Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(77)
Raspunsuri - Pagina 13
YLARI spune:
quote:
Originally posted by monik16quote:
Originally posted by YLARI
merci, iulia ptr sfat. te pup dulce!!! la fel ma gandesc si eu, imi trebuie doar un impuls, ca si mie imi e greu fara el, nu numai lui... of, of, of... lasa ca uite cum trec zilele una dupa alta si duminica face fata 2 saptamani, nu imi vine sa cred ... se face ea mare!!!
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
N-am retinut eu bine sau voi doi stati cu soacra? Daca e asa te cam inteleg de ce ai mai sta la mama ta... dar nu e bine nici departe de sot. Daca mergi acasa n-o sa fi singura, pe langa sot si comoara ta, o sa ne ai si pe noi care o sa te incurajam
37+ Sara-Maria
mda, stau cu socrella, care a zis (nu mie, sotzului) ca ma va ajuta, dar tocmai am aflat ca vrea sa se duca la tzara we care vine. mai bine ar fi fost sa stam singuri... dar daca astea sunt posibilitatile... socra-miu si fumeaza ca un turc, cred ca o sa ma infig in el de nu o sa se vada...
YLARI
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by YLARI
cleo, cum a reactionat pisica ta la vederea lui bebe???
YLARI
exact asta am vrut s-o intreb si eu!!! chiar sunt curioasa! haide cleooooo scuipa tot!!!
Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 4 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
MissParker spune:
ralu_t si bebe Tudor
Multe felicitari si toate cele bune!! Refacere rapida, cu bebe mancacios si laptic mult!!
maitreyi, Erika, bine-ati venit pe ultima suta de metri!! Nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi va dorim!
Andrada79, bine ai reaparut si tu! Frumos nume Andrei Tiberiu, imi place, are personalitate...
Cleo, ai vazut ca progreseaza mai greu capitolele de cand nu mai bantui tu pe aici noaptea? Vazut pozutele, Mara este o dulceata, tati este si el topit, eu zic ca seamana cu amandoi, iar tu arati ca un ingeras dormind langa ea
Eu am stat treaza cam o ora si jumatate azi-noapte, dar nu m-am dat jos din pat. Ma apucasera (pt. prima oara in sarcina asta) niste usoare contractii cum au mai descris fetele pe aici, cam ca la ciclu, plus o usoara stare de ameteala... Bebe ma lovea la greu, cred ca si stomacul imi ghioraia putin, dar m-am chinuit sa adorm la loc si am reusit... Ei, intru si eu incet-incet pe ultima suta de metri... Azi la ora 15:30 sunt la spital sa ma inscriu pt. nastere (am sa cer o camera cu aer conditionat si mai ales pt. dupa nastere o camera de familie, sa pot fi singura cu bebe si cu Bogdan). La ora 17 ma intalnesc cu Bogdan la doctor, el n-a fost ultimele 2 dati si vreau sa-i auda si el inimioara lui bebe si sa-l vada in 3D... M-am pus si pe cantar la prima ora, m-am ingrasat cu exact 12,8 kg, deci eu zic ca inca e ok... Acu’ sa vedem ce zice si don dottore, ca el e mai pretentios
Lavinia, sper ca iti este mai bine si ca ai depasit momentul de criza si acum vezi lucrurile putin mai clar. Nu lasa hormonii sa te orbeasca! Pentru toate exista o solutie.
Lilly79, baga mare cu ceaiul de frunze de zmeur, incearca sa bei cate un litru pe zi. N-are ce rau sa-ti faca, dar daca ajuta macar 25% tot ii vei fi recunoscatoare la nastere... Si insanatosire grabnica! Ceaiuri si odihna!
socrate, multumim pt. sfaturi! Ma inscriu si eu in clubul fetelor cu sanii marisori bine, sa vedem la mine cum va fi...
mihaser, bine-ai venit in clubul visatoarelor Eu am visat o conversatie cu doua fete de pe forum, la un subiect total cretin de pe „In unul sau in doi“, le tot pomeneam nick-urile in somn sau in semi-trezie, se vede ca ma obsedeaza forumul asta, nenica... Saru’mana de incurajari ref. la concedii, cam asa vad si eu lucrurile!
melly23, deci m-ai tradat si tot ai calcat la greu... Am ramas singura pe baricade care refuza sa calce hainute de bebe mic???
Andree27, bine ca ai mai scapat de o grija si nu mai pleaca tati la drum lung...
Ylari, ce distanta e intre casa voastra si a mamei tale? Nu poate sotul sa vina mai des la voi? Ma gandesc ca acum tu si fetita sunteti o unitate prioritara, ar cam trebui sa stai acolo unde ti-e bine, unde te simti in siguranta si ajutata, cel putin pana iti intri ca lumea in ritm... Sau nu poate veni mama ta la voi o scurta perioada?
Dordia, ai grija ca Stefan sa ia contact cat mai putin cu bebe, iar tu spala-te pe maini permanent, sa nu muti microbii/virusii/bacteriile de colo-colo! Insanatosire grabnica pt. junior!!
chinabulina, Laurita -
Hai fetele, vreau trei nasteri usoare si trei bebei sanatosi azi, ca m-am trezit cu voi in gand!!!!
Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
iulia83 spune:
ylari draga mea, lasa ca au venit caldurile si socrul n-are decat sa-si miste popoul pe balcon sau afara sa fumeze! bine ca la noi nu se fumeaza...doar cei care mai vin in vizite, dar dupa ce se naste bebelina, nu mai las pe nimeni!!!nici macar pe balcon...sau daca miros a tigari, nu intra nimeni la ea! clar! trebuie sa inteleaga si el pana la urma ca doar e nepotica lui, nu???
hai curaj si du-te cu sotul. o sa vezi ca o se va apere mai mai ca un cocos doar sunteti comorile lui, nu?
Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 4 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
Lorich spune:
Andrada eu ma duc la urmatorul control joi, adica pe 22. Cat despre hainute, eu i-am pregatit cu maneca lunga, daca e nevoie de maneca scurta, va aduce tati, eu am pregatit vreo 5 randuri de hainute pentru maternitate, tot de pe forum m-am inspirat.
Lori 37+ asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!
daniela_sb spune:
Felicitari, Ralu! Sa creasca bebe Tudor mare si sanatos.
Cleo obrajori dulcisori de 5 zile. E o scumpa fiica ta.
Laura, chinabulina . Asteptam vesti.
MissP, stai linistita ca nici eu nu le calc... De-abia mai calc din cand in cand cate o camasa pt. sotul... altceva nici prin gand.
Ylari, socrul s-a lasat de fumat dupa ca s-a nascut Danutz. Cred ca s-au saturat sa ii tot scoatem ochii de fiecare data cand venea sa-l vada ca miroase a fum, ca dupa ce fumeaza nu are voie sa-l ia in brate... Soacra mai fumeaza... dar mai putzin si pe ascuns. Asta chiar la ea acasa cand noi suntem in vizita (noi nu stam cu socrii), ca la noi nu fumeaza nimeni. pe Eva si va dorim sa va acomodati cat mai repede acasa.
35+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.
emycor spune:
Ciao fetele!
Am fost si eu la spital in dimineata asta, pregatita cu geanta.....si mi-au zis sa revin maine.....iara o iau de la capat cu emotiile.......parca e mai bine totusi.....decat sa stau acolo sa vad cum se chinuie alte fete.......mai bine asa...
Va pup...
AMR 3 zile!!!!!
emycor39+
Lorich spune:
Emy asta voiam si eu sa zic, decat sa stai acolo...sa-ti vina sa nu mai nasti mai bine stai tu in casutza ta. Pup si te cred ce emotii ai!
Lori 37+ asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!
melly23 spune:
miss stai linistita ca altu nu mai calc nici sa-mi dai in cap!!!mai ales dupa ce am stat in pat 4 ore!!!deci ramanem pe aceiasi lungime de undaa!dar astea o trebuit sa le calc de gura lui sotiorul meu care o zis ca macar astea sa le calc !!!asa ca .....
37+ Amelia Gabriela
andreap spune:
Fetelor,sunt la nasha,profit de cele 5 minute libere sa va spun ca noi sutnem bine sanatosi.Din pacate modemul de la laptop e stricat;pana primeste altul in schimb...pauza de netMi-e tare dor de discutiile naostre,mai ales ca am ceva timp liber de cand sunt in cincediu,adica de luni.
Nu am cum sa citesc tot,o sa verific listruta sa felicit noile mamici si sa urez 'bun venit' pe lume ingerasilor lor.sunteti atatea..incta mi-e greu s ava enumer pe toate.Gandurile mele bune sa ajunga la fiecare dintre voi
Laura,ai nasit?te-a lasta BB Mircea sa dansezi?
Cleo,pupam 'potoroasa' scumpa.unde oare sunt pozele????
Va pup..poate reusesc sa mai fur 5 min.de net!
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004