Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(77)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

nu face nimeni cap nou???
Dana ti-am pus prospectul de la garmastan mai sus.

Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 3 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetele.

Felicitari proaspetelor mamici si puiutilor lor!!!

Azi fi'miu si-a facut simtita prezenta...si a vrut mai mult treaz...si mai mult cu noi in preajma eventual...in bratele cuiva. Acum doarme...si sper sa doarma pana dimineatza.

Nu stiu cine intreba....dar scos copilasul afara...eu l-am scos la sfatul dr. cate 20 min in prima zi (incepand cu 1saptamana si jumatate) apoi 30 min a doua zi...iar din a treia am stat cate 2-3 ore cu el afara.
Buricul...ne-a cazut la 8 zile de la nastere...si e superok.

Si gata...ca nu mai stiu ce sa raspund....vb maine.Va doresc o noapte buna si fara peripetii!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Eu m-am trezit pt.o tura la baie si nu mai pot sa adorm...
Ma gandeam ca a scazut activitatea pe forum de cand au aparut bb-ii... In iunie cine ne mai face galerie??? Miss, ne bazam pe tine ca ai DPN-ul mai spre sfarsit si esti mai activa. Deci nu trebuie sa nasti mai devreme ...

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Am vazut ca nu ma ia somnul asa ca m-am reapucat de ordine prin casa, in ritmul meu de pensionara .
Acum am luat o pauza...
Voi dormiti toate??? Foarte bine!!!

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Teodora Maria si Mircea bine ati venit !!!! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!
Mamicilor - , recuperare usoara si abia astept sa veniti cu bb mici sa ne povestiti. Ce gasca de mamici o sa fim hihihih.
Inseamna ca pe la ora cand eram eu la spital mami Georgiana tocmai aducea pe lume gogosica . Si ce gogosica, 4200 uh? Se pare ca estimarile erau corecte, de asta imi e teama si mie. Mai ales ca s-a puturosit asta mika si nu mai iese ...
Fetele care sunt pe ultima suta de metri cu amenajatul camerii , montatul patutului, ce clipe frumoase nu ? Aveam asa emotii cand asezam toate . Cand ma gandesc ca atunci simteam ca sunt intr-o cursa contra-cronometru, si ca trebuie sa termin ... iar acum? pui mic s-a puturosit .
La cate dureri si contractii am avut nici nu visam ca mai prind ziua asta tot 2 in 1 . Acum, culmea, nici macar contractii nu mai am . Am durerile despre care vorbeati si voi : intre picioare si spate dar in rest .... nimic. Hai cu apa rupta , hai cu contractia dureroasa , hai puturoasooooo afaraaaaa!
Cred ca scot bata si amenint si eu barza , poate poate
Mamicilor, ma uit la pozele cu pui vostrii si ma topesc ... numar si cu mai multa emotie cat a mai ramas pana o sa-mi vad si eu puiul
Miss - felicitari pt BB armonios , ai sa vezi ca acusi acusi ajungi sa-l vezi in realitate .
Ah multumesc fetelor de galerie ... scot si eu poate poate ... eu as vrea sa vina de buna voie pana luni .
Barza ametita unde esti ??????????????????????
Si mai scot un rand de agitate pt cele care azi au intalnire cu bb . Va asteptam cu bb sanatosi si frumosi fetelor.

Adriana 40+ , Andra noastra!
AMR : 3 zile , atat de putin si totusi ..atat de MULTTTT !!!
Mami si tati te asteapta pui drag!

Mergi la inceput

MsBB si tu ai speriat barza???
Lasa ca vine ea cand e pregatita. Am citit ca numai 5% din copii vin la termen, restul inainte sau dupa...asa ca eu zic ca e normal .
Cineva zicea ca sa am grija (asta pt. ca eu inca sunt in renovare ) ca fetitele vin mai devreme...Uite ca nu e asa! La noi primii sositi au fost baieti, si prematuri unii, iar fetitele se lasa asteptate ca niste domnisoare . Si recordul la greutate tot o fetita l-a avut pana acum .

Bag totusi niste majorete pt Msbb:

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monik16

Eu m-am trezit pt.o tura la baie si nu mai pot sa adorm...
Ma gandeam ca a scazut activitatea pe forum de cand au aparut bb-ii... In iunie cine ne mai face galerie??? Miss, ne bazam pe tine ca ai DPN-ul mai spre sfarsit si esti mai activa. Deci nu trebuie sa nasti mai devreme ...

37+ Sara-Maria

Neatza Monika! Sunt si eu aici la datorie!
M-am trezit pe la 4 si pana la urma am parasit patul conjugal cand am vazut ca nici o sansa sa mai adorm . Macar sotul sa prinda ceva somn , nu de alta dar adoarme la munca cu capul pe birou. La mine e regula vad , ma trezesc in fiecare noapte, baie si apoi meditatii
Stai linistita ca vom fi aici pe baricade sa va facem galerie . O sa facem galerie pt fiecare pana avem toate bagajelul gata pt marea aventura: mamiceala. Apoi ne mutam toate la scutece

Mergi la inceput

Renovarea asta m-a scos din minti de 2 luni, dar intr-un fel a fost bine (exceptie momentele alea in care ma apuca jalea de mizerie) pt. ca desi am stat acasa nu am avut timp sa ma plictisesc, sa ma gandesc ca m-ar durea ceva...Am fost f. activa si ocupata. Multe fete zic ca abia asteapta sa nasca, ca le e greu...Eu nu! Ca nu-mi permit inca. Si mi-e ciuda ca as fi vrut si eu sa terrmin macar cu o sapt. inainte sa nasc sa am si eu cateva zile in care sa ma uit pe pereti.... Dar nu prea cred...

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monik16

MsBB si tu ai speriat barza???
Lasa ca vine ea cand e pregatita. Am citit ca numai 5% din copii vin la termen, restul inainte sau dupa...asa ca eu zic ca e normal .
Cineva zicea ca sa am grija (asta pt. ca eu inca sunt in renovare ) ca fetitele vin mai devreme...Uite ca nu e asa! La noi primii sositi au fost baieti, si prematuri unii, iar fetitele se lasa asteptate ca niste domnisoare . Si recordul la greutate tot o fetita l-a avut pana acum .

Bag totusi niste majorete pt Msbb:

37+ Sara-Maria

Pai cred ca m-a crezut pe cuvant acu' 2-3 sapt cand i-am spus ca o jumulesc daca vine si acum nu ma mai vrea . Promit ca sunt fata cuminte , doar o pana ii smulg pt ca m-a speriat atunci... dar sa vina odataaaaaa .
Asa ca scot iar agitatele .
Azi bag vreo 20 de km pe jos , poate poate... ori mai scap de kile ori gasesc barza...
Apropo de faza cu fetele mai grabite... Acum cand deja s-a implinit termenul la mine toata lumea imi zice ca sigurrrrr e baiat , ca de aia n-a iesit inca. Dar nah , cine stie? poate de la atata stat in lichid acolo poate i-a crescut ceva ?

Te cred cu renovatul- been there, done that . Asa credeam si eu si uite-ma ... am ajuns sa caut cu disperare barza ... doar doar o veni odata ... altfel se face si gogoasa mea de vreo 15 kile uffff

Mergi la inceput

MsBB eu inainte ma ofticam ca nu mai puteam sa adorm...Apoi mi-am zis: dar de ce sa ma stresez aiurea? Deschid calc, ma uit la tv, pana ma ia iar somnul (acum am ce face ca incep sa mai termine din renovat si incep sa pun la loc lucruri)... Nu merg la serv. nu am program fix, ma culc si ma trezesc cand vreau, asa ca m-am obisnuit cu asta.

Ma gandesc si eu ca o mai sta cineva sa ne faca si noua galeie, o mamica intre alaptari

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput