Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(77)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

mama, ce liniste pe la noi............ unde sunteti fetelor???

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sunt pe aici, ma joc jocuri tampitzele pe calculator

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Gaaaata...s-a terminat capitolul mobila.
Acum stau pe net si tati smotruieste ca eu sunt rupta de picioare...trag chiulul si la sport azi.

A propos de potoroasa melomana a lui Cleo, cred ca si a mea e...melomana. Pana acu' 15 min se foia ingrozitor...imi tragea suturi, se incorda, se rasucea (stiu ce zic pt ca-i stiu pozitia de la ultima eco). Am inceput sa ascult muzica (Enya)...minune: s-a calmat instant. mama pe ea! Abia o astept...cu cerceii ei minusculi cu tot. Tati cand i-a vazut, i-a pupat! De fericire si gandindu-se la minunea ce-i va purta!

Mai stau putin si merg sa fac o ciulama...nu mai avem de papa si mi s-a facut pofta! Cu niste mamaliga.

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

AMR 5 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Eu azi am fost tare furnicuta... o furnica melc...ca uneori imi vine sa ma dau de-a dura de mare ce sunt...
Incepe sa prinda forma si casa mea...Am pus rafturile in debarale si am inceput sa aranjez ce am prin ele... E groaznic la rafturile de jos, nici in genunchi nu mai pot sta...E greu cand esti asa . Altadata faceam intr-o ora ce am facut azi toata ziua.
E mai multa liniste pe forum acum ca unele fete care au bebei au ocupatie de , iar unele din cele care asteapta (asa ca mine ) se pregatesc ( etc ).
Va pup

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Ma intreb ce face Andree27. S-o fi intors sotul ei cu patutul de la ikea? Andree27 nu ne dai nici o veste?

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

sunt aici! am vizionat un film. am plans ca toanta. emotionant film. nu stiu ce-i cu mine ca eu nu plangeam asa usor. August rush se numeste filmul si daca aveti posibilitatea, vedeti-l ca e super!!!

voi calmati bebeii cu muzica, eu cu leganatul. sotul meu (sa nu spuneti ca v-am spus) are momente cand se leagana...e asa de dulce..cica si tac-so lafel facea pana i-a dat soacra-mea niste scartoafe (saracu...e un om deosebit) dar eu il las pe al meu ca imi place, ma mai legan si eu cu el. si vad ca si fie-sa are obiceiul lui. de cate ori e agitata in burtica, simt si din instinct imi legan burta! am observat asta de curand cand mi-a atras o prietena atentia. apoi am facut legatura. fara sa vreau, o legan si se calmeaza imediat..ce m-oi face nush' ca nu i-am luat nici patut care se leagana

Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 3 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

fetelor, cat de normal e sa ma doara intre picioare? ma refer la oasele alea de la baza piciorului? nici prin casa nu ma pot misca, ca ma dor toate! intre picioare, spatele jos acolo, simt ca-mi pica burta jos!!!
mai am o luna si deja nu mai pot...parca imi doresc sa se termine mai repede ca ma dor toate din ce in ce mai rau pe zi ce trece. nici noaptea nu ma pot odihni bine ca imi amorteste partea stanga, ma intorc pe dreapta, apoi tot asa, si ma dor, ca sunt grea si probabil nu mai trece sangele prin coapse si uite asa ma trezesc din ora in ora, imi ia 10 min sa ma ridic din pat sa ma duc la pishu (si asta de 20 ori pe noapte)

VREAU SA SE TERMINE ODATA!!!!!!
gata! am spus-o!
iar intrai in depresii..ma duc sa ma intind ca-mi vine iar sa plang

Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 3 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

In primul rand felicit noile mamici, le urez refacere rapida sis a se bucure de bebeii lor, sa fie sanatosi si mancaciosi!
Eu am lipsit zilele astea, insa suntem in perioada de acomodare, Antonia nu prea doarme, are colici si o doare burtica, si …. Si eu am colici, asa ca va dati seama…. Sunt epuizata, incerc sa-mi fac programul dupa ea, si dupa Alexia care e putin geloasa si ma solicita mai mult ca de obicei.
In rest, am avut “furia laptelui” si mameloanele irritate de credeam ca nu-si mai revin. M-am muls la greu si am scapat.
Andrada79, Lorich, eu am nascut la CF2 cu epidurala (nastere provocata) si va spun ca este o dr anestezist fff buna, care monteaza epidurala f bine. Eu am nascut super usor, daca as mai naste inca o data as opta tot ptr epidurala.

Fetelor, am si eu cateva intrebari, poate ati scris darn u am citit din urma.
- dupa cat timp iesim cu bebeii afara?
- Ce mancati voi, ca de cand are fetita mea colici mi-e teama sa mai mananc orice.
- Pentru icter, ce v-au recomandat doctorii?
- Dupa cat timp a cazut buricul, ca noi avem 10 zile si…. Nu sunt sperante.

Va pup pe toate
mami lui Alexia Maria (4 ani) si Antonia Melisa ( 06.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by monik16

Ma intreb ce face Andree27. S-o fi intors sotul ei cu patutul de la ikea? Andree27 nu ne dai nici o veste?

37+ Sara-Maria

Eram in oras!!!Am fost sa-i cumpar la tati cadoul de ziua lui ca sambata e ziua lui si noi trebuie sa mergem la o nunta si nu aveam cand sa ma mai duc ca maine vreau sa fac curat si sa pregatesc in sfarsit camera lui bebe!!!!Tati nu a mai mers la Ikea ca mi-a fost tare frica sa-l las mai ales ca mergea si singurel,si am gasit patut in ORadea,se putea comanda de acolo,dar tati totusi a vrut sa mearga el dupa patut!S-a dus impreuna cu socru-mio si acuma cu inca un vecin il monteaza!!!Astept sa fie gata sa ii fac poze sa vi-l arat si voua!!!!!Daca nu,va pun maine cand e gata camera!!!!!

MA duc sa vad ce mai fac mesterii mei!!!

Poze
Andreea 37+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 3saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Alexuta acomodare usoara cu micuta Antonia (ce muuult imi mai place numele asta) si sa scapati cat mai repede de colici!

Asta vrem si noi (adica eu si dr.) sa ne dam seama cand vrea sa vina si sa provoace nasterea ca sa fie ziua si s-o prind pe dr. aia (Predescu, parca) de care am auzit de bine. Acum cum o vrea si bebe de la purtator!

Pupi multi si sper sa-ti raspunda rapid mamile cu esperiente.

Lori 37+ asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput