsuri - Pagina 14
MsBB spune:
Helllooou!
Da' bravo mai Georgiana, zici ca nu vrei barza si pana la urma ai sechestrat-o? Bravoooo!
Imi imaginez ca deja la ora asta sunteti mamici , atat tu cat si Laura , asa ca bag un rand de agitate pt o recuperare usoara si sa va dea D-zeu numai sanatate si BB vostri sa fie papaciosi, sanatosi , necoliciosi si kkciosi .
Va tin pumni si ma gandesc la voi. Toata gasca asteapta vesti bune de la voi!
Ralu - felictari! Bine ca s-a terminat cu bine! BB Tudor sa fie deasemenea sanatos si sa aveti parte numai de bucurii.
Uite cum lipsesc un pic , ce de vesti! Pana si vecina mea de DPN si de orash pregatea o mega surpriza hihihih. Si cand ma gandesc ca acum vin de la spital , cine stie cat de aproape am fost de miss Georgiana .
La noi ...? Se pare ca si a mea s-a puturosit si nu vrea inca afara. A ramas sa ne vedem luni dimineata, la prima ora ma interneaza .
Va !
Adriana 39+ , Andra noastra!
AMR : 3 zile
Mami si tati te asteapta pui drag!
socrate spune:
Felicitari Ralu! Refacere rapida iti doresc.
Imi tot aduc aminte de diverse dar cand ma apuc de scris uit ce mai vroiam sa va zic.
Soacra mea mi-a zis in primele zile dupa nastere sa tin minte ce visez ca astea sunt cruciale pentru viitorul copilului. Cica ar fi noptile cu ursitoarele ma rog ceva de gen. Avand in vedere ca nu am prea dormit si eram si sub influenta multiplelor calmante...sincer nu am idee daca si ce am visat.
Mi-e un somn de crap.Asta micu s-a decis sa nu ne lase azi noapte sa ne odihnim bine.Are un al saselea simt, cum m-am lipit de tac'su cum incepe sa caraie. Acum nu reusesc sa il adorm de la 8. E obosit mort dar nu e chip sa doarma. iar eu sunt rupta de somn.
Noemi,
mi_bebelina spune:
Felicitari ralu_t , refacere rapida, mult laptic si un bebe papacios si cumintel!
Simonacip, despre sis Laura nu ne dai nici o veste?
De la chinabulina n-a primit nimeni nicio veste?
simonacip spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Simona, nici o veste de la sis?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
Pana la urma n-a mai intrat la 7...am sunat-o acu 20 de minute dar n-a raspuns...Astept cu sufletul la gura vesti
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Alysh spune:
Offffffffff, mai fetelor, ce timpuri, cand asteptam cu sufletul la gura sa se mai scrie un mesaj....si acum abia am timp sa le citesc pe diagonala; nu-mi dau seama cum trece ziu, mai ales ca bebe nu ma solicita saracu' decat pt alaptat, cand, ce-i drept sta cate o ora. In rest ne trezim pe la 10 dimineata si eu si el, papam bine, apoi il iau cu mine in sufragerie si ii pun muzica; ieri i-am pus clasica, azi i-a pus taica-su un rock dar nu de-ala hard, iar seara inainte de baita cand e el agitat ii pun muzica pt copii: cu ratusca, iepurasul, alunelu', in padurea cu alune, etc si dansam si asa am reusit ca ultimele doua seri sa nu mai fie asa de "zbieratoare". Noaptea, multumesc Domnului doarme tot de la 10,30 la 6.
Eu incet, incet ma refac; mai am si eu stari ciudate, ganduri ciudate.....nici eu nu le inteleg, dar le alung. Nu am depresie, dar am o sensibilitate accentuata.
Am ras ieri de m-am prapadit cand am citit replicile lui Miss pentru soacre.
Ce-o face LAurita??? Ii tin pumnii si ma rog pt ea....
Felicitari Raluca! Sa-ti traiasca puishorul!
Nu mai stiu cine trebuia sa nasca azi dar tinem pumnii stransi!
Vroiam sa scriu mai multe dar cum inca imi simt creierul anesteziat.......
Alina cu iubirea noastra, Vlad
MissParker spune:
Alysh, pai te poti considera deja o fericita ca bebe Vladut doarme asa bine noaptea Eu deja te invidiez!
Hai, fetelor, ca ma ucide suspansul asta, dau F5 la fiecare 10 minute...
Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
simonacip spune:
Ralu, felicitari, bb cuminte si papacios iti dorim
Dordia, n-are sa ia nimic bb Tudor, tine-l departe...Stii ca si david mi-a fost racit zilele trecute si am stat cu el in casa...Acum deja era bine , ieri nu-mi mai facuse febra, tusea f putin si doar noaptea, asa ca azi l-am trimis la cresa...Inevitabil s-au mai intersectat orin casa, dar l-am tratat repede , i-am dat antibiotic, dc eram singuri il mai tineam asa pe antitermice, sa lupte organismul...dar acum nu mi-am permis...Sanatate multa!!!
Alra, nu se mai fac anestezii peridurale la Municipal, ne intoarcem in epoca de piatra, in loc sa evoluam...La prima nastere mi-a fost super ok cu epidurala...acum insa as fi schimbat cu orice durerile alea...
Emycor, bafta miine!!!!!
MsBB ai grija luni, hai ca mai e putin...dar poate vine bb pana atunci!!!
Andreea, te asteptam cind poti. Cum merge croitul rochiei?Sis a nasit, s-a simtit super si Mirciulica la fel
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
YLARI spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Hai, fetelor, ca ma ucide suspansul asta, dau F5 la fiecare 10 minute...Felicia 34+ mami under construction pentru - David
IDEM, IDEM...
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
simonacip spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Alysh, pai te poti considera deja o fericita ca bebe Vladut doarme asa bine noaptea Eu deja te invidiez!
Hai, fetelor, ca ma ucide suspansul asta, dau F5 la fiecare 10 minute...Felicia 34+ mami under construction pentru - David
si pe mine...As suna iar la sis dar mi-e ca e mom nepotrivit...Mor de ciuda ca nu-s cu ea, Sis a fost linga mine la ambele nasteri...(ea e cu pozele dupa) uoof, sper sa ma sune careva mai repede...
Cred ca Matei imi simte agitatia, s-a cam frichinit azi...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
cleo78 spune:
deci pisica e alintata de tati, ca io am nishte insitncte curioase..ma feresc de ea. Mi se pare ca miroase. Inca nu s-au intalnit, pisica nu a mai intrat in dormitor de cand a vazut alea 2 liniutse.
Apoi vreau sa pup pe noua burtica venita. Pe care am uitat cum o cheama
Si apoi sa zic..am uitat ce.
A, bravo ralu_t felicitari pt bebic si sanatate maxima si recuperarea cea mai rapida. deci asta cu majoretele functioneshte!! fara numarr....
Sa va mai zic ca fata mea e o melomana? 2 nopti am stat cate 1 ora la mezzo. Iar in caditsa ii cantam ratustele mele...la apa s-au dus... stau cu ciocul in apa...si cu coada-n sus! (asta ii cantam si in burtica)
Ylari, e greu sa stai cu socrii. Dar asta e- pana va permiteti altceva... tati nu poa sa stea cu voi la mama? saracul - ii dau dreptate. Dar explica-i si lui ca fumul de tigara a socurlui etc etc. Stii, e f. importanta perioada asta pt relatia voastra. Din propria mea experienta, ne-a unit si l-a schimbat pe ttati...enorm! e mai mult decat am visat. Suntem o familie implinita.
stiti cine nu a mai scris? getutza81. Si nici pe inais nu o mai vad...
Cine cerea pozne cu potoroasa care pe zi ce trece e mai frumoasa??
http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/Am5Zile
A, cred ca mami de Mariuca zgubilitica. Scuzati-ma, memoria ma lasa.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra