Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(77)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Iulia si curaj, curaj Zoe!
Eu am durerile alea de prin luna a 5-a (culmea ca burta nici nu se vedea bine) mai ales de la statul pe scaun, cand ma ridicam, parca mi se desfaceau oasele, acum ca stau acasa, parca e mai bine desi tot am dureri in zona aia. Ma consolez ca mai e putin si oricum imi va fi taaaare dor de perioada asta!

Lori 37+ asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

LAURITA SI CHINABULINA, FELICITARI DRAGI MAMICI! SA VA TRAIASCA BEBEII SI SA VA ADUCA MULTE BUCURII!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Alexuta acomodare usoara cu micuta Antonia (ce muuult imi mai place numele asta) si sa scapati cat mai repede de colici!

Asta vrem si noi (adica eu si dr.) sa ne dam seama cand vrea sa vina si sa provoace nasterea ca sa fie ziua si s-o prind pe dr. aia (Predescu, parca) de care am auzit de bine. Acum cum o vrea si bebe de la purtator!

Pupi multi si sper sa-ti raspunda rapid mamile cu esperiente.

Sa stii ca eu am avut reticente vis-a-vis de nasterea provocata, dar e minunat! Chiar nu am simtit nimic comparativ cu prima nastere( fara epidurala) iar dr Predescu e o scumpa. A stat langa mine pana am nascut si ma intreba daca e bine, daca mai vreau anestezie, daca ma doare. Mult succes si iti tin pumnii.
mami lui Alexia (4 ani) si Antonia Meliwsa (06.05.2008)

AMR 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alexutza...deja aveti colici?? ooof, noi inca nu si multumesc lui Dumnezeu, dar astept si eu cu teama fiecare zi...Eu maninc mai de regim asa, fara prajeli, fara fructe (decit mere si banane)...azi am mincat o portocala si vad ca n-are bb nimic..
Asa ca maninc numai brinza, cascaval cu piine, lapte cu cereale, iaurt...cartofi fierti/copti/la cuptor cu brinza si smintana...m-am cam saturat, mai tin o luna si apoi gata ...

Pe Matei eu nu l-am scos inca desi a implinit 3 saptamini. Dar cred ca miine inaugurez cu 10-20 de minute pe afara, am ascultat stirile va fi frumos...apoi in we poate stau mai mult cu el...

Pentru icter nu mi s-a recomandat nimic, dar e bine sa-l tii la soare cit mai mult.

Buricul noua ne-a cazut ina 17-a zi..deci nu te ingrijora, ca o sa cada. Eu ma panicasem de-a dreptul pt a ramasese agatat asa intr-o parte, din alta parte se desrpinsese, ma speriasem...Pune-i spirt sau alcool de 70 grd pe tifon steril si infasoara buricul. Dupa ce cade, speli cu alcool si pui pudra de baneocin...
Succes, hai ca o sa cada in curind.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Iulia si curaj, curaj Zoe!
Eu am durerile alea de prin luna a 5-a (culmea ca burta nici nu se vedea bine) mai ales de la statul pe scaun, cand ma ridicam, parca mi se desfaceau oasele, acum ca stau acasa, parca e mai bine desi tot am dureri in zona aia. Ma consolez ca mai e putin si oricum imi va fi taaaare dor de perioada asta!

AMR 3 SAPTAMANI!

Si eu tot la fel am patzit. Vestea proasta e (cel putin la mine) ca nici dupa nastere nu mi-au trecut durerile astea...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ylari nuuu, nu zice asta!!!

AMR 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, am si eu cateva intrebari, poate ati scris darn u am citit din urma.
- dupa cat timp iesim cu bebeii afara? Inca nu am scos-o. cerd ca iesim maine pe balcon un pic, apoi sambata sigur iesim cu tati- Ce mancati voi, ca de cand are fetita mea colici mi-e teama sa mai mananc orice. eu am mancat de cand am nascut numai supa, iaurt, supa, iaurt, paine cu unt... si cam atat. aaaa: supa, iaurt :)
- Pentru icter, ce v-au recomandat doctorii? Noua ne-a trecut icterul in ziua externarii
- Dupa cat timp a cazut buricul, ca noi avem 10 zile si…. Nu sunt sperante. Buricul ne-a cazut exact la o saptamana de la nastere. Tare fericita am fost. L-am dat )pana sa cada) in fiecare zi cu betadina, apoi l-am dat cateva zile cu alcool alb + pudra baneocin. S-a prins foarte bine si arata excelent.

Pupici!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Noutati de azi. Am fost la spital si m-am inscris pt. nastere. Moasa s-a uitat la mine cand vorbeam cu ea, apoi la data mea de nastere si a trecut dezinvolta la rubrica „varsta“: 30 de ani. Eu de colo: „Oh, ce bine ar fi, dar am de fapt 40“. Ea (se mai uita o data la mine!): „Vai, dar zau ca aratati de 30, asta m-a derutat de tot“... Am cerut camera de familie, a notat si urmeaza sa vedem cand vom merge cu contractiile in toi daca nu cumva vor fi supraaglomerati. In caz ca vor avea una libera, platim cam 50 de euro pe zi si innopteaza/mananca si Bogdan cu mine acolo 3 zile sau cat ne hotaram sa ramanem in spital. Cand am plecat am vazut si o proaspata mamica impinsa de cineva cu scaunul cu rotile, insotita de patutul mobil cu bebemic de 3 zile in el: o imagine superba!!

Apoi am ajuns si la doctor. Urina, sangele, greutatea sunt ok. Mai putin ok este ca in timpul cardiotocogramei se pare ca am avut contractii timpurii si eu efectiv nu mi-am dat seama de nimic. Colul e inca inchis, dar s-a micsorat la 3,5 si bebele apasa cu capsorul rau de tot tocmai acolo... I-am spus doctorului ca azi-noapte am avut acele usoare contractii ca la ciclu plus o usoara ameteala si ca mi-au trecut destul de repede dupa ce m-am autosugestionat ca e ok si sa adorm la loc... A zis ca sa ma menajez si mai mult (ce-i drept, azi m-am agitat mai mult ca de obicei, ca in rest stau numai in casa, fie la PC, fie la TV cu picioarele pe masa – deci cum sa ma menajez si mai mult? ) si o sa mai merg miercurea viitoare pt. o noua CTG si verificare de col. Doamne-ajuta, sa-mi tineti pumnii sa nu vina bebicul totusi prea devreme! Vreau eu sa vina in jur de 15 iunie, dar nu mai devreme de 5 iunie... si sa nu va suparati pe mine, dar nu vreau in nici un caz un bebe Taur. Taur e maica-mea

In rest, mi-a corectat in sfarsit DPN: 25 iunie!!! Si a zis ca, daca ia in considerare 25 iunie in loc de 30, bebele este chiar perfect dezvoltat. Acum are cam 2.600g si 48cm, deci dupa parerea doctorului chiar daca ar fi sa nasc, Doamne fereste, saptamana viitoare, bebelul n-ar avea probleme... Capsorul e tot la limita superioara a graficului, dar nu ne mai speriem de asta... In final, azi nu mi-a mai facut nici un 3D si nu mi-a dat nici poza cu bebe, mi-a imprimat doar graficul cu masuratorile . Asta e, data viitoare.

Fetele care alaptati deja, sa nu va suparati, dar va spun ce stiu de aici (moasa, brosuri etc.): cu cat le dati la bebei mai mult supliment, cu atat vor suge mai putin la piept, fiindca e mai greu de tras prin san ceea ce ei pot obtine mult mai usor cu suplimentul. Astia pe aici zic ca daca vreti sa alaptati bine, trebuie sa va chinuiti ceva mai mult pana cand se va regla fluxul de lapte in functie de nevoile lui bebe si sa luati in calcul si o mica scadere de greutate initiala, dar sa perseverati mult cu alaptatul. Acu’, unde nu se poate nu se poate...

inais, aoleu, ce bine ca noua ne dau aia la spital toate hainutele pt. bebe in primele zile, noi o sa venim doar cu setul de plecare si apoi ura si la gara! Lasa, ca nu tuseste el daca nu e cu hainutele calcate. Bine, in fond nici sifonate nu arata, sincera sa fiu nici nu stiu ce as avea de calcat, ca sunt de bumbacel, frumos impachetate, nu au cute din alea nasoale sau mai stiu eu cum...

iulia83, ce ai tu cred ca sunt contractiile de coborare, bebe se pozitioneaza cu capsorul in bazin si se intind toate ligamentele pe acolo... Si mie imi e la fel noaptea, tot mai greu... Tine aici un ca trecem noi prin toate si ai sa vezi ce sprintare suntem dupa aia cand vom alerga cu laptisor in tatisor prin casa ca sa ne alaptam voiniceii de bebici...

In final, va pun o poza pe care am facut-o azi la intrarea in spital (prima data am crezut ca nu citesc bine), ca sa vedeti ca spitalul unde voi naste eu are ce n-ati vazut neam de neamul vostru:

loc de aterizare pentru berze (Storchenlandeplatz)

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

Fetelor, am si eu cateva intrebari, poate ati scris darn u am citit din urma.
- dupa cat timp iesim cu bebeii afara? Inca nu am scos-o. cerd ca iesim maine pe balcon un pic, apoi sambata sigur iesim cu tati- Ce mancati voi, ca de cand are fetita mea colici mi-e teama sa mai mananc orice. eu am mancat de cand am nascut numai supa, iaurt, supa, iaurt, paine cu unt... si cam atat. aaaa: supa, iaurt :)
- Pentru icter, ce v-au recomandat doctorii? Noua ne-a trecut icterul in ziua externarii
- Dupa cat timp a cazut buricul, ca noi avem 10 zile si…. Nu sunt sperante. Buricul ne-a cazut exact la o saptamana de la nastere. Tare fericita am fost. L-am dat )pana sa cada) in fiecare zi cu betadina, apoi l-am dat cateva zile cu alcool alb + pudra baneocin. S-a prins foarte bine si arata excelent.

Pupici!!!

YLARI

Eu te pot ajuta doar la prima intrebare,nu din experienta ci din auzite!!Asa am auzit ca pt inceput e bine sa scoti putin bebele pe balcon cate 5-10 min ca sa se obisnuiasca!!!Apoi poti sa il scoti si afara!Dar cica e bine sa mergi la preot sa-ti faca molida!Aia cica se face ori la 8 zile ori la 3 sapt si apoi la 6!!Asta nu stiu exact!!!Le las pe restul cu experienta sa iti explice mai concret!Numai ca vroiam sa iti spun si ce am auzit eu!!!

Poze
Andreea 37+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 3saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Andreea si noi montam patutul! Ieri am zugravit, azi am pus perdeluta si acum montam patutul! Dar ce e aia molida mama? Eu stiam ca se zice molifta...mie pe asta mi-a facut-o la botez cred...sau nu stiu...ca am chemat si preotul din cartier sa ne binecuvinteze...Habar nu am, desi merg des la biserica...dintotdeauna.

Iulia si pe mine ma durea...ii tot ziceam sotului ca ma simt ca dracu..parca as fi violata...la prima sarcina nu a fost asa ca baiatul nu s-a intors...si eu vreau sa nasc cat mai repede...ca nu mai am rabdare si nu pot sa merg nici 1 km pe jos.

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput