Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(77)
Raspunsuri - Pagina 21
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by inais
Gaaaata...s-a terminat capitolul mobila.
Acum stau pe net si tati smotruieste ca eu sunt rupta de picioare...trag chiulul si la sport azi.
A propos de potoroasa melomana a lui Cleo, cred ca si a mea e...melomana. Pana acu' 15 min se foia ingrozitor...imi tragea suturi, se incorda, se rasucea (stiu ce zic pt ca-i stiu pozitia de la ultima eco). Am inceput sa ascult muzica (Enya)...minune: s-a calmat instant.mama pe ea! Abia o astept...cu cerceii ei minusculi cu tot. Tati cand i-a vazut, i-a pupat! De fericire si gandindu-se la minunea ce-i va purta!
Mai stau putin si merg sa fac o ciulama...nu mai avem de papa si mi s-a facut pofta! Cu niste mamaliga.
pana ne vom strange in brate...adica
lui mami si a lui tati
AMR 5 saptamani!!
avem voie la alaptat?
Iulia83, oasele dintre picoare dor ca se asheaza bazinul si se pregateste pt marea coborare. E de bine. Io nu am prea avut dureri din astea... si le-am avut la nastere. Acum depinde de fiecare organism.
Stiu ca e grea asteptarea (io am asteptat ceva mai mult...) si mai ales ca apar idei si indoieli. Dar cnad o sa vezi piticul... o sa uiti tot.
alexutsa75, io mananc..gratar, laptik 1-2 cani maxim, cascaval, branza de veci fagarash, oua fierte,supa, 1 banana rar, compot - mai rar... eugenii 1-2 ca mor dupa ele... si atat. Colici inca nu avem. E greu cu 2 copii, iti ridic monument, da? pt ca io am numai o fifitsa si tot sunt rupta, d-apoi sa mai am inca unul sa vrea apa, papa, caca, joaca, spala etrc. Afara mi-a zis pediatrul sa ies la 1 sapt. Pt icter: hranit la san. La 2-3 ore. Buricul...avem 6 zile si inca nu a cazut. Si ii pun ba spirt, ba betadina, ba baneocin pudra. Cat de des sa pun? ca io le alternezla fiecare scutec schimbat.
Inca nu avem colici. Si sper sa nu vina niciodata!!!

pt toti copiii.missparker, e b ine ca va dau hainutse. Ai scapat de stres. Si greurtatea de 2600gr/48cm - pai e bb super bine. Zic sa te linstesti, 2-3 sapt sa mai treaca. E spre binele lui bb. A, si sa stii ca in poze nu arati a 40 ani. Si io ash fi zis la fel ca ai 30!!!! Si cand ma uit cum pozezi tu burticul... stii ca mi-e dor de burticosul meu? Dar lasa, ca am o fifitsa fantastica. Care acu ma striga
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
cleo78 spune:
ba mi s-a parut. Sunt irecuperabila...
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
iulia83 spune:
MissP acolo trebuia s-o trimitem pe Cleo sa apuce barza aia daca acolo s-au strans toate 

e clar..daca voi ziceti ca am durerile astea din cauza ca se insurubeaza ea in bazin, mai mult ca sigur n-o mai duc o luna cat mai am pana la termen. totusi, as vrea sa prind zodia gemeni ca taur e sor-mea si e cam nasoala zodia...fara suparare celor care au bebici in taur sau care sunt nascute in zodia asta. e o zodie dificila.. de pe cat incep gemenii? stie cineva???
Pozici Iulia
AMR!!! 4 sapt, 3 zile!!! Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
iulia83 spune:
ok am gasit...din 22 mai...o mai tin la caldurica atunci..numai bine vine si tati acasa pana atunci...mai are sapt viitoare de mers la servici la Sb apoi vine acasa 

oleeeeeeee!!!
Pozici Iulia
AMR!!! 4 sapt, 3 zile!!! Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
Dana M. spune:
Fetelor, sa-nteleg ca sunt singura la care a cazut buricul bebelui in a 7-a zi? la Raluca parca a durat cu niste zile in plus...acum vad ca i-au pus o clama care a necrozat foarte repede buricul.
O intrebare; nu mai am prospectul de la Garmastan, din cate tineam minte, asta e un unguent dupa care nu e necesar sa te speli inainte de alaptare, nu? ce scrie?
Cadina si Emycor, la multi ani cu intarziere ! 
iulia, draga mea, asa cum m-ati sustinut si voi asa-ti spun si eu acum: mult a fost, putin a ramas ! si mie mi-a fost extrem de greu spre final, ajunsesem la o greutate nashpa de tot (106 - vezi Leeloo ca te-am luat? din pacate....) si abia respiram, de ridicat de pe canapea ma ridica tinea sotul de maini, ma durea totul, coloana mea e varza si-acum, dupa operatie ma durea mai tare spatele decat burta, o sa treaca, o sa vezi, tine-te tare, esti mai tanara si muuult mai in forma decat mine care sunt o
, hai, capul sus ! 
ylari - completarea variaza intre 50 si 70 ml, depinde cat reuseste sa traga din tzitzi, pentru ca uneori adoarme la san si nici cu bomba n-o scol, deci intrerup mai devreme chestia cu suptul ca....asta e !
babyname - ca te vad urmatoarea pe listuta, msBB, poate si tu, si pentru cine mai e sa fie, fetelor, o
si multe 

Dana M. - mami de doua fete cucuiete - Catinca Maria (1 saptamana) si Raluca Ana (6 ani si 3 luni)
inais spune:
Cleo mama, mai bine taceam...m-am gandit eu sa nu provoc vreo pofta vreunei viitoare mamici...sa mai am vreo nastere pe constiinta!
Da' unei "deja" mamici nu m-am gandit!! ![]()
Habar n-am daca ai sau nu voie cand alaptezi...chiar sunt pe dinafara cu subiectul. Distractiba faza cu Eugeniile...ia vezi ca-mi faci tu mie pofta!!
Mihaser si Andree...azi e zi de montat patutz, observ! Si noi l-am montat pe al nostru! Cat am iesit eu 15 min din casa (pana la magazinul din colt, ca nu mai aveam smantana la mamaliga) tati mi-a facut surpriza si l-a montat. Eu nu stiu cum a fost asa rapid ca patutzul e din lemn si era bucati!...in fine!
Oare ce o face Laura si restul fetelor?! Cum s-or simti?
MissP am ras cu lacrimi la faza cu berzele! Super, super!
Eu observ ca nu am somn...si ca nu face nimeni cap nou...eu habar n-am cum 
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
AMR 5 saptamani!!
Andree27 spune:
Mihaser, ce ma bucur si pt tine ca faceti patutul!Al meu acuma e gata ,dar aranjam acuma camera ca mutam mobila ca ne-am schimbat hotararea si ii inversam locul la patut!!maine sper ca reusesc sa pun poze pe net!!!!
Bietul tati dupa ce ca a venit obosit si mi-a si montat si patutul acuma isi monteaza si boxele!!!;))
Am scris gresit!Molidva se numeste!!!Scuze!!!!Nu stiu exact!Ceva de genul ca mergi la popa si iti spune ceva rugaciuni si poti iesi din casa apoi!!!Exact exact nu stiu!!
Poze
Andreea
37+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 3saptamani!!!
Dana M. spune:
Miss Parker - am vazut albumul The way to happiness - esti impresionanta, pe cuvant, nu stiu ce evenimente au dus la toate acele transformari, dar este evident ce ti s-a zis la spital: arati exceptional ! te admir, crede-ma...stii, io am zis intotdeauna ca la 40 voi fi o 'tanara speranta', ar fi bine sa m-apuc deja sa lucrez in sensul asta ca de la 36 nu-i cale lunga, nu? ![]()
O
la Doamne-Doamne sa-ti dea toata rabdarea de care e nevoie pentru pitic, ca dragostea iti razbate deja prin toti porii ! 
Dana M. - mami de doua fete cucuiete - Catinca Maria (1 saptamana) si Raluca Ana (6 ani si 3 luni)
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by Dana M.
Fetelor, sa-nteleg ca sunt singura la care a cazut buricul bebelui in a 7-a zi? la Raluca parca a durat cu niste zile in plus...acum vad ca i-au pus o clama care a necrozat foarte repede buricul.
O intrebare; nu mai am prospectul de la Garmastan, din cate tineam minte, asta e un unguent dupa care nu e necesar sa te speli inainte de alaptare, nu? ce scrie?
Cadina si Emycor, la multi ani cu intarziere !
iulia, draga mea, asa cum m-ati sustinut si voi asa-ti spun si eu acum: mult a fost, putin a ramas ! si mie mi-a fost extrem de greu spre final, ajunsesem la o greutate nashpa de tot (106 - vezi Leeloo ca te-am luat? din pacate....) si abia respiram, de ridicat de pe canapea ma ridica tinea sotul de maini, ma durea totul, coloana mea e varza si-acum, dupa operatie ma durea mai tare spatele decat burta, o sa treaca, o sa vezi, tine-te tare, esti mai tanara si muuult mai in forma decat mine care sunt o, hai, capul sus !
ylari - completarea variaza intre 50 si 70 ml, depinde cat reuseste sa traga din tzitzi, pentru ca uneori adoarme la san si nici cu bomba n-o scol, deci intrerup mai devreme chestia cu suptul ca....asta e !
babyname - ca te vad urmatoarea pe listuta, msBB, poate si tu, si pentru cine mai e sa fie, fetelor, osi multe
aici gasesti prospectul de la garmastan

http://www.pcfarm.ro/produs/2051/Garmastan
Pozici Iulia

Praise God!!!”