Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(77)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Bine ati venit bebei de chinabulina si Laura! Sa va refaceti cat mai repede fetelor, si sa vina laptic rapid.

Despre mancare nu stiu ce sa zic Ylari. Mie mi-a zis medicul tot asa sa il alaptez 40-45 de minute si dupa care sa ii dau supliment. Bebe al meu dupa 45 de minute de supt goleste 100 de ml de supliment si numai asa se potoleste. Vad si eu la muls ca laptele e foarte subtire si apos, vine vreo 50 de ml numai apos si abia dupa aia cat de cat mai gros. In fine, nu il las infometat. Nu il trezesc ii dau sa manance cand se trezeste.

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu una nu-l trezeam pe Andrei sa-i dau sa manance, ca avea ceas in fundulet si se trezea singur cand voia papa. Eram fericita daca dormea 4 ore in sir, mai ales noaptea.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Andora ma bucur ca ne-am strans 3 fete care avem si DPN apropiat si nastem si la acelasi spital!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna dupa-amiaza!

Toate ziua m-am gandit la cele 3 mamici ale zilei si iata ca am avut spor si azi!!

Felicitari Raluca, Georgiana si Laura!! Sa va traiasca comorile, sa fie sanatoase si voi pe langa ele!

Cleo, prezent! Aici suntem...rupta de oboseala! Ieri nu s-a terminat aventura montat mobila, asa incat au venit si azi sa termine. Inca nu au plecat, dar eu m-am intins putin in pat cu laptopul in brate ca-s super, mega obosita.
Bine am si alergat azi...cu masina, deh! Sa platesc facturi, sa cumpar diverse pt bagaj (gen sutien alaptat, chiloti marime de baba, etc).
Cea mai mare realizare: am cumparat cerceii! Mers la fix, vazut, placut, cumparat. De la Cellini am luat...eram sigura ca de acolo ii voi lua. Sunt finuti, draguti si atat de micuti...mor dupa ei!

MissP si cine mai era cu calcatul...mie mi s-a spus clar ca lucrusoarele pe care le aduc pentru bebe sa fie spalate si calcate. Acum nu cred ca-ti face nimeni nimic daca nu-s calcate, dar mie mi-e asa de drag de ele ca abia astept sa fac operatiunea asta! Probabil ca e entuziasmul de inceput...evident ca dupa nu o sa mai am timp si probabil nici chef!

Ma duc sa vad ce se mai intampla cu mobila...apoi urmeaza smotru!

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

AMR 5 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Bine ai venit Mircea !!! Laura recuperare rapida si muulta sanatate!!!! Hai ca ai intrat in randul mamicilor]

Lori 37+ asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Eu una nu-l trezeam pe Andrei sa-i dau sa manance, ca avea ceas in fundulet si se trezea singur cand voia papa. Eram fericita daca dormea 4 ore in sir, mai ales noaptea.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

pai si asta mica se trezeste cand ii e foame, dar erau uneori si 4,5 ore intre mese, de la mine nu suge suficient ca nu prea am laptic, de la maternitate mi-au zis sa dau supliment numai 30 ml si marti la doctor am constata ca fata mea nu prea ia in greutate :( de aia mi-a zis musai la 3 ore sa o scol sa pape... hm... sa vedem...

desi nu vroiam, am facut rost de un cantar... sa vedeti balamuc acum...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

quote:
Originally posted by YLARI

fetelor care ati nascut, sau mami cu mai multi bb, voi va treziti bebelacii la 3 ore sa pape? noi am fost marti la doctor (nu stiu daca v-am zis) si mi-a spus ca lapticul meu ori nu e bun, ori nu e suficient si mi-a crescut suplimentul (60 - 90 ml) si a zis la 3 ore sa ii dau sa pape (ea mai dormea si peste 4 ore) dar tare greu imi e sa o scol :(

YLARI

Felicitari inainte de toate mamicilor fericite de azi chinabulina, laura si ralu !!! Sa va traiasca puisorii si sa va aduca in viata cele mai mari bucurii !

si acum, Ylari, noua tot asa ne-a zis doctora, si acum si la Raluca, din 3 in 3 ore, cica le e prea foame daca e mai mult, si poate sa-i doara burta daca e mai des, whatever....daca doarme sau e linistita intre mese mie-mi convine. E adevarat ca pana se obisnuieste si ea uneori e cam somnorita si la al doilea san adoarme bustean dupa 5-10 min (deci nu suge 20 cum zicea dr), dar s-o vezi ce se trezeste cand 'completez' .
In alta ordine de idei, pot sa spun ca am mai mult lapte acum la Catinca, dar tot insuficient. Doctora ar fi vrut sa-i dau completare doar mesele de noapte, am incercat la vreo 3 mese sa nu 'completez', a fost imposibil sa o linistesc, a dormit cam 45 de min, restul a stat in brate, mai plangand, mai cercetand camerele...am renuntat...deci ii dau cam la 3 ore (daca doarme adanc socotesc 3 ore de cand s-a culcat , altfel, asa, la 3, la 6, 9, 12, 15, 18, 21, 12 noaptea, cu aprozimatie (azi noapte a fost ceva gen 9, 1 noaptea, 4.30, 8.30, deci nu respect chiar strict - asta in conditiile in care mancatul dureaza in total cam 1 ora !).
si inca ceva: nu exista chestia cu 'laptele nu e bun'; fiecare mama face lapte pentru nevoile propriului copil; poate fi insa insuficient, asta da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by simonacip

La 13.30 a venit pe lume Mirciulica. 3300gr si 51 de cm. Sis mi-a spus cu glas stins ca seamana cu ea

Si mi-a mai spus ca in momentul in care l-au scos pe bb din burtica a usturat-o sanul...ce chestie, o fi vreo legatura? i-o fi venit laptele asa instantaneu???

Abia astept sa-l vad...

CHinabulina, wow, vad ca ai nascut si tu...4200 ca Matei, macar el e baiat...mooama ce grasunica ai si tu...macar nu te-a rupt la fund ca pe mine, scuzati expresia, dar inca ma refac greut dupa nastere...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Laura felicitari! Sa-ti traiasca Mirciulica! Tot ce va doriti!

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Dana M.

quote:
Originally posted by YLARI

fetelor care ati nascut, sau mami cu mai multi bb, voi va treziti bebelacii la 3 ore sa pape? noi am fost marti la doctor (nu stiu daca v-am zis) si mi-a spus ca lapticul meu ori nu e bun, ori nu e suficient si mi-a crescut suplimentul (60 - 90 ml) si a zis la 3 ore sa ii dau sa pape (ea mai dormea si peste 4 ore) dar tare greu imi e sa o scol :(

YLARI

Felicitari inainte de toate mamicilor fericite de azi chinabulina, laura si ralu !!! Sa va traiasca puisorii si sa va aduca in viata cele mai mari bucurii !

si acum, Ylari, noua tot asa ne-a zis doctora, si acum si la Raluca, din 3 in 3 ore, cica le e prea foame daca e mai mult, si poate sa-i doara burta daca e mai des, whatever....daca doarme sau e linistita intre mese mie-mi convine. E adevarat ca pana se obisnuieste si ea uneori e cam somnorita si la al doilea san adoarme bustean dupa 5-10 min (deci nu suge 20 cum zicea dr), dar s-o vezi ce se trezeste cand 'completez' .
In alta ordine de idei, pot sa spun ca am mai mult lapte acum la Catinca, dar tot insuficient. Doctora ar fi vrut sa-i dau completare doar mesele de noapte, am incercat la vreo 3 mese sa nu 'completez', a fost imposibil sa o linistesc, a dormit cam 45 de min, restul a stat in brate, mai plangand, mai cercetand camerele...am renuntat...deci ii dau cam la 3 ore (daca doarme adanc socotesc 3 ore de cand s-a culcat , altfel, asa, la 3, la 6, 9, 12, 15, 18, 21, 12 noaptea, cu aprozimatie (azi noapte a fost ceva gen 9, 1 noaptea, 4.30, 8.30, deci nu respect chiar strict - asta in conditiile in care mancatul dureaza in total cam 1 ora !).
si inca ceva: nu exista chestia cu 'laptele nu e bun'; fiecare mama face lapte pentru nevoile propriului copil; poate fi insa insuficient, asta da

Dana, cat dai completare?

merci de sfaturi. de ieri si la noi tot astea ca si la voi sunt orele de papa!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Gata manichiura!

Simo am tratat cu ea si imi da nr ei de tel. si ma duc la ea acasa...sta chiar langa sala de sport unde merg eu...asa ca sarcina sa mearga bine...Era saraca ingrijorata ca a avut nist cheaguri...a fost si internata.

Am dat o fuga si am vazut un bebe mic...abia nascut! Era asa scumpic! Iti venea sa-l papi!

Maine la 10 30 merg la 4D...yuppi! Am vb cu dr mea la tel...m-a intrebat cum ma simt si cand am termenul!
Abia astept!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput